• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۸۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۶
کرمان » سیاسی
رئیس سازمان انرژی اتمی

توسعه فناوری هسته‌ای در حوزه‌های مختلف کشور

اسلامی گفت گسترش فناوری هسته‌ای یک دستور کار مهم راهبردی و اجرائی است که در سازمان انرژی اتمی با توجه به سند راهبردی در افق ۲۰ ساله، برنامه ریزی شده تا در همه سرفصل‌ها فناوری هسته‌ای را توسعه بدهیم.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد:

سازمان انرژی اتمی به تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان کمک می کند

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی پس از بازدید از تجهیزات آزمایشگاهی و زیرساخت های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: سازمان انرژی اتمی به تکمیل تجهیزات مرکز شبیه ساز راکتور و آزمایشگاه های فیزیک و آشکارسازی هسته ای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان کمک می کند.

مهندس محمد اسلامی در جمع مدیران و تعدادی از استادان و دانشجویان دانشگاه با نفیس و عظیم خواندن ظرفیت های دانشگاه تحصیلات تکمیلی افزود: همکاری سازمان انرژی اتمی با دانشگاه در قالب طرح های جدید گسترش می یابد و امکان استفاده از توانمندی نیروهای انسانی و افزایش پذیرش دانشجو در این دانشگاه نیز فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی با دانشکده های هسته ای، خاطرنشان کرد: از اساتید گروه هسته ای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته در نشست های آینده سازمان انرژی اتمی دعوت خواهد شد.

دکتر اسلامی با مهم خواندن ایجاد ظرفیت در فرایند تحقیقات اظهار  داشت: نتیجه تحقیقات و فناوری؛ شرایط زندگی مردم، اقتصاد و توسعه  کشور را  تسهیل می کند.

وی افزود: سازمان انرژی اتمی با نگاه راهبردی به نتایج تحقیقات به دنبال صنعتی سازی  در حوزه نیروگاهی  و سایر زمینه های فناورانه هسته ای است تا با توسعه آنها تحقیق و توسعه را در مراکز پژوهشی شتاب دهد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان، وی گفت فعال کردن معادن و کمک به توسعه و بهبود محصولات کشاورزی مهمترین اهداف سفر یکروزه رئیس سازمان انرژی اتمی به کرمان است.توسعه فناوری هسته‌ای در حوزه‌های مختلف کشور

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امروز ما یکی از تولیدکنندگان مطرح دنیا در تولید رادیودارو‌ها هستیم و کشور ما توفیق داشت این دارو‌ها را تولید کند و اکنون بیماران در ۲۰۵ مرکز پزشکی کشور از این فناوری استفاده می‌کنند.

محمد اسلامی همچنین در حاشیه به سفر به استان و دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان کرمان گفت: گسترش فناوری هسته‌ای یک دستور کار مهم راهبردی و اجرائی است که در سازمان انرژی اتمی با توجه به سند راهبردی که تصویب شده و افق ۲۰ ساله، برنامه با ظرفیت بالایی تعریف کردیم تا در همه سرفصل‌ها فناوری هسته‌ای را توسعه بدهیم.

وی با اشاره به اینکه در دنیا اینگونه برداشت میشود که فناوری هسته‌ای فقط غنی سازی اورانیوم است در حالی که این بخشی از کار است، افزود: دو بخش عمده در دنیا در فناوری هسته‌ای وجود دارد که از فناوری هسته‌ای هم تولید برق صورت می‌گیرد و دیگری پرتوهاست که برای مصارف گوناگون استفاده می‌شود


وی با بیان اینکه اکنون در بخش دارو‌هایی که عمدتا برای درمان سرطان است و فقط سلول سرطانی را مورد هدف قرار می‌دهد، کار می‌کنیم افزود: اکنون دارو‌های شیمیائی درمان سرطان عوارض گوناگونی دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بحث دیگر در اقدامات سازمان انرژی اتمی، پرتودهی با اشعه گاما است اظهار داشت: برای افزایش ماندگاری و پیشگیری از آفت‌ها کار خواهیم کرد

اسلامی گفت: در فناوری هسته‌ای موضوع مهم دیگر در پلاسما است که در سم زدائی و پلاسماتراپی تحقیقات به نتیجه رسیده و در یک سال گذشته کار با قابلیت بالایی پایه گذاری شد

وی افزود: با حمایت استاندار کرمان یک مرکز در رفسنجان وجود دارد که قرار است خیلی سریع سامانه نصب و کار پیش برود ودر این سفر مباحث مربوط به این پروژه را دنبال خواهیم کرد

معاون رئیس جمهور افزود: در خرما نیز بررسی‌ها انجام شده و با تعامل استاندار کار خواهیم کرد تا با پرتودهی آفت پذیری محصول را کاهش داده و ماندگاری افزایش یابد

وی با تاکید بر اینکه عمده فعالیت‌ها دانش بنیان است و به اقتصاد ملی و استان کمک می‌کند گفت: این روش راه جدیدی باز می‌کند تا با فناوری‌های روز بهره وری را افزایش داده و تحول اساسی در بخش کشاوزی است

 

  استاندار کرمان مطرح کرد:

اجرای طرح‌های سازمان انرژی اتمی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

استاندار کرمان گفت: با اجرای طرح‌های سازمان انرژی اتمی، بخش قابل توجهی از ضایعات محصولات‌ کشاورزی کاهش می‌یابد.

  محمدمهدی فداکار شامگاه دیشب در دیدار رئیس سازمان  انرژی اتمی ایران با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: باقی مانده سموم در محصول پسته و مشکلات صادراتی، یکی از دغدغه‌های استان و اقتصاد این محصول است.توسعه فناوری هسته‌ای در حوزه‌های مختلف کشور

وی افزود : قرار است سازمان انرژی اتمی کار بزرگی را در بحث ماندگاری بیشتر محصول پسته و جلوگیری از آفت‌پذیری آن اجرایی کند. 
استاندار کرمان، با اشاره به تولید محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان کرمان از جمله جنوب، عنوان کرد: ضایعات در همه محصولات وجود دارد و با اجرای طرح‌های سازمان انرژی اتمی، بخش قابل توجهی از ضایعات کاهش می‌یابد. 
حجت‌الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان نیز نسبت به تاثیر مثبت اقدامات سازمان انرژی اتمی در استان کرمان اظهار امیدواری کردو گفت: با دشمنی‌هایی که علیه جمهوری اسلامی اتفاق می‌افتد، این نظام راه‌هایی برای مقابله در پیش دارد و مناسب‌ترین و بهترین راه این است که بازدارندگی را جدی بگیرد. 

علیدادی سلیمانی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از اشتغال استان در حوزه کشاورزی و معادن است و سازمان انرژی اتمی در هر دو بخش حرف برای گفتن دارد. 
امام جمعه کرمان بیان کرد: در کشاورزی بهره‌وری بالا نیست و عوامل مختلفی در آن دخیل است. برای پهنه‌های معدنی متعلق به سازمان انرژی اتمی نیز باید وقت گذاشته و اجازه داده شود تا بخش خصوصی با نظارت سازمان کار کند تا بخشی از مسئله اشتغال را حل کند و سرمایه‌گذاری جدید صورت بگیرد. 

 

ربیس سازمان انرژی اتمی و معاون رییس جمهور صبح امروز با همراهی استاندار در گلزار شهدای کرمان به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سردار شهید حسین پور جعفری ادای احترام کرد و سپس برای حضور در جشن‌ملی پسته راهی رفسنجان شد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از امکانات آزمایشگاهی و زیرساختهای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی ماهان بازدید کرد.
مهندس محمد اسلامی در نشست با مدیران دانشگاه با مهم ارزیابی کردن ظرفیتهای دانشگاه تصریح کرد: همکاری سازمان انرژی اتمی و دانشگاه تحصیلات تکمیلی در قالب پروژه های جدید گسترش می یابد.

 معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد:

سازمان انرژی اتمی به تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان کمک می کند

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی پس از بازدید از تجهیزات آزمایشگاهی و زیرساخت های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: سازمان انرژی اتمی به تکمیل تجهیزات مرکز شبیه ساز راکتور و آزمایشگاه های فیزیک و آشکارسازی هسته ای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان کمک می کند.

 محمد اسلامی در جمع مدیران و تعدادی از استادان و دانشجویان دانشگاه با نفیس و عظیم خواندن ظرفیت های دانشگاه تحصیلات تکمیلی افزود: همکاری سازمان انرژی اتمی با دانشگاه در قالب طرح های جدید گسترش می یابد و امکان استفاده از توانمندی نیروهای انسانی و افزایش پذیرش دانشجو در این دانشگاه نیز فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی با دانشکده های هسته ای، خاطرنشان کرد: از اساتید گروه هسته ای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته در نشست های آینده سازمان انرژی اتمی دعوت خواهد شد.

دکتر اسلامی با مهم خواندن ایجاد ظرفیت در فرایند تحقیقات اظهار  داشت: نتیجه تحقیقات و فناوری؛ شرایط زندگی مردم، اقتصاد و توسعه  کشور را  تسهیل می کند.

وی افزود: سازمان انرژی اتمی با نگاه راهبردی به نتایج تحقیقات به دنبال صنعتی سازی  در حوزه نیروگاهی  و سایر زمینه های فناورانه هسته ای است تا با توسعه آنها تحقیق و توسعه را در مراکز پژوهشی شتاب دهد.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره‌هایی که در دیدار‌های رو در رو باز می‌شود
موفقیت دانش‌ آموزان خراسان رضوی در جشنواره علمی و پژوهشی کشور
زنگ خطر سلامتی در بین کودکان و نوجوانان با شیوع چاقی
معرفی برترین‌های پاراتکواندو ایران
رونمایی اولیه از «ماینو بانک»؛ نخستین نئوبانک تخصصی صنایع معدنی کشور در کرمان
آشنایی با شیوه‌های مقابله با جنگ رسانه‌ای در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
۶۶۹ حلقه چاه غیرمجاز از مدار خارج شد
افتتاح ساختمان و راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیشموک
تشکیل کمیته بازرسی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری
آغاز پروژه مشترک منابع طبیعی دربم
جوی آرام و ابرناکی در لرستان
نشست بصیرتی - تبیینی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان
افتتاح ۶۹ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری
در بودجه، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید محور باشد
برگزاری مسابقات فوتبال رایانه‌ای در گرمسار
بارش رحمت الهی، نویدبخش روز‌های پربرکت برای گلستان
میرحسینی: لایحه اصلاح قانون امور حسبی در حال پیگیری است
بهره برداری از درمانگاه مهر شفا لالی
تشکیل ۱۱۰قرارگاه جهادی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکاری برای مهار سیلابها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)