• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۶۲۵۸۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

انتشار نرخ دلار و یورو توافقی در بازار متشکل ارز

مدیر عملیات بازار متشکل ارزی اعلام کرد نرخ دلار و یورو توافقی در وبگاه بازار متشکل ارزی به صورت لحظه‌ای منتشر می‌شود.

انتشار نرخ دلار و یورو توافقی در بازار متشکل ارزبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، امير هامونی مدیرعامل بازار متشکل ارزی در گفت‌وگو با شبکه خبر سیما، در خصوص انتشار لحظه‌ای نرخ دلار و یورو به صورت توافقی گفت: بازار متشکل ارزی ایران بازار رسمی اعلام نرخ ارز در کشور است که به ابتکار بانک مرکزی و این بازار توافقی دلار و یورو از سه ماه گذشته برای کاهش التهاب بازار و ایجاد ثبات نسبی که در بازار ایجاد و راه اندازی شده است و در این سه ماه به صورت غیررسمی نرخ‌ها اعلام شده است.
هامونی افزود: معمولاً از طریق کانال‌های فضای مجازی اين نرخ اعلام می‌شد که در حال حاضر از طریق وبسایت بازار متشکل ارزی این نرخ اعلام می‌شود که به ایجاد شفافیت این نرخ در بازار قطعاً می‌تواند کمک کند.
هامونی تصریح کرد: متقاضیان ارز خدماتی که در این روز‌ها به ویژه زوار اربعین حسینی (ع) که مشرف می‌شوند به عتبات عالیات می‌توانند به راحتی از طریق مراجعه به وبسایت بازار متشکل ارزی ایران از نرخ‌های این بازار که کاملاً به صورت پویاست اطلاع پیدا کنند.
همچنین آقای هامونی در خصوص فرایند این بازار گفت: دقیقاً شبیه بازار مبتنی بر فرایند‌های عرضه و تقاضاست، که در حال حاضر دامنه نوسان پنج درصد را دارد که روزانه نسبت به قیمت پایانی روز قبل نهایتاً حداکثر و حداقل ۵ درصد مثبت و منفی می‌شود.
هامونی ادامه داد: صادرکنندگان، ارز خود را که اسکناس است به بازار متشکل از طریق بانک‌ها یا صرافی‌های بازار عرضه می‌کنند و متقاضیان ارز خدماتی با مراجعه به آن ارز مسافری، دانشجویی، خدمات، گمرک، هزینه‌های حمل و نقل خود را به قیمت توافقی دریافت می‌کنند.
مدیرعامل بازار متشکل ارزی در خصوص عرضه ارز در صورت افزایش تقاضا گفت: در حال حاضر بازار به راحتی خود را مدیریت می‌کند و تنظیم می‌کند که به خاطر ایام اربعین حسینی (ع) افزایش ۵۰ درصدی در تقاضا را داریم در همین روز‌ها نرخی که امروز اتفاق افتاده حول و حوش ۲۸۶۰۰ تومان کشف قیمت شده و توانسته معامله شود البته نرخ امروز است این نرخ، نرخ پویایی است که به طور میانگین هر ۱۵ دقیقه نرخ‌هایی که معامله شده است از طریق وبسایت بازار متشکل ارز اعلام می‌شود؛ که افراد با مراجعه به آن می‌توانند نرخ را مشاهده کنند.
مدیرعامل بازار متشکل ارزی با بیان این که زوار می‌توانند به جای دینار دلار هم دریافت کنند افزود و گفت: من خواهشم از زوار محترم این است که بانک‌ها را هم در نظر داشته باشند و به بانک‌هایی که خلوت‌تر هستند مراجعه کنند، لیست مراکز فروش ارز اربعین هم در سایت بازار متشکل ارزي مشخص است زوار می‌توانند به نزدیک‌ترین آدرسی که در محل و شهر و استان شان مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
وقتی به سایت بازار متشکل ارزی مراجعه کردم و متوجه شدم که قیمتهای ارز به صورت لحظه‌ای نشان داده می شود خیلی خوشحال شدم . دیگر نیازی نیست سایتهای مختلف را بچرخی تا قیمت درست را پیدا کنی؟
فکر کنم باید با این کار درست و ساماندهی که انجام شده دست دلالان ارز و ... کوتاه شده باشه و آنها باید بفکر شغل دیگری برای خود باشند!..
نظر شما
آخرین اخبار
پاسخ قاطع ایران به تهدیدها؛ ناوها را غرق می‌کنیم
محکومیت شدید اقدام جدید رژیم صهیونیستی از سوی مالزی
مروری بر خبرهای ورزشی جمعه اول اسفندماه قزوین
خدمت رسانی ۳۳ خادمیار هرمزی به زائران در قم
افزایش برداشت آب از سد طالقان
زیان ۲۴۰ میلیون دلاری پاکستان در پی بسته ماندن گذرگاه تورخم
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
توسعه پرداخت با گوشی همراه در مالزی
تولید حدود ۲ و نیم میلیون متر مربع فرش دستباف در ۱۰ ماهه ۱۴۰۴
ثبت‌نام ۶۰۹۷ داوطلب شورا‌های روستایی در استان مرکزی؛ حد نصاب همه روستا‌ها تکمیل شد
بازداشت خبرنگار دویچه وله آلمان در ترکیه
گفت‌و‌گو نخست وزیر پاکستان با وزیر خارجه آمریکا درباره تحولات غزه
برگزاری همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حاجی آباد
رقابت ۷۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن و عترت لامرد
قطع موقت گاز در سه روستای شهرستان بویراحمد
قره‌تاج در مناطق مرزی سردشت به شکوفه نشست
اهدا جهیزیه به زوج‌های بسیجی در میناب
گذشت اولیای دم از قصاص
اختصاص ۴۶۵۰ میلیارد تومان برای توسعه اشتغال و خدمات روستایی در کرمان
استخر نیمه کاره آبیک در اولویت تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
از سرزمین چین (۱۰)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)