• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۸۶۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۲
سیاسی » مجلس

تأکید قالیباف بر توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه تأمین آب

رئیس مجلس شورای اسلامی توسعه و پیشرفت کشور را در گرو تدوین سیاست مدون و تسهیل گری دانست و با اشاره به مسئله تامین آب به عنوان اولین چالش کشور، تاکید کرد: هرچقدر در این حوزه سرمایه گذاری صورت بگیرد دارای اهمیت است و صنایع بزرگ برای تامین آب موردنیاز خود باید اعتباراتی را در نظر بگیرند تا پروژه‌های آبرسانی نیز سریع‌تر اجرایی شود.

تأکید رئیس مجلس بر توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه تأمین آببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نشست جمع‌بندی­ بازدید­ میدانی ­دکتر محمدباقر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی از پروژه‌های شهرستان‌های لامِرد و مُهر شامگاه (پنحشنبه، ۷ مهرماه) با حضور استاندار فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی برگزار شد.

دکتر قالیباف ضمن تقدیر از تلاشگران عرصه تولید کشور که زمینه ساز توسعه هستند در رابطه با روند توسعه پروژه‌های شهرستان‌های لامرد و مهر، گفت: بیش از هزار همت برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در کشور اعتبار نیاز است که این رقم براساس قیمت پایه سال ۱۳۹۵ محاسبه می‌شود لذا در پیش بینی پروژه‌ها باید دقت شود.

وی با اشاره به عدم اجرای صحیح طرح‌ها ادامه داد: برخی موضوعات رنج مردم را بیشتر می‌کند؛ در واقع پروژه‌های بزرگ، مانند سد‌ها را می‌سازیم، اما کشاورز هیچ استفاده‌ای از آن نمی‌کند و وقتی سیل هم می‌آید هم یک جور دیگر به مشکل برمی خوریم.

وی تصریح کرد: توسعه کاری باید از پایین به بالا انجام شود به شرط اینکه سیاست مدون از بالا روشن باشد و در سطوح بالا تسهیل گری انجام شود و استان و شهرستان نیز آن را اجرایی کند؛ بنابراین نمی‌شود بالادست سیاستگذاری و اجرا کند و پایین دست نیز اقدام به سیاستگذاری و اجرا کند.

دکتر قالیباف با بیان اینکه موضوع تمرکززدایی و تسهیل گری سیاست درست و روشنی است که باید پیگیری شود، گفت: باید تسهیلاتی را برای مجموعه‌های مختلف فراهم کنیم و آن‌ها مکلف شوند چند کار را برای توسعه صنایع شهرستان پیش ببرند.

رئیس قوه مقننه با اشاره به مجتمع آلومینیوم این شهرستان تصریح کرد: وقتی فاز ۲ مجتمع آلومینیوم به بهره برداری برسد ۱.۲ میلیون تن تولید صورت خواهد گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح موضوع جاده سازی برای کوتاه کردن مسیر شهرستان لامرد به دریا، گفت: اعتقاد دارم باید مسیر کنونی دو طرفه و چهاربانده شود که برای حل این موضوع ستاد اجرایی فرمان امام، دولت و ... باید اقدام کنند؛ از خط راه آهن کنونی کشور بخشی از آن بی استفاده مانده و حتی هفته‌ای یکبار هم قطار از آن رد نمی‌شود که این موضوع فقط موجب ایجاد هزینه برای نگهداری خط راه آهن می‌شود لذا مسئولان در ارائه پیشنهادشان برای ادامه خط راه آهن در دو شهرستان باید توجه جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه صنایع بزرگ شهرستان باید به مسئولیت اجتماعی فعالیت کند، گفت: باید تلاش کنیم امور صنایع تسهیل شود و جلوی فعالیت آن‌ها را نگیریم.

دکتر قالیباف اولین چالش کشور را تأمین آب دانست و تاکید کرد: هرچقدر در این حوزه سرمایه گذاری صورت بگیرد دارای اهمیت است؛ صنایع برای تامین آب موردنیاز خود باید اعتباراتی را در نظر بگیرد تا پروژه‌های آبرسانی نیز سریع‌تر اجرایی شود.

وی در پایان نشست جمع بندی سرمایه گذاری در حوزه گردشگری شهرستان لامرد و مهر را دارای اهمیت دانست.

همچنین در این نشست سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: وضعیت تولید گاز در لامرد بی نظیر است و بزرگترین حوزه گاز شیرین در خشکی در این منطقه قرار دارد؛ براین اساس پالایشگاه پارسیان سومین پالایشگاه بزرگ کشور و تأمین کننده حدود ۲۰ درصد گاز مصرفی شهروندان است.

وی تصریح کرد: برای احداث منطقه ویژه اقتصادی ۹ هزار هکتار زمین پیش بینی شد که برای احداث پروژه‌ها بیش از هزار میلیارد تومان هزینه پیش بینی شده و بخشی از آن در حال عملیاتی شدن است که می‌تواند فرصت‌های شغلی زیادی را رقم بزند، اما فقط یک کارخانه آلومینیوم اکنون فعال است که باید صنایع دیگر نیز هرچه سریع‌تر احداث شوند.

وی با اشاره به اینکه احداث صنایع پایین دستی خصوصاً در حوزه آلومینیوم دارای اهمیت است، افزود: لامرد، عسلویه دوم کشور تلقی می‌شود و می‌تواند در حوزه پیشرفت کشور تأثیر جدی بگذارد بنابراین تأمین برق برای فعالیت صنایع دارای اهیمت دو چندان است.

موسوی با بیان اینکه محور لامرد- پارسیان استراتژیک محسوب می‌شود، گفت: در واقع این کریدور می‌تواند سبب توسعه جنوب غربی کشور به سمت مرکز و اتصال خلیج فارس به مرکز کشور باشد؛ همچنین خط آهن کنونی شیراز- بوشهر- عسلویه باید به لامرد ادامه مسیر دهد و نهایتا به خط آهن سراسری بندرعباس- بافق ادامه مسیر دهد.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار برای احداث پروژه‌ها وجود دارد، اما مسئله تأمین مواد اولیه و خوراک قابل تامل است که باید برطرف شود، گفت: احداث شهر تابناک از دیگر پروژه‌هایی است که باید عملیاتی شود، زیرا گنجایش ۵۴ هزار نفر با وسعت ۷۰۰ هکتار را دارد و می‌تواند پشتیبان منطقه عسلویه باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، گفت: عوارض آلایندگی به دلیل آلایندگی منطقه پارس جنوبی باید به شهرستان لامرد و مهر اختصاص یابد، همچنین تقاضا می‌شود تعرفه گرمسیری با توجه به گرمی بیش از ۵۵ درجه تا ۲ ماه دیگر نیز افزایش یابد. ­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
همه اش شعار و دستور و نگاه از بالا !! . باید این کار بکنید نباید فلان کار را بکنید !! . باید اینقدر بودجه به فلان شهر بدهیم !! . خسته نشدین از این همه شعار گفتن ؟!.
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)