• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۷۳۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پاک سازی اطراف مدارس از لوث فروشندگان مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با اشاره به اجرای طرح پاک سازی اطراف مدارس گفت: پاک سازی محیط‌های آموزشی از مظاهر اعتیاد، مسئولیتی ملی و همگانی است.

پاک سازی اطراف مدارس از لوث فروشندگان مواد مخدربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار "مجید کریمی" ضمن تبریک شروع سال تحصیلی به تمامی اصحاب تعلیم و تربیت به ویژه اساتید، معلمان دلسوز و زحمتکش، دانشجویان و دانش آموزان پر تلاش به اجرای طرح پاک سازی و کنترل محسوس و نامحسوس اطراف مدارس در راستای مقابله با فروشندگان موادمخدر در آستانه بازگشایی مدارس، اشاره کرد و اظهار داشت: طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، در شعاع ۵۰۰ متری اطراف مراکز آموزشی و تحصیلی با جدیت و با بهره گیری از تمام ظرفیت‌های بالقوه موجود در تمام استان‌های کشور در حال اجراست.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در ادامه به تشریح جزئیات طرح پاک سازی اطراف مدارس و محیط‌های آموزشی از لوث مصرف کنندگان و فروشندگان مواد مخدر پرداخت و اضافه کرد: در راستای مبارزه بی امان و خستگی ناپذیر همکاران بنده در این حوزه، یکی از اقدامات تاثیر گذار و قابل توجه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در سال‌های گذشته و قبل از شرایط کرونایی کشور همزمان با آغاز سال تحصیلی، اجرای طرح‌های ویژه پاک سازی پیرامون محیط‌های آموزشی به ویژه مدارس از عناصر توزیع کننده مواد مخدر از طریق راه اندازی واحد‌های گشتی و یگان‌های ضربت مبارزه با مواد مخدر در سراسر کشور است و این اقدام در سال تحصیلی جدید و با حضوری شدن مدارس، به عنوان یکی از اولویت‌های برنامه‌های پلیس همچون سنوات گذشته در حال اجرا می‌باشد.
این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پیش از اجرای طرح‌های پاک سازی اقدام به شناسایی مدارس واقع در نقاط آلوده و حاشیه نشین کرده‌اند، خاطر نشان ساخت: به عنوان مثال مدارسی که در مجاورت مناطقی که معتادان متجاهر در آن حضور دارند یا مدارس واقع در مناطق حاشیه نشین که درگذشته مواردی از حضور معتادان در آن گزارش شده یا خرده فروشان موادمخدر در آن فعالیت کرده‌اند، تحت رصد و پوشش انتظامی پلیس قرار گرفته است و پلیس با قاطعیت با خرده فروشان مواد مخدر در این نقاط برخورد می‌کند.
سردار کریمی در ادامه به ضرورت پیشگیری از گرایش دانش آموزان به سمت اعتیاد و مصرف مواد مخدر اشاره و تصریح کرد: پلیس مبارزه با موادمخدر برای تمامی مدارس سراسر کشور به ویژه مدارس واقع در مناطق آلوده اقدامات آموزشی ویژه را در دستور کار خود قرار داده است و از طریق انجام اقدامات فرهنگی با همراهی معلمان پرورشی، مشاوران، گروه‌های هنری و. اقدام به فرهنگ سازی در حوزه مبارزه با مواد مخدر و ارتقاء توانایی‌هایی نظیر فراگیری مهارت‌های "نه" گفتن و "تاب آوری" در بین دانش آموزان نموده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا همچنین به ضرورت همکاری مشترک همه نهاد‌ها و ارگان‌های دولتی و غیر دولتی با پلیس در حوزه پیشگیری از اعتیاد اشاره و اظهار کرد: نقش دستگاه‌های مسئولیت دار از جمله دستگاه‌های تبلیغی، صدا و سیما، شهرداری، بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، سازمان‌های مردم نهاد و... در تمام مراحل از جمله پیشگیری و آموزش عمومی بسیار مهم است و بی شک پاک سازی محیط‌های آموزشی از مظاهر اعتیاد برای کاهش نگرانی جامعه و خانواده مسئولیتی ملی و همگانی است.
سردار کریمی در خاتمه با تاکید بر اینکه برخورد با معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر جزو دغدغه‌ها و اولویت‌های پلیس است، اظهارکرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری نموده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
متاسفانه بعضی از دانش آموزان در مدرسه مواد می فروشند بهتر هستش به صورت نامحسوس دانش آموزان را تحت نظر بگیرید.
پلیس باید با قاطعیت با خرده فروشان مواد مخدر در این نقاط برخورد کند
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)