• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۴۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

دسيسه بيگانگان براي اختلاف افغانستان با همسايگان

سخنگوی کابینه طالبان با اشاره به وجود برخی مشکلات مرزی گفت: بیگانگان برای ایجاد تنش میان افغانستان و کشور‌های همسایه دسیسه سازی می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  سخنگوی کابینه طالبان با اشاره به وجود برخی مشکلات مرزی گفت: بیگانگان برای ایجاد تنش میان افغانستان و کشور‌های همسایه دسیسه سازی می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان امروز در یک نشست خبری در کابل گفت: وجود برخی مشکلات مرزی ناشی از دسیسه سازی بیگانگان برای ایجاد تنش میان افغانستان و کشور‌های همسایه است و آن‌ها می‌خواهند فضای بی اعتمادی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: ما تلاش کردیم مسائل جزئی به مشکلات بزرگتر تبدیل نشود و کشور‌های همسایه نیز با این مسائل با خونسردی برخورد کرده اند و رفتار آن‌ها منطقی بوده است.
مجاهد گفت: لازم است مسائل مرزی به صورت اساسی حل شود و ما درگیر مشکلات نشویم.
سخنگوی کابینه سرپرست افغانستان درباره نگرانی‌ها از فعالیت داعش در افغانستان هم گفت: صد درصد به کشور‌های همسایه و منطقه اطمینان می‌دهیم که از خاک افغانستان نگرانی نداشته باشند، افغانستان به خاطر ثبات خود وظیفه دارد تا امنیت کلی را در این کشور تامین کند و این کشور جایی برای تهدید همسایگان و دیگر کشور‌ها نخواهد بود.
ذبیح الله مجاهد همچنین گفت: سیل در افغانستان در یک ماه اخیر باعث جان باختن صد و هشتاد و دو نفر و تخریب سه هزار و صد و نه منزل مسکونی شده است.
سخنگوی طالبان ضمن تایید باز شدن دریچه‌های سد کمال خان پس از جاری شدن سیلاب‌ها در روز‌های گذشته افزود: در این اواخر که بارندگی‌ها افزایش یافته است، تقاضای مردم نیمروز هم باز شدن آب این سد بود که هم مردم نیمروز و هم مردم ایران از آن بهره مند می‌شوند.
وی گفت: ما به معاهده حق آبه هیرمند که در سال هزار و سیصد و پنجاه و یک بین ایران و افغانستان امضا شده است پای بند هستیم.
مجاهد در بخش دیگری از اظهارات خود در واکنش به تمدید نشدن معافیت سفر‌های مسئولان طالبان گفت: از سازمان ملل متحد نباید استفاده ابزاری شود ما خواستار تفاهم هستیم و زمانی با کشور‌های دنیا می‌توانیم زندگی کنیم که طالبان تحت اعمال فشار قرار نگیرد.
وی تاکید کرد: این اقدام (تمدید نشدن معافیت سفر‌های مقامات طالبان) پیامد‌های ناگواری برای مردم افغانستان در پی خواهد داشت و مسئولیت آن بر عهده جامعه جهانی است.
سخنگوی کابینه طالبان درباره کشته شدن ایمن الظواهری سرکرده شبکه القاعده هم گفت:­
هیچ نشانه‌ای از کشته شدن وی وجود ندارد و فقط یک ادعاست و تحقیقات ما در این زمینه جریان دارد و آمریکا نباید حریم افغانستان را نقض کند.
مجاهد با اشاره به گشت‌زنی هواپیما‌های بی‌سرنشین در قلمرو افغانستان گفت: این هواپیما‌ها متعلق به آمریکا است و هیئت طالبان با آمریکا در این مورد گفتگو می‌کند.
‏سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات وزیر خارجه هند درباره آغاز روند گفتگوی ملی در افغانستان گفت: طالبان از تمام گزینه‌ها برای برگشت «مخالفین سیاسی» استفاده می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)