• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۵۹۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

حمایت بانوی نیکوکار از ۱۴۰ کودک یتیم نیازمند

بانوی داروساز نیکوکار با شرکت در طرح اکرام ایتام و محسنین و حمایت از ۱۴۰ کودک یتیم، به رشد و اعتلای زندگی آنان کمک کرده است.

حمایت بانوی نیکوکار داروساز از ۱۴۰ کودک یتیم نیازمندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما،پیروی از سیره مولا علی (ع) در حمایت از ایتام یکی از سنت‌های حسنه مردم نیکوکار کشورمان است. بسیاری از افراد به حمایت از ایتام به صورت گمنام و مخفی مبادرت دارند و نمی‌خواهند جایی نامشان عنوان شود. یکی از این نیکوکاران که در طرح اکرام ایتام مشارکت دارد بانویی است که حرفه‌اش داروسازی است و مانند بسیاری از نیکوکاران حامی ایتام روایت شنیدنی و خواندنی دارد.
این بانوی نیکوکار که نمیخواهد نامش در جایی منتشر شود حدود ۱۵ سال پیش با طرح اکرام ایتام آشنا شده و به این طرح پیوسته است.
وی که ابتدا حمایت از یک کودک یتیم را پذیرفته بود در این زمینه گفت: همین که که متوجه شدم با پیوستن به طرح اکرام، می‌توانم از ایتام حمایت کنیم، حمایت از یک یتیم را قبول کردم و تعداد ایتامی که می‌توانستم از آن‌ها حمایت کنم روز به روز بیشتر شد. حالا بیش از ۱۴۰ کودک یتیم را حمایت می‌کنم که در استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس و خراسان جنوبی زندگی می‌کنند.
بانوی نیکوکار با بیان اینکه همیشه دوست داشتم به نیازمندان واقعی کمک کنم، افزود: نکته مثبت طرح اکرام ایتام این است که مطمئن هستم کمک‌ها به طور مستقیم به دست کودکان یتیم می‌رسد و این طور شد که مشتاق شدم در این طرح مشارکت کنم و به تناسب درآمدم از از کودکان یتیم حمایت می‌کنم، در واقع کمک کردن موضوعی بود که در وجود خودم به آن احساس نیاز می‌کردم که با شروع مشارکت در طرح اکرام ایتام به وعده الهی رسیدم که هر چقدر ببخشید چندین برابرش را به دست می‌آورید.
این خانم حامی ایتام تصریح کرد: البته نیت من مادی نست و من به این قصد که بخواهم مالی را به ایتام ببخشم و ۱۰ برابر آن را به دست بیاورم به آن‌ها کمک نمی‌کنم. احساسم این است که راه رفتن در این مسیر من را از بسیاری از مشکلات مصون می‌کند به هر حال در زندگی همه مشکلات کوچک و بزرگ ایجاد می‌شود و من این را دریافت می‌کنم که مشکلاتم به سهولت برطرف می‌شوند موضوعی که خودم و خانواده‌ام به خوبی آن را لمس می‌کنیم.
وی افزود: روحیه من این طور نیست که بتوانم با خانواده کودکان یتیم که از آن‌ها حمایت می‌کنم مواجه شوم، اما یک یا دو مرتبه که برای اطمینان خاطر از وضعیت آن‌ها به دیدن این خانواده‌ها رفته بودم و از دور زندگی آن‌ها را مشاهده کردم بسیار زمان سختی بود که باور نمی‌کردم چطور ممکن است افرادی در این شرایط سخت زندگی کنند.
خانم حامی ایتام گفت: یکی از کودکان یتیمی که دوران نوجوانی و تحصیل خود را به خوبی سپری کرد، برای ورود به مرحله دانشگاه و تحصیلات تکمیلی همچنان کمک و حمایت نیاز داشت و تا می‌توانستم از وی حمایت کردم و مراحل تحصیلی بالاتر را طی کرد و به تقاضای خودش یک‌بار با هم ملاقات داشتیم و شاهد بالندگی و تشکیل خانواده او بودم که در شرایط خوبی به سر می‌برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)