• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۴۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

تعیین زنگ نماز در برنامه روزانه تمام مدارس

­در آستانه بازگشایی مدارس، وزیر آموزش و پرورش در بخشنامه‌ای ۱۲ ماده‌ای، از تعیین زنگ نماز در متن برنامه رسمی روزانه مدارس در تمامی دوره‌ها و پایه‌های تحصیلی خبر داد.

دانش آموزان در حال اقامه نمازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وزیر آموزش‌وپرورش در بخشنامه‌ای ۱۲ ماده‌ای، ترویج فرهنگ نماز را به مدیران کل و رؤسای شورای اقامه نماز ابلاغ کرد و در این بخشنامه بر تشکیل منظم شورای اقامه نماز استان و مناطق با هدف اجرایی کردن آیین نامه شورای عالی توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، اتخاذ تدابیر لازم برای اقامه نماز جماعت در مدارس کشور در وقت شرعی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فعال سازی هیئت‌های اندیشه ورز مدارس و استفاده از فرصت‌های ایجاد شده در شبکه دانش آموزی شاد تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه این بخشنامه خواستار توجه ویژه مدیران مدارس به اجرای برنامه‌های اقامه نماز و ایجاد تمهیدات لازم برای حضور حداکثری داوطلبانه همکاران و دانش آموزان در صفوف نماز جماعت و بهره‌وری معنوی و مشارکت اولیا دانش آموزان در فرایند بهبود برنامه‌های اقامه نماز شد.

انتخاب امام جماعت توانمند و مجرب و مسلط به فضای مجازی و سواد رسانه‌ای در همه مدارس اعم از روحانی و همکار فرهنگی برای اقامه نماز جماعت و انتقال و انتشار معارف دینی، تعیین زنگ نماز در متن برنامه رسمی روزانه مدارس در تمامی دوره‌ها و پایه‌های تحصیلی به مدت ۳۰ دقیقه و جذب و هدایت خیرین برای ساخت و تجهیز نمازخانه و سایر فعالیت‌های توسعه فرهنگ اقامه نماز در مدارس از مواردی است که در این بخشنامه ذکر شده است.

دانش آموزان در حال اقامه نمازوزیر آموزش و پرورش در این بخشنامه به بیان انتظارات از مدیران کل به عنوان رئیس شورای اقامه نماز استان برای تحقق هر چه بیشتر منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اجرایی نمودن طرح جامع تقویت و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در مراکز آموزشی و تربیتی پرداخت.

نوری برنامه‌ریزی برای برقراری تعامل پویا و سازنده و اثربخش میان مدارس، مساجد و خانواده و جامعه محلی با تاکید بر اجرای طرح پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد و برگزاری دوره آموزش و توانمندسازی مدیران مدارس، معلمان و مدرسین خانواده با موضوع مهارت‌های دعوت به نماز دانش آموزان و ارائه آموزش‌های لازم برای ترغیب و تشویق دانش آموزان و اولیای آن‌ها در راستای اجرایی شدن راهبرد‌های طرح جامع تقویت و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در مراکز آموزشی و تربیتی و تفاهم نامه بین وزارت آموزش و پرورش و ستاد مرکزی اقامه نماز را خواستار شد.

خودداری از هرگونه تغییر کاربری نمازخانه‌های مدارس و مراکز دارالقرآن و اجرای باشکوه طرح نماز، نور چشم من در سال تحصیلی جدید با اجرای فعالیت‌های فرایند محور آموزش عملی نماز، جشن تکلیف آشنایی با تقلید و مرجعیت و به ویژه اجلاس یا‌های نماز دانش آموزی با مشارکت استانداری و ستاد اقامه نماز استان از موارد مورد تاکید در این بخشنامه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)