• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۵۰۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
با حضور فرمانده کل ارتش در منزل فرمانده پیشین نیروی زمینی

اهدای نشان فداکاری به امیر سرتیپ محمدی‌فر فرمانده پیشین نیروی زمینی

امیر سرلشکر موسوی با حضور در منزل امیر سرتیپ ناصر محمدی‌فر، نشان فداکاری را به فرمانده پیشین نیروی زمینی ارتش، اهدا کرد.

اهدای نشان فداکاری به امیر سرتیپ محمدی‌فر فرمانده پیشین نیروی زمینیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی همزمان با ایام هفته دفاع مقدس با حضور در منزل امیر سرتیپ ناصر محمدی‌فر، فرمانده پیشین نیروی زمینی ارتش ، با اهدای نشان فداکاری، از این فرمانده دلیر و پیشکسوت سال‍های جنگ تحمیلی و خانواده صبور و فداکار وی که در طول تمام این‌سال‌ها بویژه دوران دفاع مقدس یار و حامی آن فرمانده کم‌نظیر دوران حماسه و خون بودند، قدردانی کرد.
امیر سرتیپ ناصر محمدی فر در سال ۱۳۴۶ وارد دانشگاه افسری شد و پس از طی دوره کارشناسی و سپس دوره مقدماتی زرهی در شیراز در سال ۱۳۵۱ به عنوان فرمانده دسته گردان ۲۳۷ تانک تیپ ۳۷ زرهی مشغول به کار شد. آشنایی با شهیدان اقارب پرست و کلاهدوز و خدمت با آن‌ها در یک گردان زمینه کسب تجارب مدیریتی و نظامی را برای وی فراهم کرد. پس از پیروزی انقلاب او همراه دیگر همرزمان خود به مقابله با عناصر ضد انقلاب در کردستان پرداخت. او به عنوان فرمانده ستون اعزامی از گردان ۲۳۴ زرهی برای نجات کردستان داوطلبانه به این منطقه رفت و در آزادسازی پادگان بانه نقش بسزایی داشت. با آغاز جنگ تحمیلی فرماندهی گردان ۲۳۴ سوارزرهی را بر عهده گرفت.
طی ماه‌ها حضور در شوش، فکه و چنانه دوشادوش دیگر رزمندگان به رزم بی‌امان با دشمن پرداخت و در عملیات‌های مهمی افتخارآفرینی کرد و در چند عملیات مجروح شد. وی سپس به عنوان افسر عملیات لشکر ۸۸ زرهی سیستان و بلوچستان در منطقه عملیاتی سرپل ذهاب و قصر شیرین منصوب شد. همزمان با تصدی فرماندهی تیپ ۲ این لشکر در منطقه عمومی سومار و غرب، فرمانده وقت نیروی زمینی (امیر سرلشکر حسنی سعدی)، مسئولیت تشکیل و فرماندهی تیپ ۳۵ تکاور در منطقه سومار را به وی ابلاغ و امیر سرتیپ محمدی فر نسبت به تشکیل تیپ ۳۵ تکاور اقدام کرد.
امیر سرتیپ محمدی فر در شرایط دشوار عملیاتی به عنوان جانشین لشکر ۸۸ زرهی در منطقه غرب کشور منصوب و پس از آن فرماندهی لشکر ۱۶ زرهی در منطقه مهران و صالح آباد را برعهده گرفت. فرماندهی لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه در منطقه عملیاتی قصر شیرین، جانشین قرارگاه عملیاتی جنوب و پس از آن فرماندهی این قرارگاه نیز از مسئولیت‌های اوست.
امیر سرتیپ محمدی فر که نشان فتح را به دلیل رشادت‍های دوران دفاع مقدس از فرماندهی معظم کل قوا دریافت کرده‌است، مدتی نیز به عنوان جانشین معاونت هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش، جانشین معاونت هماهنگ کننده ستاد مشترک ارتش، مشاور رییس ستاد مشترک ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش مشغول به خدمت بوده است.
وی که از فرماندهان نمونه زمان جنگ تحمیلی و بعد از آن بود، هم اکنون مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) است.
نشان فداکاری که اعطایی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به ارتش جمهوری اسلامی ایران است، نماد ایثار و از خودگذشتگی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش است که در راه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مردانه ایستاده و دفاع کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)