• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۲۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
ورزشی » پایه و آبی

نشست خبری مسئولان فدراسیون قایقرانی در پایان کاپ روئینگ آسیا

نشست خبری مسئولان فدراسیون قایقرانی با اصحاب رسانه در پایان مسابقات کاپ رویینگ آسیا و جشنواره بزرگ روئینگ ارگومتر برگزار شد.

نشست خبری مسئولان فدراسیون قایقرانی در پایان کاپ روئینگ آسیابه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما؛ کتایون اشرف در نشست خبری درباره میزبانی ایران برای مسابقات کاپ یک روئینگ آسیا، عنوان کرد: این مسابقات امروز به پایان رسید. با توجه به شرایط قهرمانی جهانی، بیشتر کشور‌ها ترجیح دادند در آن مسابقات باشند، اما با استقبال خوبی مواجه شدیم. عراق، هند و پاکستان اعلام آمادگی کردند. امکان تغییر زمان برگزاری کاپ آسیایی را نداشتیم و میزبانی این مسابقات، دستاورد‌های ارزشمندی برایمان داشت.
 
نایب‌رئیس فدراسیون قایقرانی ادامه داد: خود رویینگ ایران قدرتمند است و ورزشکاران ملی را در قالب ٣ تیم باشگاهی شرکت دادیم که رقابت خوبی داشتند. ۵ داور بین‌المللی در این مسابقات داشتیم به همین دلیل کلاس داوری خوبی هم برگزار شد که به سطح ارتقای داوری ما کمک می‌کند. همچنین مسابقات ارگومتر را هم برگزار کردیم. 
 
اشرف ادامه داد: ما پروژه DNSS را داشتیم که مورد حمایت کمیته بین المللی المپیک بود. ۹ قهرمان سابق رویینگ زنان ایران در ۹ استان کار می‌کنند و برای آن‌ها کارگاه‌های مختلفی داشتیم. 
 
وی در پاسخ به این پرسش که چرا زمان برگزاری کاپ آسیایی تغییر نکرد تا قبل از قهرمانی جهان نباشد و کشور‌های بیشتری امکان حضور داشته باشند؟ گفت: متاسفانه انتخاب زمان با ما نبود. زمان را دبیر کنفدراسیون آسیا اعلام کرد و تنها برای دو، سه روز امکان تغییر زمان را داشتیم. ما هم با مشکل مواجه شدیم که برخی کشور‌ها ترجیح دادند که در قهرمانی جهان شرکت کنند، اما هیچ‌گزینه دیگری برای تغییر زمان نداشتیم. 
 
اشرف در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه سطح کشور‌های شرکت‌کننده بالا نبود آیا بهتر نبود هزینه میزبانی را برای اردوی خارجی صرف می‌کردید، تصریح کرد: هزینه زیادی برای مسابقات نکردیم و شاید اگر قرار بود هزینه زیادی شود اولویت‌بندی می‌کردیم. حضور این کشور‌ها اهمیت زیادی داشت؛ اول اینکه دیدگاه آن‌ها تغییر کند، چون اگر اجازه ندهیم وارد کشور شوند همیشه نگاه‌شان ترس است. این ورزشکاران می‌توانند سفیران آینده ما باشند. ما چیز‌هایی در این مسابقات داشتیم که ارزش زیادی داشت مانند حضور ۵ داور بین‌المللی. از طرفی بچه‌های جوان ما شانس داشتند که تجربه شرکت در مسابقات را داشته باشند. نکته دیگر اینکه ما باید با جهان تعامل داشته باشیم.
 
رضا صابونچی دبیر فدراسیون قایقرانی هم درباره هزینه‌های انجام شده برای میزبانی کاپ آسیا، گفت: این مسابقات منبع درآمد بود و اجاره قایق‌ها، غذا و هتل را هم کشور‌ها خودشان پرداخت کردند.
 
وی در خصوص پخش زنده مسابقات و اینکه چرا از امکان تبلیغات محیطی استفاده نکردید، خاطرنشان کرد: قایقرانی رشته نوپاست و ۲۰ سال است که فدراسیون منسجم داشته است. وقتی نگاهی به ظرفیت قایقرانی داریم می‌بینیم این رشته مدال‌های زیادی دارد و با این داشته‌ها برای درآمدزایی اهمیت آن مشخص است، اما در بخش تبلیغات از قبل موفق نبودیم. کمیته بازاریابی ۲ سال است تشکیل شده و حالا هم پیشنهادی از سوی باشگاه سایپا شده تا در روز‌های آینده از ظرفیت قایقرانی استفاده کنیم. از دانشگاه آزاد هم تشکر می‌کنم که به این رشته ورود کرد، سایپا هم همین طور. امیدوارم چنین مشارکت‌هایی ادامه‌دار باشد.
صابونچی درباره نتیجه محمدنبی رضایی در مسابقات قهرمانی جهان گفت:: ما تا کسب مدال المپیک فاصله داریم. مدال طلای مهدی محمدنبی در جوانان جهان نشان داد که باید به آینده امیدوار باشیم. هدف ما تاثیرگذاری در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو است و پیش‌بینی ما کسب ۲ طلا در این بازی‌ها است.
وی افزود: در بخش دراگون بوت عملکرد خوبی داشتیم و امید داریم که از ۶ مدال بازی‌های هانگژو سهمی داشته باشیم. دراگون‌بوت ظرفیت زیادی دارد و یک ورزش تیمی است.
­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)