• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۷۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۰
بین الملل » غرب آسیا

هشدار سوریه درباره تبعات عدم عضویت رژیم صهیونیستی در ان پی تی

نماینده سوریه در دفتر سازمان ملل در وین ضمن اشاره به پایبندی ایران به تعهدات برجامی، درخصوص نپیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای هشدار داد.

هشدار سوریه درباره تبعات عدم عضویت رژیم صهیونیستی در ان پی تیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، نماینده دائم سوریه در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین المللی در وین ضمن اشاره به پایبندی ایران به تعهدات برجامی و محکوم کردن خروج یکجانبه آمریکا از این توافق، درخصوص نپیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و نپذیرفتن توافق جامع پادمان‌ها و تلاش برای بقای خود با توسل به توانمندی‌های هسته‌ای و ادامه رفتار‌های تهاجمی در منطقه هشدار داد.

حسن خضور، نماینده دائم سوریه دیروز با قرائت بیانیه‌ای قبل از شصت و ششمین نشست کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد: قطعنامه پنجاه و سومین دوره کنفرانس عمومی با عنوان «توانمندی‌های هسته‌ای اسرائیل» به وضوح نگرانی جامعه جهانی را از تهدید‌های ناشی از اشاعه تسلیحات هسته‌ای برای امنیت و ثبات در خاورمیانه نشان داد و همچنین پیامی روشن مبنی بر نگرانی شدید از توانمندی‌های هسته‌ای اسرائیل مخابره کرد و از این رژیم خواست به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای بپیوندد و تمامی تاسیسات هسته‌ای خود را تحت پوشش پادمان‌های فراگیر آژانس قرار دهد.

خضور تاکید کرد: رفتار تهاجمی اسرائیل در منطقه و ادامه توانمندی‌های هسته‌ای خارج از چارچوب معاهده و توافق جامع پادمان، خطری جدی برای رژیم منع اشاعه و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است و ما بر این نکته تاکید می‌کنیم که با توجه به امتناع اسرائیل از پیوستن به معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای، یا سایر توافق‌های بین‌المللی مرتبط با خلع سلاح‌های کشتار جمعی و بهره مندی از ظرفیت‌های بزرگ هسته‌ای‏، این رژیم به هیچ وجه صلاحیت صحبت درخصوص موارد پایبندنبودن به چنین معاهداتی را ندارد.

نماینده سوریه با انتقاد از حمایت مطلق آمریکا از رژیم صهيونيستی و سیاست‌ها و استاندارد‌های دوگانه  آمریکا در این زمینه، خواستار اقدام و تحرک گسترده بین‌المللی برای اتخاذ تدابیر بازدارنده عملی شد که به عضویت اسرائیل در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح‌های اتمی تسلیحات کشتار جمعی در خاورمیانه منجر شود.

نماینده سوریه با استقبال این کشور از اجرای تعهدات ایران در برجام و محکومیت خروج آمریکا از آن تاکید کرد: خروج یکجانبه آمریکا از این طرح جامع اقدام مشترک بدون هیچ گونه توجیه قانونی، نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت به شمار می‌آید. برجام شامل یک سری حقوق و تکالیف است و موفقیت اجرای آن تنها به ایران بستگی ندارد، بلکه باید با ایفای تعهدات طرف‌های دیگر ذیل طرح مذکور، به ویژه لغو تحریم‌های تحمیل شده و ناعادلانه بر مردم ایران، همراه باشد.

گفتنی است آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷ با خروج یکجانبه و غیرقانونی از برجام، مسبب وضعیت کنونی مذاکرات لغو تحریم هاست.

جدیدترین دور مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج ماهه ۱۳ مردادماه تا ۱۷ مردادماه در شهر وین برگزار شد. برگزاری این دور از مذاکرات پس از آن صورت گرفت که «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله‌ای در روزنامه فایننشال‌تایمز مدعی شد بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکار‌های به‌روز‌شده‌ای درخصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.(جزئیات بیشتر)

خضور، نماینده دائم سوریه در دفتر سازمان ملل متحد همچنین بر حمایت هیئت سوری از پیگیری گفتگو‌های دوجانبه بین آژانس و ایران به عنوان تنها راه تکمیل و بسته شدن مسائل باقی مانده تاکید کرد.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اخیرا در سخنانی تکراری، ادعا‌های گذشته خود را بیان کرد و گفت: انتظار داریم ایران به صورت کامل به تعهداتش درباره بازرسی از تاسیسات هسته‌ای این کشور پایبند باشد. (جزئیات بیشتر)

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)