• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۱۳۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال

مدارک مجوز حرفه ای باشگاه ها به ای اف سی ارسال شده

زارعی مسئول رکن صدور مجوز حرفه‌ای در فدراسیون :مدارک صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها به‌ ای اف سی ارسال شده و منتظر اعلام نظر آن‌ها هستیم.

مدارک مجوز حرفه ای باشگاه ها به ای اف سی ارسال شده منتظر اعلام نظر هستیمبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا  سیما مصطفی زارعی مسئول رکن صدور مجوز حرفه‌ای در فدراسیون فوتبال در گفتگو با برنامه «صبح ورزش» رادیو ورزش گفت: همه مدارک صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها به‌ای اف سی ارسال شده و منتظر اعلام نظر آن‌ها هستیم. 
مجری: چند وقت پیش قول‌هایی هم دادید که به رفع تعلیق بیانجامد. چند وقتی گذشته و حتما اقداماتی انجام شده و بخصوص طرفداران باشگاه‌ها و به ویژه استقلال و پرسپولیس که سال قبل محروم شدند خیلی نگران هستند امسال که لیگ قهرمانان نداریم و برای سال آینده؛ و من هم می‌دانم ظاهرا جلساتی هست در اردیبهشت و خرداد، اما می‌خواستیم جنابعالی روند کار را تا اینجا توضیح بفرمایید.
مهمان: فکر می‌کنم حول و حوش ۵۰ روز پیش بود که صحبت کردیم در همان ایام یعنی یک هفته بعد از صحبت با شما، ما تمام اسناد و مدارکی که‌ای اف سی نیاز داشت برای این که فرآیند صدور مجوز در کشور ما به صورت حرفه‌ای و استاندارد دنبال می‌شود را برای‌ای اف سی ارسال کردیم. از آن زمان‌ای اف سی به ما پاسخ داده که در حال بررسی مدارک هستیم و اتفاقا هفته گذشته پیگیری کردیم که با توجه به حساسیت‌هایی که در ایران هست این فرآیند تسریع شود به ما قول تسریع بررسی مدارک را دادند؛ و ما آن کاری را که از قبل باید در فدراسیون فوتبال انجام شود انجام شده و ما منتظر نظر‌ای اف سی هستیم و قاعده اش هم به این صورت است که مدارکی که ما ارسال کردیم در یک کارگروهی در‌ای اف سی مطرح می‌شود و بعد رای می‌دهند به عدم تعلیق یا ادامه تعلیق. 
 
مجری: فکر می‌کنم با توجه به اتفاقاتی که افتاده شاید بدبین شدند به ما و این روند کار را کند می‌کند. 
مهمان: درست است در هر صورت ما باید ثابت کنیم که استاندارد‌های لازم را داریم و تعلیق در فدراسیون فوتبال بوجود آمده و این حسن نیت از طرف فوتبال ما باید ثابت شود من شرایط را کاملا درک می‌کنم و تمام تلاشمان را می‌کنیم که این حسن نیتمان را ثابت کنیم و اتفاقا مراودات خوبی هم در این چند وقت صورت گرفته و آخر این هفته هم سمینار مسئولان مجوز باشگاهی در کوآلالامپور است و بنده به نمایندگی از فدراسیون فوتبال ایران به مالزی می‌روم و آنجا هم انشاالله رایزنی‌هایی می‌کنیم منتظر هستیم که‌ای اف سی به ما پاسخ دهد واقعیت این است که آن کاری که از طرف فدراسیون فوتبال در راستای رفع تعلیق باید انجام شود انجام شده و این بخشش دیگر دست ما نیست، ولی قاعده اش این است که تا یک ماه آینده باید حتما به ما جواب بدهند و مشخص خواهد شد. 
 
مجری: این بحث به کنار، بحث باشگاه‌ها هم هست باشگاه‌ها برای گرفتن مجوز حرفه‌ای چه اقداماتی باید انجام دهند تا آنجایی که من می‌دانم در ۵ بخش باید الزامات حرفه‌ای را داشته باشند این را یکبار قبلا توضیح دادید دوباره توضیح بدهید که باشگاه‌ها چه کار باید بکنند که مجوز را از‌ای اف سی دریافت کنند؟ 
مهمان: واقعیت این است که ما چندین سال است که دم از حرفه‌ای شدن فوتبالمان می‌زنیم، اما وضعیت مان را داریم می‌بینیم. به نظر من تنها بخشی که می‌تواند فوتبال ما را به سمت حرفه‌ای حرکت بدهد همین بخش صدور مجوز است و آن استاندارد‌هایی که در بحث صدور مجوز باید رعایت شود. ما نه تنها بخش صدور مجوز‌ای اف سی را فعال داریم و باید این را با قدرت ادامه بدهیم پیشنهاد کردیم به فدراسیون فوتبال که بحث مجوز ملی مان را هم راه اندازی کنیم و تیم‌هایی که وارد لیگ تیم برترمان می‌شوند و وارد لیگ یک مان هم می‌شوند استاندارد‌هایی هم برایشان در نظر بگیریم و آن‌ها را رعایت کنند که از این وضعیتی که در آن هستیم رهایی پیدا کنیم در لیگ یک مان اتفاقات خوبی نمی‌افتد یک روز در قرعه کشی لیگ، یک دفعه یک تیم با دو تا صاحب می‌آید و در قرعه کشی ما شرکت می‌کند و همه این‌ها را می‌شود با برنامه ریزی درست در بخش صدور مجوز حل کرد. 
 برای این که بگوییم یک باشگاه، باشگاه است و یک باشگاه به صورت حرفه‌ای عمل می‌کند در ۵ معیار باید باشگاه را در نظر بگیریم آن امکانات و تجهیزاتی که دارد. اولین معیار و شاید مهم‌ترین معیار، معیار‌های ورزشی است که در آیین نامه صدور مجوز ورزشی‌ای اف سی به آن می‌گویند معیار‌های اس یا معیار‌های اسپورت که در آن معیار‌ها باشگاه‌ها باید آکادمی خوبی داشته باشند، برنامه توسعه شان برای آکادمی شان کاملا مشخص باشد یعنی بدانند کجا هستند و به کجا می‌خواهند برسند و فرصت‌هایی که برای بازیکنان جوانشان فراهم می‌کنند مشخص باشد در معیار‌های اس. 
از منظر استاندارد‌های کادر فنی در آکادمی شان، سخت افزار‌ها در آکادمی شان این‌ها معیار‌هایی هست که در بخش معیار‌های اس مورد بررسی قرار می‌گیرد. معیار‌های بعدی ما معیار‌های پی یا معیار‌های پرسنلی هست که باشگاه‌ها برای این که بتوانند خودشان را اداره کنند باید پرسنل صاحب صلاحیت داشته باشند. در آن بخش مدیرعامل و ویژگی هایش مشخص است و باشگاه باید مدیرعاملش را معرفی کند و باید اعضای هیئت مدیره اش را معرفی کند. 
 
مجری: باید این‌ها را واقعی بگویند یعنی اگر بخواهیم‌ای اف سی را گول بزنیم نمی‌شود. 
مهمان: واقعیت این است که ما چندین جلسه با باشگاههایمان داشتیم در این چند وقتی که کار را شروع کردیم به تمام باشگاه‌ها که با آن‌ها جلسه داشتیم من این را گفتم در حال حاضر مسئولیت این بخش به عهده من است هر کمکی که باشگاه‌ها از ما در راستای ارتقای خودشان بخواهند ما دریغ نمی‌کنیم، اما ما چشممان را نسبت به هیچ چیزی نمی‌بندیم و از همه دوستان در این بخش خواهش کردیم که ما در این مسیر به آن‌ها کمک می‌کنیم، اما زمانی که قرار است تصمیم بگیریم و زمانی که قرار است اعلام نظر کنیم بر اساس موجودی واقعی باشگاه اعلام نظر می‌کنیم و تصمیم می‌گیریم و خوشبختانه رویکرد باشگاه‌ها نسبت به سال گذشته خیلی عوض شده و حداقل ۵ تا باشگاه را من رفتم در باشگاهشان و با همکارانمان جلسات ۴-۵ ساعته داشتیم کاملا توجیه هستند و کاملا می‌دانند چه باید بکنند و اتفاقا کار را شروع کردند مثلا باشگاه پرسپولیس اخیرا هم بحث بدهی‌های مالی که باید اعلام می‌کرد را به ما اعلام کرده و هم برنامه‌های توسعه جوانانی که باید می‌نوشت را برای ما ارسال کردند و این نشان می‌دهد که فرآیند صدور مجوز هم شروع نشده باشگاه‌ها به تکاپو افتادند و این نوید اتفاقات خوب را می‌دهد. ما هم در کنار باشگاه‌ها به ایشان کمک می‌کنیم، اما قرارمان این است که کل فدراسیون این رویکرد را دارد، بر اساس واقعیت‌ها تصمیم بگیریم و آنجایی که می‌توانیم به باشگاه کمک کنیم. 
یکی دیگر از معیار‌ها، معیار‌های زیرساختی است، به ورزشگاه‌های ما بر می‌گردد. ورزشگاه‌های ما، یک استاندارد‌هایی مطابق استاندارد‌های‌ای اف سی باید داشته باشد از منظر رختکن‌ها استانداردهایش از منظر استاندار‌های رختکن ها، نیمکت‌ها، دروازه‌ها، نور ورزشگاه، ایمنی و امنیت ورزشگاه، پایداری سازه ورزشگاه، در این بخش استقلال و پرسپولیس گفتند ما نمی‌توانیم ارتباط خوبی با وزارت ورزش داشته باشیم اتفاقا یک جلسه‌ای را فدراسیون هماهنگ کرد و مسئولان باشگاه استقلال و پرسپولیس و مسئولان باشگاه استادیوم آزادی لطف کردند دور هم نشستیم صحبت کردیم و خیلی از مسائل و مشکلاتمان حل شد یکسری مسائل نیاز به تصمیم گیری در سطح وزارت ورزش داشت که این‌ها منتقل شد. من می‌خواهم خصوصا در معیار‌های زیرساخت از دوستان خواهش کنم دغدغه همه بحث صدور مجوز هست، استقلال و پرسپولیس و سایر تیم‌های ما از این که در لیگ قهرمانان آسیا شرکت نکردند از لحاظ مالی و از لحاظ اجتماعی بسیار بسیار ضرر کردند و اگر این اتفاق دوباره تکرار شود من اینجا از همه دوستان در وزارت ورزش که دغدغه‌مند این موضوع هستند می‌خواهم همین الان وقتش است استادیوم آزادی اشکالاتی دارد برطرف کردن این اشکالات در توان استقلال و پرسپولیس نیست بنابراین با دوستان مکاتبه کردیم و گفتیم و خواهش هم کردیم انشاالله قرار است در آینده نزدیک یک جلسه‌ای با مقام عالی وزارت داشته باشیم راجع به این مسائل و حل مشکلات استقلال و پرسپولیس صحبت کنیم. 
 
مجری: بحث مالکیت مشترک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حل شد؟ 
مهمان: با اقداماتی که در سازمان خصوصی سازی در حال انجام است انشاالله در این زمینه مشکلی وجود نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدوارم هرچه زودتر رفع تعلیق بشه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)