• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۶۱۳۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

افزایش تخلفات با کسب درآمد شهرداری از کمیسیون ماده ۱۰۰

رئیس کل دادگستری استان گیلان برخوردار نبودن از درآمد پایدار را از مشکلات شهرداری رشت دانست و افزود: کسب درآمد شهرداری از کمیسیون ماده ۱۰۰، موجب فساد بیشتر و افزایش تخلفات در سطح شهر شده است.

کمیسیون ماده 100به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست مدیران شهرداری شهر رشت با حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس کل دادگستری و مسئولان قضایی استان گیلان امروز برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های شهر مطلوب، زیبایی شهر است گفت: مردم خواهان دیدار منظره‌های نو و جدید در سطح شهر هستند و، چون نازیبایی‌ها را مشاهده می‌کنند، شادابی و آستانه تحمل آنان پایین آمده و در برابر ناملایمات، واکنش منفی نشان می‌دهند.

وی با انتقاد از نماد‌ها و المان‌ها در شهر رشت اظهار داشت: المان‌های شهری باید متناسب با فرهنگ و ذائقه مردم بوده و هر از چندگاهی تغییر یابد که متاسفانه در شهر رشت چنین اقداماتی صورت نمی‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه درصد بالایی از مردم از عدم زیبایی شهر رشت ناراضی هستند، گفت: انباشت زباله و عدم جمع آوری به موقع آن تصاویر نامناسبی از این شهر را در اذهان ثبت می‌کند و زیبنده فرهنگ بالای مردم آن نیست.

وی عدم برخورداری از درآمد پایدار را از مشکلات شهرداری رشت دانست و افزود: کسب درآمد شهرداری از کمیسیون ماده ۱۰۰ موجب فساد بیشتر و افزایش تخلفات در سطح شهر شده است.

وی دومین مولفه شهر مطلوب را هویت بخشی به شهر دانست و تصریح کرد: با از بین بردن هویت شهر‌ها شاهد فراوانی جرایم و خشونت و افزایش پرونده‌های قضایی خواهیم بود و نباید به بهانه عمران و آبادی نماد‌های هویت بخشی شهری تخریب شده و به فراموشی سپرده شود.

سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان یکی از چالش‌های جدی در مدیریت شهر رشت را ساخت و ساز‌های غیر مجاز عنوان نمود و گفت: بسیاری از این ساخت و ساز‌ها با هدایت عواملی از بدنه شهرداری صورت می‌گیرد تا غیر از ارجاع تخلفات به کمیسیون ماده ۱۰۰ بهانه‌ای برای فرسایشی کردن و ادامه تخلفات باشد.

وی با اشاره به اینکه حریم شهر فاقد کاربری است اظهار داشت: ساخت و ساز‌های زیادی که عمدتا به صورت خلاف ساخته می‌شوند در حریم شهر‌ها صورت می‌گیرد و نظارتی نیز از شهرداری دیده نمی‌شود.

دادستان مرکز استان یکی از مشکلات جدی شهرداری را عدم جدیت مراجع نظارتی آن دانست و افزود: مراجع نظارتی شهرداری وظیفه دارند در راستای قانون جرایم صورت گرفته در این بخش را به دادستانی اعلام کنند.

وی با بیان اینکه تفکیک زباله از مسائل مهم مغفول در شهرداری است تصریح کرد: شرکتی که شهرداری برای تفکیک زباله با آن قرارداد بسته است چنانچه تاکنون به درستی به وظایف خود عمل نکرده است باید به آن تذکرات قانونی داده شده و موانع پیش رو با کمک مسئولین مرتفع شود و در غیر این صورت با تشکیل پرونده در خصوص عوامل اهمال کننده در مراجع قضایی به آن رسیدگی خواهد شد.

فلاح میری عدم ثبات مدیریتی را از دلایل کندی اجرای طرح‌ها و پروژه‌های شهرداری رشت عنوان کرد و از بی نظمی استقرار دست فروشان در برخی خیابان‌ها انتقاد کرد وگفت: شهرداری‌ها نباید صریحا برخورد سلبی داشته باشند بلکه مدیران شهری وظیفه دارند مکانی را در نقاط مختلف شهر برای دست فروشان تهیه وساماندهی کنند.

وی با انتقاد از کمبود پارکینگ در سطح شهر اظهار کرد: اغلب پزشکان متخصص در نقطه‌ای از شهر رشت متمرکز هستند و مردم از سراسر استان و حتی از استان‌های هم جوار به آنان مراجعه می‌کنند در صورتی که هیچ مکان مناسبی برای پارکینگ ماشین‌ها در نظر گرفته نشده است و لازم است این منطقه به پارکینگ‌های طبقاتی با تکنولوژی روز مجهز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
المان‌های شهری باید متناسب با فرهنگ و ذائقه مردم همان شهر بوده و هر از چندگاهی تغییر یابد
نظر شما
آخرین اخبار
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)