• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۷۴۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۴
فارس » اجتماعی

بهره برداری از ۲ مرکز خدمات جامع سلامت در شهر صدرا

با راه اندازی دو مرکز خدمت جامع سلامت در شهر صدرا، دسترسی مردم این شهر به خدمات حوزه سلامت تسهیل شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،استاندار در آئین بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت حافظ، با اشاره به نشست شورای اداری مدیران شهرستان شیراز و تصمیم گیری برای توسعه خدمات سلامت در شهر صدرا، راه اندازی دو مرکز خدمات جامع سلامت حافظ و سردار شهید حاج عبدالله اسکندری را گامی در این راستا عنوان کرد که با ارائه خدمات جامع در حوزه سلامت، می‌تواند نیاز مردم شهر صدرا را تا حد زیادی مرتفع سازد.
دکتر محمدهادی ایمانیه ادامه داد: بهره برداری از این دو مرکز با هدف خدمت رسانی به ساکنان فاز یک و دو صدرا انجام گرفته و امید است شاهد توسعه خدمات این مراکز در نوبت کاری عصر نیز باشیم.
او همچنین پیگیری پروژه ساخت بیمارستان حضرت خاتم الانبیا (ص) در شهر صدرا به عنوان یک بیمارستان عمومی را از دیگر اقدامات در دست انجام برای خدمت رسانی به مردم شهر صدرا عنوان کرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز در آئین بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت حافظ، با اشاره به اینکه ساخت این پروژه از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است، از پوشش بیش از پنجاه هزار نفر از جمعیت شهر صدرا با راه اندازی این مرکز خبر داد.

بهره برداری از ۲ مرکز خدمات جامع سلامت در شهر صدرا بهره برداری از ۲ مرکز خدمات جامع سلامت در شهر صدرا بهره برداری از ۲ مرکز خدمات جامع سلامت در شهر صدرا


دکتر علیرضا شریعتی مساحت این پروژه را چهار هزار و ۲۶۰ مترمربع و با زیربنای ۷۷۳ مترمربع اعلام کرد که با اعتباری معادل چهار میلیارد و یکصد میلیون تومان به بهره برداری می‌رسد.
او با اعلام اینکه این مرکز ۱۷ پزشک خانواده را تحت پوشش دارد، از حضور مراقبان سلامت و ارائه خدمات بهداشت روان، تغذیه، مامایی و مشاوره آمادگی زایمان، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، دندانپزشکی، واکسیناسیون کرونا و آزمایشگاه به عنوان دیگر خدمات این مرکز یاد کرد.
برنامه ریزی برای توسعه این مرکز خدمات جامع سلامت در فاز‌های بعدی و افزوده شدن خدمات جدید، از دیگر مواردی بود که سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر در این آئین خبر داد و افزود: همچنین در این پروژه که ۳۰ درصد آن از محل اعتبارات محرومیت زدایی و مابقی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین شده است، جمعیت افراد فاقد بیمه نیز پوشش داده می‌شود.
به گفته دکتر شریعتی این مرکز با توجه به شرایط کرونا، هم اکنون علاوه بر ارائه خدمات و مراقبت‌های جامع سلامت، به عنوان مرکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا نیز در شهر صدرا فعالیت دارد.
سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر در آئین بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت سردار شهید حاج عبدالله اسکندری نیز از پوشش ۴۳ هزار نفر از مردم شهر صدرا در این مرکز خبر داد که با اعتباری معادل پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در زمینی به مساحت هزار و ۹۸۴، با زیربنای ۹۵۱مترمربع و در دو طبقه به بهره برداری می‌رسد.


او خدمات پیش بینی شده برای این مرکز را نیز مشابه با مرکز خدمات جامع سلامت حافظ و شامل حضور پزشک خانواده، مراقب سلامت، مشاور تغذیه، سلامت روان، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، آزمایشگاه، مامایی و واکسیناسیون اعلام کرد و از مردم این منطقه خواست تا نسبت به نام نویسی برای دریافت خدمات پزشک خانواده از پزشکان زیرمجموعه این مرکز اقدام کنند.
دکتر شریعتی افزود: همچنین در این مرکز به افراد فاقد بیمه نیز ارائه خدمت می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)