• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۹۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱
سیاسی » مجلس

وزیر پیشنهادی کار در کمیسیون‌های مجلس حضور می‌یابد

کمیسیون‌های تخصصی مجلس هفته جاری در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۴:۳۰ با حضور برخی وزرا و رؤسای سازمان‌ها و نهاد‌های اجرایی کشور تشکیل جلسه می‌دهند.

وزیر پیشنهادی کار در کمیسیون‌های مجلس حضور می‌یابدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی روز سه شنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به بررسی عملکرد و ارزیابی نحوه اجرای مواد یک و هفت قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های اقتصاد، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت و درمان، و اتاق‌های بازرگانی و دیوان محاسبات و سازمان بازرسی خواهد پرداخت.
کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری نیز روز سه شنبه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ میزبان وزرای آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات و فناوری، و بهداشت برای بررسی موضوع بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها خواهد بود.
در همین روز از ساعت ۱۶ تا ۱۷ نیز در این کمیسیون وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی صلاحیت، مدارک، سوابق و برنامه‌های خود حضور می‌یابد.
در کمیسیون اجتماعی هم روز سه شنبه از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵ برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور وی بررسی خواهد شد و بعد از آن طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی که از صحن علنی به این کمیسیون ارجاع شده است با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های مربوطه و مرکز پژوهش‌های مجلس و دیوان محاسبات بررسی می‌شود و سپس طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت با حضور نمایندگانی از سازمان اداری و استخدامی کشور، سازمان برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در کمیسیون اقتصادی هم در روز سه شنبه از ساعت ۱۴ موارد ارجاعی از صحن علنی مربوط به طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران بررسی خواهد شد و در ادامه با حضور وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه‌های وی در این کمیسیون بررسی می‌شود.
در کمیسیون امور داخلی و شورا‌ها نیز روز سه شنبه از ساعت ۱۴:۳۰ طرح نحوه تشکیل و فعالیت‌های تشکّل‌های صنفی و تخصصی ارجاع شده از سوی شورای نگهبان بررسی خواهد شد و از ساعت ۱۵ با حضور وزیر کشور و نیز اعضای ستاد اربعین گزارشی از برنامه‌های راهپیمایی اربعین سال ۱۴۰۱ ارائه خواهد شد.
در روز سه شنبه همچنین در کمیسیون انرژی انتخاب اعضای هیئت رئیسه، هیئت تحقیق و تفحص از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی انجام خواهد شد و همچنین اعضای هیئت رئیسه هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در خصوص توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور هم انتخاب خواهند شد.
کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات روز سه شنبه از ساعت ۱۴ به بررسی طرح دو فوریتی استفساریه بند (ه) تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ خواهد پرداخت. همچنین در این کمیسیون بررسی صلاحیت و سوابق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور وی صورت خواهد گرفت.
در کمیسیون بهداشت در روز سه شنبه از ساعت ۱۴ آخرین وضعیت بهداشتی کشور از سوی معاون وزیر بهداشت گزارش خواهد شد و در ادامه وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این کمیسیون حضور خواهد یافت.
در کمیسیون صنایع و معادن نیز در روز سه شنبه از ساعت ۱۴ موضوعات اسقاط خودرو و آیین نامه واردات خودرو و موتورسیکلت با حضور مسئولان ذیربط برررسی می‌شود.
همچنین در کمیسیون فرهنگی ساعت ۱۴ در روز سه شنبه لایحه نظام جامع باشگاه داری در جمهوری اسلامی ایران بررسی خواهد شد و با حضور وزیر پیشنهادی کار سوابق و برنامه‌های وی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
روز سه شنبه از ساعت ۱۴، در کمیسیون قضایی و حقوقی، طرح یک فوریتی حمایت مالی از افشاگران فساد بررسی خواهد شد و وزیر پیشنهادی کار نیز در این کمیسیون حضور می‌یابد.
روز سه شنبه در کمیسیون کشاورزی از ساعت ۱۴ گزارشی در خصوص آفت پروانه برگخوار در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد ارائه خواهد شد و گزارش عملکرد نماینده ایران در سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد قرائت خواهد شد و در ساعت ۱۵ نیز با حضور وزیر نفت موضوع سوخت مورد نیاز بخش‌های کشاورزی بررسی می‌شود.
در کمیسیون اجتماعی از ساعت ۱۳:۳۰ روز سه شنبه برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی کار با حضور آقای زاهدی وفا بررسی خواهد شد.
در ساعت ۱۵ هم در این کمیسیون طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی، ارجاعی از صحن علنی با حضور مسئولان مرکز پژوهش‌های مجلس و دیوان محاسبات به بررسی گذاشته خواهد شد.
همچنین در ادامه این جلسه طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت با دعوت از مسئولان سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و دیوان محاسبات بررسی خواهد شد.
روز سه شنبه از ساعت ۱۴ در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات نیز رسیدگی به طرح دو فوریتی استفساریه بند "ه " تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ ادامه پیدا خواهد کرد و در ادامه طرح نظام برنامه ریزی و بودجه کشور بررسی و سپس با حضور وزیر پیشنهادی کار، سوابق و برنامه‌های وی به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.
کمیسیون بهداشت و درمان هم از ساعت ۱۴ روز سه شنبه گزارش معاون بهداشتی وزارت بهداشت در مورد آخرین وضعیت بهداشتی کشور را استماع خواهد کرد و در ادامه با حضور وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه‌های وی بررسی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجدید بیعت عشایر ایران با آرمان های شهدا در رزمایش مشهد شهیدان شلمچه
روحیه بسیجی، ضامن پیشرفت ایران و خنثی‌کننده توطئه‌ها
پیشنهاد ۵۰ همتی برای تامین کالابرگ تا دهک هفت
سرنگونی۱۷ پهپاد متخاصم توسط پدافند ارتش در غرب کشور
تفکر بسیجی بزرگترین دستاورد انقلاب است
همایش کتابخوانی یار مهربان در اهواز برگزار شد
روان سازی ترافیک با ساخت زیرگذر شهدا در بوکان
علم آموزی و آگاهی سیاسی؛ مهمترین رسالت دانشجویان
تیراندازی گارد ساحلی یونان به سوی قایق ماهیگیری ترکیه
راه اندازی مرکز آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی باغ گیاه شناسی و جنگل آموزشی و تحقیقاتی
بسیج یاری‌رسان کشور و مردم در همه شرایط
برپایی جشنواره خلاقیت‌های علمی _پژوهشی با شرکت در یاسوج
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی گردشگری آنکارا با حضور ایران
برگزاری یادواره شهدای بندر تیاب
اجرای رزمایش جهادی تخصصی در عرصه‌های دامی و زراعی هفتکل+فیلم
آسمان آبادان و خرمشهر باز هم در محاصره ذرات آلوده هوا
پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت
بسیج در تمامی مشکلات وبحران‌ها پیش‌قدم در دفاع از کشور است
تولید بیش از ۷۴۰ هزار تن اوره و آمونیاک
یک محکوم به قصاص در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) بخشیده شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسمپور در شانس مجدد
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)