• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۸۱۱۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

بیانیه بیش از۶ هزار استاد دانشگاه‌ در واکنش به حوادث اخیر

بیش از ۶هزار استاد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در پویشی که امضای آن همچنان ادامه دارد، بیانیه‌ای در محکومیت مدافعان دروغین مرحومه مهسا امینی و اخلالگران امنیت کشور و مردم صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،  در متن بیانیه بسیج اساتید آمده است:
بیانیه بیش از۶ هزار استاد دانشگاه‌ها در واکنش به حوادث اخیر
بسم الله الرحمن الرحیم
یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ ﴿صف/۸﴾
«مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا گرچه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید.»
ملت شریف و بیدار ایران می‌دانند که در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس و چهل و دومین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس، ناخشنودی استکبار جهانی و دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی از پیشرفت‌های شگرف علمی، حضور مقتدرانه رئیس جمهور کشورمان در سازمان ملل، افزایش اعتماد افکار عمومی و سرمایه اجتماعی نسبت به نظام اسلامی، پیوستن جمهوری اسلامی ایران به پیمان شانگهای، گسترش چشمگیر روابط ایران با کشور‌های همسایه و در نتیجه کاهش وابستگی به دلار و درآمد‌های نفتی و تسهیل در حل مشکلات اقتصادی کشور ریشه دارد.

دشمنان ما می‌دانند که دفاع مقدس فرصت‌های بی نظیری را برای کشور ایجاد کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به: ظهور قهرمانان ملی مانند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، صدور پیام مقاومت و شکل گیری فرهنگ ایستادگی، عدم تسلیم در مقابل زورگویی، مقابله‌ی با ظلم و تبعیضِ جهانی، اتّحاد ملّت و یکپارچگی کشور، اقتدار نظامی و افزایش محبوبیّت نیرو‌های مسلّح و… اشاره کرد.

دشمنان ما می‌دانند که دستاورد‌های علمی دانشگاه‌های کشور که با تلاش مجاهدانه دانشمندان و اساتید انقلابی و متدین در عرصه‌های مختلف فضایی، نظامی، مهندسی، پزشکی، نانو و علوم پایه در شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه استکبار حاصل شده است آینده‌ای بسیار درخشان را در زمانی کوتاه برای کشور عزیزمان رقم خواهد زد.

استکبار جهانی و دولت کودک کش غاصب فلسطین و سران گروهک‌های معاند و ضد انقلاب ایرانی می‌دانند که وجود آرامش و امنیت در این شرایط یعنی جلب توجه افکار عمومی جهان به حضور بیش از ۲۱ میلیون مسلمان و عاشق اهل بیت آل الله (ص) از بیش از ۷۰ کشور جهان در راهپیمایی اربعین آن که نمادی از اقتدار، ایمان و اتحاد امت اسلامی بخصوص دو ملت بزرگ ایران و عراق هم در شرایطی که دولت‌های منطقه با همدستی رژیم صهیونیستی برنامه مفصلی برای جلوگیری از این مراسم با شکوه و ممانعت از انعکاس آن تدارک دیده بودند.

خباثت و شیطنت اخیر دشمنان با راه اندازی اغتشاشات کور و بی هدف، به بهانه دروغین دفاع از حقوق زنان، اما در عمل تجزیه طلبی، توهین به نوامیس مردم، هتک حرمت مقدسات و ارزش‌های اسلامی همه بیانگر این است که ما به قله‌های رفیع آرمان‌های انقلاب نزدیک می‌شویم و دشمنان ما چشم دیدن این فتوحات عرصه‌های علمی، اقتصادی، دیپلماسی، فرهنگی و امنیتی را ندارند؛ لذا ما اساتید دانشگاه‌های کشور ضمن همدردی با خانواده مرحومه مهسا امینی از مقامات مسئول می‌خواهیم تمام ابعاد این حادثه را پیگیری و اطلاع رسانی سریع و شفاف برای عموم ملت ایران داشته باشند و با هر نوع قصور و کوتاهی برخورد قانونی نمایند.

ما اساتید از بصیرت ملت شریف ایران در محکوم سازی اقدامات هنجارشکنان که از سوی ملت قهرمان ما در قالب حضور در نمازجمعه، شرکت در راهپیمایی‌های گسترده اول و سوم مهرماه تبلور یافت تشکر نموده همه آحاد مردم شریف ایران را به هوشیاری، بصیرت و حفظ آرامش دعوت نموده و همه اقوام و مذاهب را به انسجام و وحدت و محوریت قانون توصیه می‌کنیم و از کلیه مسئولان نهاد‌ها و دستگاه‌های امنیتی و قضائی خواستار برخورد قاطع با اخلال گران نظم و امنیت بویژه هتاکان به مقدسات و نوامیس کشورمان می‌باشیم و با ابراز ناراحتی از وجود فضای نا امنی و نا آرامی و اغتشاش و مشقت و زحمت برای مردم و تخریب اموال عمومی، انزجار خود را از عوامل این نا امنی‌ها و هتک حرمت‌ها به قرآن و عترت و پرچم مقدس جمهوری اسلامی و برهم زنندگان امنیت روانی جامعه می‌نماییم.

ما اساتید دانشگاه‌های کشور خطاب به معاندین نظام اسلامی و مخالفان ملت ایران اعلام می‌کنیم راهی که در پیش گرفته‌اید جز ناکامی، انزوا و خشونت بیشتر، نتیجه دیگری در بر نخواهد داشت. شهید بهشتی با تکیه بر مبانی قرآنی خطاب به شیطان بزرگ چه زیبا فرمود که " به آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر. " خداوند به دشمنان دین می‌فرماید: قُلْ مُوتُوا بِغَیْظِکُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (آل عمران /۱۱۹)  [ای پیامبر به دشمنانت] بگو: به خشم خود بمیرید که خداوند به راز درون سینه‌ها داناست....

این پویش همچنان ادامه دارد و اساتید دانشگاه‌های کشور برای مشارکت در امضای این بیانیه می‌توانند به یکی از نشانی های    https://www.basijasatid.ir  و https://hamandishi.nahad.ir مراجعه نمایند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)