• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۷۵۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بازدید دادستان کل کشور از بازداشتگاه اغتشاشگران اخیر

دادستان کل کشور در ادامه بررسی وضع بازداشت شدگان، پیش از ظهر امروز از زندان فشافویه بازدید کرد و در جریان پرونده دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر قرار گرفت.

بازدید دادستان کل کشور از بازداشتگاه اغتشاشگران اخیربه گزارش خبرگزاری صداوسیما، در راستای دستور رئیس قوه قضاییه، صبح امروز حجت الاسلام والمسلمین منتظری با صدور بخشنامه‌ای به دادستان‌های سراسر کشور نحوه رسیدگی به پرونده متهمان دستگیر شده در جریان اغتشاشات اخیر را ابلاغ کرد.

در ادامه بررسی وضع بازداشت شدگان، دادستان کل کشور به همراه القاصی مهر رئیس کل دادگستری استان تهران، صالحی دادستان تهران و سید حشمت الله حیات الغیب، مدیر کل زندان‌های استان تهران پیش از ظهر امروز به مدت دو ساعت از زندان فشافویه بازدید کرد و در جریان پرونده دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در این بازدید با تعدادی از دستگیرشدگان از نزدیک و به صورت رو در رو دیدار و گفتگو و درباره روند پرونده آن‌ها سوالاتی را مطرح کرد.

دادستان کل کشور در این بازدید درباره زمان، محل دستگیری، نحوه بازجویی، نحوه برخورد مسئولان با بازداشت شدگان، بازداشت موقت، تبدیل قرار وثیقه، نقش و تاثیر رسانه‌های بیگانه و صفحات مجازی برخی چهره‌ها در شکل گیری تجمعات و سوابق افراد دستگیر شده سوالاتی را از بازداشت شدگان مطرح کرد و گفت: حتما دادگاه و دادسرا و مجموعه دستگاه قضایی بر اساس مدارک و مستندات درباره بازداشت شدگان تصمیم گیری خواهد کرد.

وی اضافه کرد: تسریع در امور بازداشت شدگان مدنظر خواهد بود و در این زمینه تاکید هم وجود دارد. همچنین اگر کسی بدون شواهد و قرائن لازم بازداشت شده باشد آزاد خواهد شد.

دادستان کل کشور در این بازدید خطاب به افراد بازداشت شده تاکید کرد: حفظ امنیت جامعه خط قرمز کشور و قوه قضاییه است و در این زمینه دستگاه قضایی با قاطعیت با مخدوش کنندگان امنیت جامعه برخورد خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در حاشیه این بازدید در خصوص هدف از این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: امروز برای رصد و نظارت امور مربوط به بازداشت شدگان به زندان فشافویه آمدیم.

وی تاکید کرد: در این بازدید بر تسریع در رسیدگی به امور بازداشت شدگان تاکید شد. وضع نگهداری بازداشت شدگان مطلوب است، حتی افرادی که کسالت و بیماری داشته باشند، پزشکان مستقر به امور آن‌ها رسیدگی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مراقبت‌های لازم از بازداشت شدگان انجام می‌گیرد بیان کرد: قرار بر این است یک کمیته تخصصی با حضور بازپرسی و دادیاری در این محل مستقر شود و هر چه سریع تر به پرونده‌ها رسیدگی کند.

دادستان کل کشور بیان کرد: رئیس کل دادگستری استان تهران و دادستان تهران بر این موضوعات تاکید داشتند که به پرونده‌ها با عدالت رسیدگی می‌شود و با افرادی که دلایل و مدارک بر مجرمیت آن‌ها وجود دارد با قاطعیت برخورد خواهد شد.

وی گفت: همه باید بدانند که امنیت مردم برای مجموعه نظام خط قرمز است و هیچ فرد و یا بخشی اجازه ندارد این امنیت را مورد هدف قرار دهد یا خدشه‌ای به آن وارد کند.

دادستان کل کشور با قدردانی از زحمات درخشان و چشمگیر نیروی انتظامی و نیرو‌هایی بسیجی در برخورد با عوامل اغتشاشات اخیر بیان کرد: برخی از نیرو‌های بسیج و نیروی انتظامی در این غائله زخمی شدند و برخی هم به شهادت رسیدند و فداکارانه پا به میدان گذاشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در تاریخ ۳۱ شهریور در تماس‌های جداگانه‌ای با دادستان کل کشور و مراجع قضایی، خطاب به آن‌ها دستور داده بود در راستای حفظ امنیت و آرامش شهروندان و صیانت از زندگی عادی و روزمره آن‌ها در سراسر کشور و مقابله با عناصر اصلی اغتشاشگر و آشوب‌طلب حرفه ای، مخلان آرامش شهروندان و امنیت روانی مردم، افرادی که به اموال عمومی و دولتی خسارت وارد کرده‌اند، مرتبطان با سرویس‌های جاسوسی خارج از کشور برخورد بازدارنده طبق قانون صورت گیرد و در تکمیل و رسیدگی به پرونده‌های قضایی آن‌ها تسریع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۲ درصدی سهم بانوان متقاضی آزمون دکتری ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته
۲۴ بهمن، شروع ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا در خوزستان
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)