• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۴۹۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
بین الملل » غرب آسیا

نشست دبیر ستاد حقوق بشر ایران با سفرا و نمایندگان جنبش عدم تعهد

کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با سفرا و نمایندگان جنبش غیرمتعهدها در ژنو دیدار و گفتگو کرد.

نشست دبیر ستاد حقوق بشر ایران با سفرا و نمایندگان جنبش عدم تعهدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در ادامه برنامه‌های خود در جریان اجلاس پنجاه و یکم شورای حقوق بشر سازمان ملل، با سفرا و نمایندگان جنبش غیرمتعهدها در ژنو دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست، گزارشگر ویژه بررسی آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه بر بهره مندی از حقوق بشر نیز حضور داشت.
غریب آبادی در این نشست، در ابتدای سخنان خود ضمن تشکر از گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه در ارائه گزارش از بازدید خود از ایران (۱۸ تا ۲۸ اردیبهشت ماه)، از تمامی کشور‌های عضو جنبش غیرمتعهدها خواست تا در حمایت از این ماموریت که اساسا به همت این جنبش تاسیس شده است و در مخالفت با تحریم‌های یکجانبه در نشست جاری شورای حقوق بشر، مواضع خود را که مبتنی بر مواضع اصولی عدم تعهد است، ابراز نمایند.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان سپس به برخی آثار منفی و مخرب تحریم‌ها بر حقوق بشر مردم ایران، از جمله بر اساس یافته‌های گزارشگر ویژه، پرداخت و گفت: تحریم‌های یکجانبه و همچنین تبعیت بیش از حد از آنها، موجبات نقض تمامی حق‌های بشری مردم ایران را فراهم کرده است. در این چارچوب می‌توان از حقوق مدنی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، توسعه و... یاد کرد که در نتیجه تحریم‌های یکجانبه، نقض شده اند.
وی درخصوص آثار تحریم‌ها بر حق سلامتی مردم ایران بیان داشت: ایران یکی از کشور‌هایی است که در زمینه سلامتی مردم خود سرمایه گذاری خوبی کرده است و امروزه بسیاری از دارو‌ها و تجهیزات پزشکی را تولید می‌کند. با این وجود، ما در برخی موارد نیازمند واردات مواد اولیه دارو و همچنین برخی دارو‌های نادر برای بیماران خاص از کشور‌های دیگر هستیم و خودداری شرکت‌ها از فروش آنها، حق حیات و سلامت این دسته از ایرانیان نیازمند را بطور جدی به مخاطره انداخته است.
غریب آبادی ادعای آمریکا درخصوص استثنای بشردوستانه حوزه‌های غذا و دارو از شمول تحریم‌ها را دروغی بزرگ خواند که با واقعیات موجود همخوانی ندارد.
وی همچنین به تشریح آثار تحریم‌ها بر شبکه بانکی کشور و فروش نفت پرداخت و اظهار داشت که این تحریم ها، مستقیما منبع اصلی درآمد کشور و حق توسعه و رفاه مردم را هدف قرار داده اند.
دبیر ستاد حقوق بشر تحریم‌ها را مانعی بزرگ بر سر راه همکاری‌های بین المللی خصوصا در زمینه پناهندگان و مبارزه با مواد مخدر دانست. وی در همین چارچوب، آثار تحریم‌های یکجانبه بر سایر حوزه‌ها نظیر تورم، اشتغال، حوزه‌های زیربنایی و ... را نیز تشریح کرد.
معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر در پایان سخنان خود اظهار داشت: اقدامات قهری یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است، چرا که در نتیجه آن افراد زیادی جان خود را از دست می‌دهند. این، قطعا مسئولیت بین المللی واضعان و مجریان تحریم‌ها را به همراه خواهد داشت.
در انتهای این نشست، نمایندگان برخی کشور‌ها مانند زیمبابوه، سوریه، کوبا و ونزوئلا نیز ضمن اشاره به برخی آثار تحریم‌های یکجانبه بر حقوق مردم خود، حمایت و مشارکت فعال خود در نشست شورای حقوق بشر به هنگام ارائه گزارش بازدید گزارشگر ویژه از ایران را اعلام کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
آثار منفی و مخرب تحریم‌ها بر حقوق بشر مردم ایران؟
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)