پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی رامیان از مرگ ۲ کودک بر اثر ریزش کوه در آبشار شیرآباد خان ببین خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ "ابوالفضل وزیری" در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر ریزش کوه در آبشار شیرآباد خان ببین، بلافاصله ماموران پلیس به همراه گروههای امدادی در محل حادثه حاضر شدند.
این مقام انتظامی افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد ۵ نفر هنگامی که در کنار آبشار ایستاده بودند بر اثر ریزش کوه به شدت زخمی شدند.
وی ادامه داد: متاسفانه در این حادثه ۲ دختر ۳ و ۹ ساله بر اثر شدت جراحات فوت نمودند و ۳ نفر دیگر مجروح و به کمک ماموران امدادی به بیمارستان منتقل شد.
فرمانده انتظامی رامیان در پایان از مردم خواست شهروندان در مناطق کوهستانی از حضور در نواحی خطرآفرین خودداری کنند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.
خدا نصیب کافرش نکنه لحظه ی وقوع حادثه من اونجا بودم و در فاصله 10 متری مون این حادثه رخ داد صحنه ی خیلی دردناک و تلخ و ناگوار و وحشتناکی بود دو طفل معصوم جلوی چشمامون پرپر شدن تخته سنگی به اندازه ی نصفه پراید شایدم بزرگتر از کوه ریزش کرد و افتاد روی سنگی دیگه و تکه هاش مثل ترکش به سمت جمعیت پرتاب شد از دیروز حالمون واقعا خرابه . کل مسافرا بدبختا خون گریه میکردن خدا صبر بده به خانواده ی اون دو طفل معصوم که هیچ گناهی نداشتن .خاطره ی خیلی تلخی برامون رقم خورد