• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۵۵۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷
اجتماعی » تعاون و اشتغال

دریافت آثار هنری معلولان برای شرکت در جشنواره آوای مهر

مسئول روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان تهران از دریافت آثار هنری افراد دارای معلولیت برای شرکت در جشنواره آوای مهر خبر داد.

دریافت آثار هنری معلولان برای شرکت در جشنواره آوای مهربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خدامعلی نورانی با بیان مطلب بالا و با اشاره به برگزاری جشنواره هنری آوای مهر با مشارکت اداره کل بهزیستی استان تهران، خانه موسیقی ایران، شهرداری تهران و خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد اظهار داشت: این جشنواره در سه بخش موسیقی، ادبیات و خوشنویسی برگزار می‌شود که افراد دارای معلولیت آثار هنری خود در این حوزه‌ها را به آدرس تهران، خیابان پیروزی، چهارصددستگاه، انتهای خیابان بایزید بسطامی، خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد تحویل نمایند.

نورانی در ادامه بیان داشت: آثار هنری معلولان برای شرکت در جشنواره آوای مهر دریافت می‌شود و برابر برگزاری نشست پیگیری و برنامه ریزی که با حضور اعضای کمیته سیاستگزاری جشنواره برگزار گردید مقرر شد تا آثار هنرمندان به دبیرخانه اعلامی تا پایان آبان‌ماه ارسال شود ضمن آنکه شماره تماس ۰۹۳۵۴۰۶۰۲۰۵ در پیام رسان واتساپ آماده دریافت آثار افراد هنرمند دارای معلولیت است.

مسئول روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان تهران در ادامه تصریح کرد: آثار هنرمندان در ایام ولادت حضرت زینب (س) و در آذرماه سالجاری بررسی خواهد شد و برگزیدگان نیز در دی ماه توسط داوران انتخاب می‌شوند؛ ضمن آنکه اختتامیه جشنواره آوای مهر نیز در بهمن ماه و در ایام الله فجر شکوهمند انقلاب اسلامی با تقدیر و تکریم برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.

این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: در دی ماه شاهد برگزاری اجرا‌های صحنه‌ای نیز از سوی هنرمندان دارای معلولیت برای آوای مهر هستیم.

نورانی ادامه داد: افراد دارای معلولیت می‌توانند آثار خود را در گروه‌های سنی بین ۵ تا ۱۰ سال به نام گروه الف، ۱۲ تا ۱۸ سال به نام گروه ب، ۱۹ تا ۳۵ سال به نام گروه ج و ۳۶ سال به بالا به نام گروه د ارسال کرده تا از این حیث شاهد حضور آثار بیشتری از افراد دارای معلولیت در آوای مهر باشیم.

مسئول روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان تهران اضافه کرد: در بخش موسیقی در قالب تک خوانی، دونوازی و گروه نوازی افراد، حداکثر در پنج دقیقه آثار خود را ضبط و ارسال نمایند.

وی در خصوص بخش شعر و ادبیات این جشنواره نیز گفت: شعر نو، کلاسیک و قطعه ادبی این موضوع را شامل شده و مبحث آزاد را نیز به عنوان گروه خاص برای این حوزه در نظر گرفته‌ایم.

نورانی درخصوص خوشنویسی هم اظهار داشت: قلم نی، تحریر و نقاشی خط به علاوه موضوع آزاد موارد حوزه خوشنویسی آوای مهر را در بر می‌گیرند که افراد مجازند تا اثر خود را در اندازه ۵۰ در ۷۰ سانتی متر و یا در قطع بدون قاب به دبیرخانه ارسال کنند.

مسئول روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان تهران در پایان با بیان اینکه بهزیستی خود را موظف به حمایت از افراد دارای معلولیت در همه زمینه‌ها می‌داند اذعان داشت: از افرادی که در خانه موسیقی، شهرداری تهران و خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد تلاش می‌کنند تا در کنار بهزیستی بتوانیم شرایطی خاص و شایسته تکریم هنرمندان دارای معلولیت را فراهم آوریم صمیمانه تشکر می‌کنم و امیدوارم جشنواره آوای مهر در سطح استان تهران به عنوان جشنواره‌های زیبا و هدفمند خوش درخشیده و در دوره‌ها و سال‌های آتی شاهد گسترش این جشنواره در شعاع ملی و فراتر از مرز‌های جمهوری اسلامی به شکل بین المللی باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جای بخش نقاشی در این جشنواره خالیست
نظر شما
آخرین اخبار
آکادمی سحر حریف استقلال در فینال لیگ بسکتبال زنان شد
تاییدصلاحیت ۹۱ درصدی داوطلبین انتخابات شورای شهرها در اسلامشهر
خبر‌هایی از برگزاری مراسم اربعین شهادت شهید حمامیان در شاهرود
افتتاح سرای محله شهید امیر عبداللهیان در بهارستان
همدلی به سبک کوچه افطاری
واکنش مردم به درخواست‌های دشمنان
اجرای طرح اطعام مهدوی در ورامین
آغاز طرح نظارتی استاندارد بر بازار لرستان
بازگشت تولید به قدیمی‌ترین مرکز شیلات کشور
تسلیم نشدن ایرانی‌ها
پیروزی مس کرمان برابر داماش
انتخابات اولویت اول دستگاه‌هایی اجرایی شهرستان بویراحمد
اجرای طرح مسکن استیجاری در آذربایجان‌غربی
توزیع بسته های معیشتی در ملارد
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ آزادگان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛ تراکتور فرصت صدرنشینی را از دست داد
۷۰ کشته در حمله به پناهگاه‌های تروریستی در افغانستان
باخت مس قعر نشین؛ پاس گل برای صدر نشینی استقلال
پاکستان سیاست‌های خود را در قبال افغانستان بازنگری کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)