• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۶۵۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۰
اقتصادی » صنعت

معاون ایمیدرو: ۴ قطب گوهر سنگ در کشور ایجاد می‌شود

­معاون طرح‌های معدن و صنایع معدنی ایمیدرو گفت: ایمیدور برنامه‌هایی را برای توسعه بخش گوهرسنگ در دست اقدام دارد که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به ایجاد چهار قطب گوهرسنگ در کشور اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حسام مقدم علی در نخستین همایش ملی علوم گوهر با بیان اینکه این سازمان در بخش‌هایی همچون تأمین مواد اولیه، فناوری و فرآوری، منابع انسانی، زیرساخت و فضای کسب و کار برنامه دارد افزود: همکاری، مشارکت و هم افزایی سازمان‌های مرتبط با این حوزه از جمله وزارت صمت، سازمان استاندارد، گمرک، اتاق بازرگانی و ... لازمه تحقق اهداف این سند جامع گوهرسنگ است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی گفت: هدف ایمیدرو از راهبری سند جامع گوهرسنگ تسهیل گری، حمایت و بسترسازی است. 
 
­معاونطرح‌های معدن و صنایع معدنی ایمیدرو افزود: مرکز تحقیقات فرآوری موادمعدنی ایران به دلیل برخورداری از امکانات پیشرفته در اولویت قرار دارد، علاوه بر این، مراکزی نیز در یزد و آذرشهر در حال تجهیز و مرکز دیگری در فردوس با کمک بخش خصوصی در حال تجهیز است که این مراکز منطقه‌ای می‌توانند به توسعه منابع انسانی، استانداردسازی و رفع موانع کسب و کار کمک کنند.
 
حمایت ایمیدرو از برگزیدگان همایش
 
مقدم علی گفت: ایمیدرو از برگزیدگان مسابقات نخستین همایش ملی علوم گوهر حمایت خواهد کرد، در این راستا، فراهم کردن فرصت‌های آموزشی در خارج از کشور و نیز دعوت از مدرسین خارجی برای ارتقا دانش فنی در حوزه‌های مختلف اکتشاف، فرآوری و فناوری را مدنظر قرار خواهد داد.
 
­معاون طرح‌های معدن و صنایع معدنی ایمیدرو افزود: امیدوارم شاهد برگزاری این همایش در سطح منطقه‌ای و بین المللی و با حضور تجار، فعالان و چهره‌های سرشناس منطقه‌ای و جهانی در حوزه گوهرسنگ باشیم.
 
در این همایش رئیس مرکز تربیت مربی فنی و حرفه‌ای کشور هم گفت: علاقه‌مندان به یادگیری هنر گوهر تراشی، به صورت رایگان در مراکز فنی و حرفه‌ای کشور آموزش می‌بینند.
 
رضا باجولوند افزود: افراد برتر مسابقات گوهر تراشی این همایش، به عنوان استاد کار معرفی و از ظرفیت آن‌ها استفاده می‌شود.
 
وی همچنین ایجاد شبکه تخصصی مربی گوهر سنگ، برگزاری دوره‌های بین المللی، رتبه بندی استاد کاران و برگزاری مسابقات ملی مهارت را از برنامه‌های پیشروی این سازمان در بخش گوهر سنگ‌ها اعلام کرد.
 
رئیس مرکز تربیت مربی فنی و حرفه‌ای کشور همچنین از ایجاد آموزشگاه تخصصی گوهر سنگ‌ها برای تربیت استاد کاران مهارتی هم خبر داد و افزود: سازمان فنی و حرفه‌ای از ظرفیت‌های بخش خصوصی در این زمینه هم استقبال می‌کند.
 
مجری طرح گوهر سنگ کشور هم برگزاری نخستین همایش ملی گوهر سنگ‌ها را گامی رو به جلو برای رسیدن به اهداف توسعه تجارت جهانی گوهر سنگ دانست.
 
ابو محمد هاشمی در ادامه به ظرفیت بالای کشور در فراوری سنگ‌های قیمتی و لزوم توسعه سهم ایران از تجارت جهانی گوهر سنگ‌ها اشاره کرد و از ایجاد اتاق گوهر در ۵ گمرک کشور برای تسهیل صادرات سنگ‌های قیمتی هم خبر داد.
 
همایش دو روزه گوهر سنگ با همکاری ایمیدرو، انجمن گوهر سنگ ایران و دانشگاه خوارزمی امروز در مرکز تربیت مربی کرج برگزار شد در روز نخست این همایش مسابقات گوهر تراشی با حضور گوهر تراشان از سراسر کشور برگزار و نفرات برتر معرفی شدند.
 
در همایش ملی گوهر سنگ پیشنهاد شد زادروز ابوریحان بیرونی به عنوان روز ملی گوهر سنگ در تقویم کشور نام گذاری شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آشنایی با عشایر در دهه فجر
خوزستان، آماده حماسه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، پنج شنبه ۲۳ بهمن
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ طرح عمرانی و خدماتی در ورزنه
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
قطعه شعری برای ایران
آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ساعاتی دیگر دراصفهان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی ۲۲بهمن از بامداد در اصفهان
نا امیدی دشمن در ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
واکنش روسیه به تصمیم اسرائیل درباره کرانه باختری
حضور در راهپیمایی برای عزت ایران
دوجاریک: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه برسد
۲۲ بهمن؛ گذار تاریخی ایرانیان از سلطنت به جمهوری اسلامی
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)