• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۷۳۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی
به دلیل تاخیر در پرداخت حقوق؛

کارگران شهرداری یاسوج برای مطالبات خود دست به دامان استاندار شدند

کارگران فضای سبز می‌گویند ۹ ماه است که حقوق دریافت نکردند.

کارگران شهرداری یاسوج برای مطالبات خود دست به دامان استاندار شدندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، جمعی از کارگران فضای سبز شهرداری یاسوج در سینما انقلاب که محل برگزاری یادواره شهدای روحانی بود تجمع و ضمن دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار پرداخت مطالبات خود شدند.
کریمی از کارگران فضای سبز به نمایندگی از دیگران خطاب به استاندار با اشاره به اینکه چند ماه حقوقی دریافت نکردند، گفت: اگر اعتراض کنیم به اخراج و جابه‌جا شدن تهدید می‌شویم.
وی ادامه داد: مهر از راه رسیده و بچه‌هایمان را باید به مدرسه بفرستیم اما پولی نداریم که برای آنها لوازم التحریر و کیف و کفش بخریم چگونه به آنها بگویم که شهرداری به ما حقوق پرداخت نکرد.
کریمی با انتقاد از وضعیت شهر یاسوج گفت: به عنوان یک شهروند سوالی که داریم اینکه اخیراً زیرگذر، پل و پارک جدیدی در یاسوج ساخته نشد خیابان‌ها هم آسفالت درست و حسابی ندارند و سوال اینجاست که اعتبارات شهرداری کجا هزینه می شود؟ 
در ادامه استاندار از نستهن مقدم شهردار یاسوج دعوت کرد در میان کارگران حاضر و پاسخ‌گوی عدم پرداخت مطالبات آنها باشد.
سید علی احمدزاده گفت: نیروهای شرکتی می گویند ۶ ماه است که پولی به حساب آنها واریز نشد.
احمدزاده خطاب به کارگران افزود: شهرداری‌ها حقوق‌بگیر دولت نیستند و همه آنها خودگردان هستند و باید درآمدزایی کرده تا بتوانند حقوق کارگران را پرداخت کند ما هم نمی‌توانیم به شهرداری‌ها پول بدهیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شهردار و شورای شهر یاسوج تلاش کنند درآمدزایی داشته باشند و از این محل حقوق کارگران را پرداخت کنند، گفت: کاری که از دست ما برمی‌آید این است که با وزارت کشور برای پرداخت حقوق مکاتبه کنیم، آنها هم از محل‌هایی مثل ارزش افزوده و آلایندگی شرکت نفت و گاز که مختص یاسوج نیست مبالغی پرداخت می‌کنند که کفاف همه حقوق کارگران را هم نمی‌دهد.
احمدزاده عنوان کرد: این پول باید صرف فضای سبز و ایجاد بلوار شود اما به جای این کارها صرف حقوق شما می‌شود و ما چون می‌دانیم شهرداری درآمدی ندارد بازرسی نمی‌کنیم که چرا بلوار و فضای سبز احداث نشده است، پولی در حساب شهرداری بود و پیمانکار می‌خواست برداشت کند که با آقای نگین‌تاجی رئیس کل دادگستری صحبت کردیم که اجازه دهد پول مستقیم به حساب شهرداری برود تا بتواند حقوق کارگران را پرداخت کند.
در ادامه شهردار یاسوج با بیان اینکه اقدامات فضای سبز و مبلمان شهری در دوره پنجم شورای شهر و یکسال اخیر شورای ششم در مقایسه با ۱۵ سال گذشته قابل مقایسه نیست، افزود: در این دوره طرح ۳۰ سال زمین مانده را کار کردیم، مردم از ما کار می‌خواهند و حقوق هم حق کارگران است.
وی با بیان اینکه شهرداری بیش از ۱۳۰ میلیارد از دستگاه‌های دولتی طلب دارد، خطاب به استاندار گفت: در جلسه شورای برنامه‌ریزی اجازه دادید که طلب‌‌مان را از حساب دستگاه‌های بدهکار برداریم ضمن اینکه ما در مدت ۴ سال بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های گذشته را پرداخت کردیم.
مقدم با بیان اینکه در دوره پنجم و ششم همه چیز بر مدار حرکت می‌کند، گفت: چاله چوله‌های مالی که شهرداری با آن مواجه است ارثی است که از گذشته به ما رسیده است و امروز عده‌ای می‌خواهند در حضور استاندار مسیر را به انحراف بکشانند که از استاندار تقاضا می‌کنم تیم حقیقت ‌‌‌یابی برای بررسی عملکرد شهرداری بفرستند.
در ادامه استاندار به صحبت‌های شهردار یاسوج در خصوص به انحراف بردن مسیر توسط کارگران واکنش نشان داد و گفت: آقای مقدم این‌ها برادران ما و کارگران شهرداری هستند که دنبال مطالباتشان هستند.
احمدزاده با بیان اینکه شرکتی که پول کارگران را برده در چنگال قانون گرفتار خواهد شد، گفت: قول می‌دهم از شهرداری حمایت کنیم تا  مطالباتی که از دستگاه‌های دولتی دارد را بگیرد و بتواند حقوق شما کارگران را پرداخت کند.
احمدزاده عنوان کرد: همین امروز با رئیس کل دادگستری استان صحبت می‌کنم و اجازه می‌گیریم که شهرداری بتواند بخشی از مطالبات خود را از حساب دستگاه‌های دولتی‌ بدهکار که در خزانه پول دارند  برداشت کند و اگر بتوانیم اجازه برداشت ۲۰ میلیارد بگیریم بخشی از مشکل حل خواهد شد.
احمدزاده در پایان به نمایندگی از مجموعه دولت از کارگران شهرداری یاسوج عذرخواهی کرد و ابراز امیدواری کرد بتواند مشکل کارگران را حل و فصل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء جایزه ویژه «تلاش» به کتابخانه سیدافضل موسوی زنجان
دانشگاه شیراز ؛ فردا میزبان اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان
توقیف محموله ۴۰۰ کیلو گرمی ران مرغ فاسد در سلماس
اعزام دانش آموزان دختر استان به اردوی راهیان نور و پیشرفت
هرمزگان در صدر، سمنان در قعر جدول حضور بازیکنان بازی‌های رایانه‌ای
معرفی برترین های جشنواره مالک اشتر در سمنان
باشت میزبان پیکر ۶ شهید گمنام می‌شود
تنها راه حفظ ایران فراگیری آموزش‌های صحیح است
یزد در جمع پنج استان برتر کشور در ارائه خدمات سلامت
مقررات جدید فرانسه برای مقابله با خشکسالی
پیشرفت ۹۴ درصدی طرح کلیدی تزریق گاز میدان قلعه نار خوزستان
دستگیری۳ متهم سرقت به عنف احشام در سبزوار
وزش شدید باد فردا دوشنبه در گیلان
انتخاب برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
بهره برداری از سه فضای آموزشی جدید در اهواز
ساخت سد معشوره لرستان یک اولویت برای کشور است
رشد ۲۷ درصدی اشتغال در حوزه پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی
اجرای مطلوب طرح پایش زندانیان، کلید ساماندهی جمعیت کیفری خوزستان
پایش زیستگاه‌های حیات وحش و تالاب‌های کهگیلویه و بویراحمد
مرمت قلعه تاریخی شهر آباد بافق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)