• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۳۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
اصفهان » علمی فرهنگی
بسته سلامت دوم مهر ۱۴۰۱

فواید و بهترین زمان نوشیدن شیر

شیر یکی از مفید و مهم‌ترین مواد مغذی است که افراد با سنین مختلف باید مصرف کنند، اما نوشیدن شیر زمان خاص خود را دارد تا آهن و کلسیم آن بهتر جذب شود.

فواید و بهترین زمان نوشیدن شیربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ شیر یکی از مواد مغذی مهم برای افراد در تمام سنین است، زیرا به هضم غذا کمک می‌کند و مواد مغذی را در بدن متعادل می‌سازد و انرژی لازم را به جسم می‌دهد و بخشی از رژیم غذایی افراد بوده است.
انواع مختلفی از مواد معدنی و ویتامین‌ها در شیر وجود دارد که باعث می‌شود آن را به یک غذای کامل و مناسب برای سلامت انسان تبدیل کنند. زمان نوشیدن شیر نقش مهمی در چگونگی هضم آن دارد و فواید زیادی را به بدن می‌رساند.

بهترین زمان نوشیدن شیر در رژیم غذایی
صبح زود معمولا بهترین زمان برای نوشیدن شیر است چرا که بدن را فعال و با انرژی برای کل روز نگه می‌دارد و یک نوشیدنی سالم و کم چربی است که کلسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.
مصرف شیر گرم هنگام صبح بهترین کار برای آغاز روز است. همچنین پروتئین‌های موجود در شیر فواید زیادی برای افرادی دارد که قصد افزایش توده عضلانی دارند.
نوشیدن شیر در عصر هم برای افراد در تمام سنین مناسب است، زیرا قدرت افراد سالخورده را افزایش می‌دهد و به کودکان نیز انرژی می‌بخشد. مصرف شیر به طور منظم هنگام عصر به تسکین وضعیت‌های مختلف و دردناک بدن مثل مشکلات بینایی و یا سنگ کلیه کمک می‌کند.
شیر منبعی غنی از کلسیم است که ماده‌ای مهم برای حفظ سلامت استخوان‌ها است. کلسیم شیر حتی با فعالیت کم هنگام عصر نیز جذب بدن خواهد شد.
نوشیدن شیر بعد از وعده غذایی به هضم راحت‌تر غذا کمک می‌کند. هرگز نباید شیر را در طول وعده غذایی مصرف کنید، زیرا هضم غذا را سخت می‌کند و به جای آن بهتر است که نوشیدن آن را به بعد از وعده غذایی موکول کنید. همچنین این شیر باید گرم نوشیده شود تا بتواند هضم شما راحت‌تر کند و حداکثر انرژی را به بدن برساند.

فواید و بهترین زمان نوشیدن شیرمصرف شیر در شب:
نوشیدن شیر در زمان‌های مختلف، اثرات متفاوتی روی بدن دارد، ولی مصرف آن در شب به آرامش بدن کمک می‌کند و باعث می‌شود که بهتر و با آرامش بیشتر بخوابید. همچنین خستگی و استرس را در طول شب از بدن دور می‌کند.
مصرف شیر گرم در طول شب بدن شما را ریلکس می‌کند و یبوست را نیز به خوبی درمان خواهد کرد. کلسیم موجود در شیر کمک می‌کند که وزنتان را در حالت متناسبی نگه دارید. درصورت نوشیدن شیر به طور منظم و هنگام شب می‌توانید چربی بدن خود را کاهش دهید و یک نوشیدنی کامل است که باید در رژیم غذایی شما گنجانده شود.

شیر و رژیم غذایی
همچنین منبع غنی از کلسیم و مواد معدنی ضروری برای استخوان‌ها و دندان‌های سالم می‌باشد و خطر ابتلا به پوکی استخوان را نیز کاهش می‌دهد. همچنین پوست شما را نرم و درخشان نگه می‌دارد.
نوشیدن شیر به صورت روزانه به کاهش وزن سریع‌تر نیز کمک می‌کند در نتیجه جزء مهمی در رژیم غذایی برای لاغر شدن است. همچنین از بیماری‌هایی مثل فشار خون پایین، سکته و سوزش معده جلوگیری می‌کند.
فرقی ندارد که شیر را در صبح و یا وعده عصرگاهی خود مصرف کنید. در هر حال فواید اعجاب انگیزی برای شما دارد و این گونه یک سبک زندگی سالم را ایجاد خواهید کرد.

مصرف شیر قبل از خواب
اگر مشکلی برایتان با نوشیدن شیر به وجود نمی‌آید و دچار نفخ و دل درد نمی‌شوید، برای داشتن خوابی آرام و راحت، قبل از خواب شیر مصرف کنید، زیرا هنگام خواب، شیر حاوی تریپتوفان است و بدن فرصت دارد که کلسیم و پروتئین خود را از این ماده غذایی تامین کند.

فواید و بهترین زمان نوشیدن شیرمصرف شیر در وعده صبحانه
مصرف یک لیوان شیر در وعده صبحانه مطلوب است، زیرا صبحانه کمترین میزان آهن را دارد، کلسیم از جذب آهن جلوگیری می‌کند. همچنین مصرف شیر در صبحانه سبب رفع بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت و افزایش یادگیری می‌شود.

بدترین زمان مصرف شیر
شیر را در وعده ناهار مصرف نکنید، زیرا مصرف شیر جلوی اشتها را می‌گیرد و سبب می‌شود آهن و روی محصولات گوشتی جذب بدن نشوند.

رفع سردی شیر با دارچین
مصرف شیر به همراه دارچین سبب می‌شود سردی شیر از بین رفته و جذب مواد مغذی شیر افزایش یابد. در طب سنتی نیز توصیه شده افراد سالمند مبتلا به پوکی استخوان و آرتروز، شیر را با دارچین بنوشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۴۰ پروژه توزیع برق همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
بیانیه حوزه علمیه لرستان در محکومیت اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
۵ حلقه چاه در جیرفت مسدودشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه سال آینده
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۱ بهمن
یک میلیارد دلار طرح مصوب در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی
تأکید رئیس جمهور بر توسعه عدالت آموزشی و اصلاح نظام یارانه‌ای
امکان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در شعب منتخب بانکی
برگزاری مراسم بزرگداشت یوم الله ۱۲ بهمن در کرمانشاه
۱۵ بهمن ماه؛ آغاز اکران فیلم‌های جشنواره فجر در سینما‌های خوزستان
ساختمان حادثه دیده در انفجار بندرعباس، لوله کشی گاز داشته است
تعیین تکلیف قیمت محصولات ایران‌خودرو تا یک هفته آینده
  کرمان از قطب‌های فعال و پیشرو در طرح ملی نهضت مدرسه‌سازی
آغاز عملیات اجرایی طرح‌های ملی در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده
امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰ هزار مسکن کارکنان جهاد، بین وزرای راه و جهادکشاورزی
افتتاح ۱۵۰ هزار واحد مسکن حمایتی شهری و روستایی در دهه فجر
بیش از ۱۹۰۰ میلیارد ریال طرح بازآفرینی شهری؛ آماده افتتاح در دهه فجر
ابلاغ مصوبه بازنگری طرح جامع شهر جهرم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)