پخش زنده
امروز: -
فرآوری مرکبات موجب جلوگیری از هدر رفت ١۵٠ میلیارد تومان سرمایه در جهرم شده است.
زمانی مدیر جهاد کشاورزی جهرم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: بیش از ۱۶ هزار هکتار سطح زیر کشت انواع مرکبات در جهرم است که سالانه بیش از ۵۵٠ هزار تن محصول تولید و روانه بازار میشود.
او افزود: محصولات درجه دو و سه که بازار پسندی مناسبی ندارند به کارخانههای فرآوری برای تولید آبمیوه و کنستانتره ارسال میشود.
طاهری مدیر یکی از مراکز فرآوری مرکبات در جهرم نیز گفت: با فعالیت این مرکز به صورت میانگین روزانه از دور ریز شدن یکصد تن مرکبات و ١۵٠ میلیارد تومان درآمد در این شهرستان جلوگیری شده است.
او بیان کرد: این مرکز ظرفیت تولید ٢۵ تن پالپ و ساکس و ۴٠ تن کنستانتره در روز را دارد؛ که محصولات تولیدی آن به استانهای مختلف کشور از جمله تهران، ارومیه، اراک و تبریز ارسال میشود.
طاهری افزود: در این مرکز فرآوری ٣٠٠ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.