• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۹۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۵
خوزستان » اجتماعی

رشد ۳۶ درصدی صادرات کالا در خوزستان

در سه ماهه نخست امسال ۴.۳ میلیون تُن کالا به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار از خوزستان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: به دستور استاندار و حمایت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان سالن خرمشهر نمایشگاه بین‌المللی اهواز با حدود ۷۰ غرفه به عرضه کالا‌های رشد ۳۶ درصدی صادرات کالا در خوزستاناساسی، مواد غذایی و شوینده‌ها با قیمت مناسب برای کمک به معیشت خانواده‌ها اختصاص یافت.
سید سعید حسینی‌نژاد افزود: شیوع کرونا در ۲ سال اخیر تاثیر منفی بر بازار گذاشته و به همین دلیل عرضه این محصولات برای حمایت از کسب و کار‌ها و حمایت از مردم و خرید کالا با قیمت مناسب برای اولین در نمایشگاه‌های هفته دولت به چنین بخشی اختصاص یافت.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: با هماهنگی مدیر نمایشگاه این غرفه‌ها بصورت رایگان در اختیار واحد‌های تولیدی قرار گرفت تا بتوانند از این فرصت برای معرفی و فروش محصولات خود استفاده کنند.
وی بیان کرد: در بحث تجارت و تنظیم بازار نیز اقداماتی صورت گرفته و با توجه به جمعیت پنج میلیون نفری استان که بازار مناسبی را تشکیل می‌دهد، برای انسجام بخشی به استان یک برنامه عملیاتی همراه با شاخص‌های ارزیابی برای تمام شهرستان‌ها باتوجه به شرایط و فضای اقتصادی و کسب و کار شهرستان تعیین، تعریف و ابلاغ شد.
حسینی‌نژاد عنوان کرد: در این برنامه عملیاتی برای ۲۹ شهرستان در بازه‌های سه ماهه گزارش‌گیری و نمره‌دهی از ۱۰۰ انجام می‌شود و با توجه به اینکه کارگروه‌هایی تحت عنوان تنظیم بازار، گندم، آرد و نان، صادرات غیر نفتی، شورای ساماندهی مبادلات بین مرزی و کارگروه اقدام مشترک با ریاست فرمانداران در شهرستان‌ها تشکیل می‌شود، تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند که به عنوان اعضا کارگروه انجام وظیفه کنند تا در نهایت به بهبود فضای کسب و کار، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال کمک کنند.

وی ادامه داد: رونق پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه از دیگر برنامه‌ها است و با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی بسیاری از موانع رفع شد و شعبه بانک ملی به منظور نیاز‌های ارزی در پایانه مرزی و شلمچه مستقر شده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اضافه کرد: در سه ماهه نخست سال جاری ۴.۳ میلیون تُن کالا به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار از خوزستان صادر شد که نشان دهنده رشد ۳۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی گفت: ایجاد اشتغال و فرصت‌های اقتصادی در نقطه مرزی استان تحت عنوان بازارچه مرزی اروندکنار نیز انجام شد؛ این بازارچه از سال ۱۳۹۴ تعطیل و با پیگیری‌های انجام شده از ۲۳ اسفندماه سال گذشته صادرات از این بازارچه آغاز شده و در ۴ ماهه نخست سال جاری حدود ۴۴۰ هزار دلار صادرات انواع آبزیان از این بازارچه را داشتیم.
حسینی‌نژاد افزود: این بازارچه که برای حمل ماهی و سایز آبزیان است اشتغالی در آن منطقه به وجود آورده و باعث جلوگیری از مهاجرت و توزیع درآمدی مناسب در مناطق مرزی می‌شود.
وی تصریح کرد: با توجه به برنامه دولت برای نان و آرد ۲ هزار و ۳۵۰ واحد نانوایی در خوزستان به دستگاه کارتخوان هوشمند نصب متصل شده و در آن افراد خریدار تعداد نان را انتخاب و با قیمت مصوب خریداری می‌کنند و از فروش خارج از شبکه آرد جلوگیری می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)