پخش زنده
امروز: -
فرمانده سپاه قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری: از همه ظرفیتهای استان برای بهتر برگزار شدن این کنگره استفاده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،سردار علی محمد اکبری گفت:برای برگزاری کنگره ملی ۱۱ هزار شهید عشایری، همه ظرفیتها در این استان به کار گرفته شد تا این کنگره ملی به خوبی برگزار شود و ما مدیون شهدا نباشیم.
وی در آیین تجلیل و قدردانی از عوامل و فعالین برگزاری کنگره ملی بزرگداشت ۱۱ هزار شهید جامع عشایری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دوهزار و ۴۴۳ شهید گرانقدر استان و ۱۱ هزار شهید جامع عشایر کشور اظهار کرد: برای برگزاری کنگره ملی شهدای عشایر همه ادارات پای کار بودند، ماموریتها بسته شد و آن چیزی که باید بشود، شد و این امر با همکاری یکدیگر اتفاق افتاد.
وی با اشاره به اینکه ۲۶ استان در کنگره شهدای عشایری در استان چهارمحال و بختیاری حضور پیدا کردند بیان داشت: در این رویداد بزرگ فرهنگی هیچ حادثهای پیش نیامد.
اکبری گفت: میهمان نوازی مردم چهارمحال و بختیاری برکسی پوشیده نیست و در برگزاری این کنگره و از حضور مردم از استانهای دیگر به خوبی استقبال کردند.
وی افزود: برای برگزاری کنگره ملی همه ظرفیتها در این استان به کار گرفته شد تا این کنگره ملی به خوبی برگزار شود و ما مدیون شهدا نباشیم.