پخش زنده
امروز: -
مدیرکل آموزش و پرورش همدان از خریداری ۵۲ میلیارد تومان تجهیزات اداری، آموزشی و کارگاهی از ردیف اعتبار ملی و توزیع بین مناطق ۱۹ گانه استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ محمود نقوی گفت: عدالت آموزشی و توزیع عادلانه تجهیزات یکی از اصلیترین دغدغههای دستگاه تعلیم و تربیت استان است که باید به طور جدی پیگیری شود.وی افزود: پیام اساسی این کاروان، عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی به عنوان اصلیترین دغدغه مسئولان وزارت آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان تصریح کرد: تلاش بر این است تا از منابع ملی و استانی برای خرید و تجهیز عادلانه واحدهای آموزشی اعم از مدارس و هنرستانها استفاده لازم را شود.
نقوی گفت: توزیع امکانات، تجهیز فضای فیزیکی، توسعه تجهیزات آزمایشگاهی و تخصیص اعتبارات باید در راستای عدالت محوری باشد چرا که عدالت آموزشی در تمامی متون سند تحول بنیادین هم تاکید شده است.
در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بیش از ۳۱۵ هزار دانش آموز در مدارس استان همدان تحصیل خواهند کرد.