• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۸۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
قزوین » اجتماعی

اخبار انتظامی استان قزوین، دوشنبه ۷ شهریور

با خبر‌هایی از کشف ۹ کیلومواد مخدر از مسافر اتوبوس تا توقیف ۹۸۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز در قزوین، همراه بسته اخبار انتظامی استان قزوین در روز دوشنبه ۷ شهریور باشید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین از کشف ۹ کیلو گرم مواد مخدر و اخبار انتظامی استان قزوین، دوشنبه ۷ شهریوردستگیری یک مسافر اتوبوس در این خصوص خبر داد.

سرهنگ فرهاد علی بیگی، در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای مقابله با خرید، فروش، عرضه و قاچاق مواد مخدر، کنترل محور‌های مواصلاتی استان در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران در این خصوص یک دستگاه اتوبوس مسافربری را متوقف و در بازرسی از آن با استفاده شگرده‌های پلیسی به یک از مسافران مشکوک شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خاطرنشان کرد: پس از پیاده کردن مسافر مورد نظر از خودرو و در بازرسی از وسایل و لوازم همراه او، ۹ کیلو گرم هروئین و تریاک کشف شد.

سرهنگ علی بیگی با اشاره به اینکه متهم با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شد، از مردم خواست تا در صورت آگاهی از هرگونه فعالیت در این خصوص مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کشف ۶ راس گاو قاچاق در آوج

فرمانده انتظامی شهرستان آوج از کشف ۶ راس گاو قاچاق و دستگیری ۲ نفر در این خصوص خبر داد.

سرهنگ علی زرینی اظهار داشت: ماموران یگان امداد شهرستان آوج، حین گشت زنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه کامیون باری مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند.

وی افزود: پس از توقف خودرو و در بازرسی از آن ۶ راس گاو قاچاق، که فاقد هرگونه مجوز حمل از سازمان دامپزشکی بود کشف و ۲ نفر در این خصوص دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان آوج با اشاره به اینکه ارزش ریالی محموله کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شدند.

توقیف ۹۸۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز در قزوین

فرمانده انتظامی شهرستان آوج، از توقیف ۹۸۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در محور‌های مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی زرینی اعلام این خبر اظهار داشت: ماموران یگان امداد شهرستان آوج، حین گشت زنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو کامیون ایسوزو که در حال حمل مرغ زنده بود مشکوک و برای بررسی بیشتر دستور توقف آن را صادر کردند.

وی افزود: پس از توقف خودرو و در بازرسی از آن توسط ماموران، ۹۸۰ قطعه مرغ زنده قاچاق، که فاقد هرگونه مجوز حمل از سازمان دام و طیور بود، کشف و یک نفر راننده آن به مرجع قضایی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان آوج با اشاره به اینکه ارزش تقریبی محموله کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه، بالغ بر یک میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: مقابله با قاچاق کالا به ویژه اقلام ضروری خانوار به صورت شبانه روزی در دستور کار ماموران بوده و شهروندان می‌توانند در صورت آگاهی از هرگونه مورد مشکوک در این خصوص مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)