• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۸۰۹۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
صفحه نخست » کل اخبار

رکود در آلمان می‌تواند اتحادیه اروپا را ورشکست کند

بحران شدید انرژی، به طرز بی سابقه‌ای سبب اختلال در کسب و کار‌ها و فعالیت صنعتی در آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  آلمان به سرعت در حال فرورفتن در رکود است. بحران شدید انرژی، به طرز بی سابقه‌ای سبب اختلال در کسب و کار‌ها و فعالیت صنعتی در بزرگ ترین اقتصاد اروپا شده است. کاهش شدید فعالیت بخش‌هایی که در کل اقتصاد آلمان و اروپا را پیش می‌برند رکود را قریب الوقوع کرده است. سازمان همکاری اقتصادی و توسعه روز دوشنبه گفت: آلمان در سال ۲۰۲۳ وارد رکود می‌شود. اما رکود آلمان اتحادیه اروپا را به کجا می‌برد؟ بگذارید بگوییم جایی بسیار بد.
می‌دانید که آلمان بزرگ ترین حامی مالی بودجه اروپاست. هرچقدر آلمان ضعیف تر شود، اتحادیه اروپا وضعش بدتر می‌شود. چرا که آلمانِ دچار رکود اتحادیه اروپا را از سرمایه‌های به شدت مورد نیاز محروم می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به غیر از سازمان بین دولتی، موسسه آیفو نیز در مورد اقتصاد آلمان که از بحران انرژی ضربه‌ای سخت خورده است هشدار داد. بر اساس بررسی این موسسه اطمینان ماهانه مصرف کننده حدود ۹۰۰۰ شرکت ۴.۳ کاهش داشته و از ماه پیش به ۸۴.۳ رسیده است. این چهارمین ماه پیاپی کوچک شدن اقتصاد آلمان است و شاخص را از مه ۲۰۲۰ به پایین‌ترین حد خود رسانده است. این بررسی آیفو آخرین هشدار در مورد به سمت رکود پیش رفتن آلمان است. در این تحقیق اطمینان به بخش تولید، پیش برنده اقتصاد آلمان، شاهد کاهش شدید ۱۴.۲ درجه‌ای بود. برآورد کسب و کار‌ها از وضعیت کنونی نیز ۳ درجه کاهش داشته و به ۹۴.۵ رسیده است. در این میان تورم در آلمان ۷.۹ درصد در اوت افزایش یافت که بالاتر از هدف ۲ درصدی بانک مرکزی اروپاست.
سفارش‌هایی که اخیرا شرکت‌های آلمانی دریافت می‌کنند به شدت رو به کاهش است که نشان می‌دهد بهبود اقتصادی به این زودی‌ها رخ نخواهد داد. صنایع و کسب و کار‌هایی که میزان زیادی انرژی مصرف می‌کنند مجبور می‌شوند کارکنان خود را به مرخصی بدون حقوق بفرستند و تولید خود را کاهش دهند. برخی نیز فعالیت خود را کاملا متوقف می‌کنند؛ در حالی که برخی دیگر قصد دارند تولیدشان را به مناطق بهتر در شمال یا جنوب غرب اروپا یا آمریکا ببرند.
بحران اقتصادی اتحادیه اروپا
در سال ۲۰۲۰ سهم آلمان در بودجه اتحادیه اروپا بیش از ۳۱ میلیارد یورو -بالاترین میزان میان اعضای اتحادیه اروپا- بود. بر اساس طرح پیشنهادی ۲۰۲۰ کمیسیون اروپا سهم سالانه آلمان در بودجه اتحادیه اروپا از ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷، ۴۲ درصد افزایش یافت. در این دوران آلمان باید به اتحادیه اروپا به طور متوسط ۱۴.۶ میلیارد دلار می‌پرداخت که بیشتر از آن بود که این کشور در ۲۰۲۱ پرداخت کرده بود. این بدان معنا است که اکنون اتحادیه اروپا از آلمان انتظار دارد سالانه ۴۴ میلیارد یورو بپردازد. اما از آنجا که همه چیز تغییر کرده است آیا آلمان دچار رکود می‌تواند چنین مبلغ هنگفتی به اتحادیه اروپا بپردازد؟ به احتمال زیاد خیر. آلمان در این مورد تنها نیست. کل اروپا در خطر رکود قریب الوقوع است. این بدان معناست که هیچ یک از دیگر حامیان مالی بزرگ اتحادیه اروپا یعنی فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و دیگران در امان نیستند. رکود آلمان بر دیگر اقتصاد‌های بزرگ اروپایی اثر خواهد گذاشت و این مسئله سبب کاهش زیاد بودجه اتحادیه اروپا خواهد شد. حال با وجود ناتوانی اتحادیه اروپا در هزینه کردن و با افزایش لفاظی‌های ضد اتحادیه اروپا در ملت‌های اروپایی آینده این بلوک بسیار ناخوشایند به نظر می‌رسد. فرو رفتن آلمان در رکود به طور سلسله وار سبب ورشکستگی اقتصاد چندین کشور اروپایی خواهد شد؛ بنابراین آیا اتحادیه اروپا وارد سرزمینی ناشناخته خواهد شد؟ 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
زندان رجایی‌شهر به شهرِ زندگی، فرهنگ و دانشگاه تبدیل می‌شود
برپایی بیمارستان صحرایی در رومشکان لرستان
مراسم ترحیم مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
تأکید نماینده بروجرد بر تسریع اجرای سد آبسرده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت تولید مرغ در زنجان با صدور مجوز‌های جدید
عروسک‌های بومی و محلی با پوشش لباس محلی استان زنجان، جلوه‌ای از هنر دست هنرمند ابهری
۱۲۷ دستگاه اتوبوس آماده جابه‌جایی ایمن مسافران زنجان
دعای هر روز و روز دهم ماه مبارک رمضان
کاهش تصادفات فوتی در لرستان
محفل انس با قرآن در خرم آباد
ادامه روند افزایشی دما در سمنان
کشف بیش از ۱۲ هزار مواد محترقه غیر مجاز در لاهیجان
تجلیل حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی با حضور علمای دین و مسئولین
قدردانی فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در تشییع پیکر شهید فتح‌الهی
احتمال بارش باران در چهارمحال و بختیاری
ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی
افزایش ساعت فعالیت نانوایی‌های شهر رشت در ایام ماه مبارک رمضان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)