• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۵۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹
خراسان رضوی » اجتماعی

تجلیل از راه یافتگان به مرحله کشوری جشنواره نوجوان خوارزمی در مشهد

آیین اختتامیه و تجلیل از راه یافتگان به مرحله کشوری هشتمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی در آیین اختتامیه وتجلیل از راه یافتگان به مرحله کشوری جشنواره نوجوان خوارزمی در مشهد تجلیل از راه یافتگان به مرحله کشوری هشتمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی در محل اداره کل آموزش و پرورش استان، ضمن تجلیل از دانش آموزان راه یافته به مرحله کشوری این جشنواره و آرزوی موفقیت برای آینده سازان ایران اسلامی گفت: این نوجوانان به باور توانمندی رسیده و از خداباوری به خودباوری رسیده اند، رمز موفقیت آن‌ها در همین موضوع است.
 
محمود رضایی با بیان این که همدلی در فضای تیمی و گروهی در موفقیت این دانش آموزان بی تاثیر نبوده گفت: آموزش و پرورش ضمن ایجاد بستر‌های لازم برای رشد، از شما حمایت می‌کند.
 
وی اهداف جشنواره را ارتقای دانش، مهارت و نگرش دانش آموزان، فرصت آفرینی برای رشد و شکوفایی و زمینه ساز اجرای مطلوب برنامه‌های درسی معرفی کرد.
 
عدالت جو، رئیس اداره آموزش متوسطه دوم نظری آموزش و پرورش خراسان رضوی در این مراسم، ضمن گرامیداشت هفته دولت و آرزوی موفقیت برای این ستارگان، اطلاعاتی از جشنواره ارائه داد و گفت: پیش از هشتمین دوره جشنواره، در جشنواره نوجوان خوارزمی ۶ رشته وجود داشت که در این دوره ۳ رشته به جشنواره افزوده شد و دانش آموزان در ۹ رشته زبان و ادبیات فارسی، پژوهش علمی، برنامه نویسی، ریاضی، دست سازه، بازارچه کسب و کار دانش آموزی، زبان خارجی، مناظره علمی و فعالیت‌های آزمایشگاهی به رقابت پرداختند.
 
وی گفت: آمار دانش آموزان متوسطه اول در خراسان رضوی ۳۲۰ هزار نفر است؛ در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مرحله آموزشگاهی جشنواره ۱ میلیون و ۲۴۶ هزار و ۳۱۷ نفررشته شرکت کردند؛ در مرحله منطقه‌ای ۱۵۰ هزار و ۶۰۰ نفر شرکت کننده وجود داشت که به علت زیاد بودن تعداد شرکت کنندگان، مرحله قطبی نیز به جشنواره افزوده شد و در مرحله قطبی تعداد ۵ هزار و ۳۰۰ نفر در رقابت‌ها شرکت کردند؛ در مرحله استانی نیز تعداد شرکت کنندگان ۶۹۶ نفررشته بود و در نهایت در رقابت‌های مرحله کشوری ۱۷ نفررشته حضور می‌یابند.
 
عدالت جو با بیان این که خراسان رضوی پرچم‌دار جشنواره نوجوان خوارزمی در کشور است و یک پنجم آمار کل کشور را به خود اختصاص داده گفت: پیشنهاد جشنواره نوجوان خوارزمی برای نخستین بار از سوی خراسان رضوی بوده و خراسان رضوی خاستگاه این جشنواره محسوب می‌شود.
 
وی افزود: در راستای عدالت آموزشی، شرکت کنندگان در مرحله آموزشگاهی در ۵ گروه مدرسه برخوردار، نیمه برخوردار، کم برخوردار، استثنایی و مدارس خاص با هم رقابت کرده و هر گروه با هم سنجیده شده اند.
 
وی با ابراز اطمینان از مقام آوری دانش آموزان خراسان رصوی در مرحله کشوری جشنواره گفت: سهمیه خراسان رضوی برای شرکت در جشنواره اعزام ۱ تیم در هر رشته است که در حال حاضر ۸ تیم دونفره و ۱ تیم یک نفره برای شرکت در مرحله کشوری برگزیده شده اند. 
 
وی ادامه داد: پس از چندین سال میزبانی جشنواره، افتخار این میزبانی نصیب اصفهان شده است و مرحله کشوری جشنواره طبق روال ۳ سال گذشته به میزبانی اصفهان و در نیمه شهریورماه برگزار می‌شود.
 
عدالت جو گفت: پیشنهاد افزودن رشته معارف اسلامی و اهل بیت به جشنواره از سوی خراسان رضوی مطرح شده و با تکمیل مطالعات لازم در این خصوص، سال تحصیلی آینده، در ۱۰ رشته شاهد رقابت دانش آموزان هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)