• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۹۳۵۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار کارگر در برنامه صف اول:

وجود ۳۸ میلیون سند درباره جنگ در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: یکی از مسائل و مأموریت‌های مهم در اساسنامه این بنیاد، جلوگیری از نابودی و تحریف میراث گرانبهای خون پاک ایثارگران و دستاورد‌های دفاع مقدس است.

وجود ۳۸ میلیون سند درباره جنگ در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما سردار سرتیپ کارگر در برنامه صف اول در پاسخ به سئوالی درخصوص عملکرد این بنیاد در حوزه روایتگری دفاع مقدس گفت: یکی از مسائل و مأموریت‌های مهم در اساسنامه این بنیاد، ثبت حماسه‌ها و آثار آن در شئون فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، نظامی و جلوگیری از نابودی و تحریف میراث گرانبهای خون پاک ایثارگران و دستاورد‌های دفاع مقدس است.
سردار سرتیپ کارگر افزود: هر چقدر از دفاع مقدس فاصله می‌گیریم قدرت تحریف بیشتر می‌شود چرا؟ چون کسانی که در دفاع مقدس بودند ممکن است نباشند یا ممکن است آن زمان را فراموش کرده باشند و عده‌ای بیایند ادعا بکنند، ما برای روایت صحیح ابتدا می‌بایست اطلاعات صحیح و تاریخ معتبر را باید به دست می‌آوردیم، بحمدالله با کاری در ۱۲ سال گذشته انجام شد در همین جا مقام معظم رهبری اشاره فرمودند که قبل از اینکه ایشان به حسینیه تشریف بیاورند ۳۵ دقیقه آن نمایشگاه را بازدید کردند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اضافه کرد: در نمایشگاه اخیر با موضوع جنگ تحمیلی، همه ابعاد دفاع مقدس در قالب ۶۸ طرح کلان، براساس ۱۳ میلیون سند معتبر، شامل موضوعاتی همچون جنگ‌های ایران، انقلاب اسلامی، درگیری‌های ابتدای انقلاب، مسأله کردستان، اتفاقات درمرز‌ها در ابتدای دفاع مقدس، عملیات‌های بزرگ، حدود ۱۴۰ عملیات کوچک، ابعاد سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و پشتیبانی جنگ و بسیج به نمایش در آمد.
سردار سرتیپ کارگر خاطر نشان کرد: اول باید این موضوع به دست می‌آمد، یعنی اگر می‌گوییم روایت باید صحیح باشد ، یعنی مقدمه بر این است که روایت معتبر باشد و این روایت اگر بخواهد معتبر شود، باید اطلاعات مستند باشد و ما دقت کردیم این اطلاعات دقیق و قابل فهم باشد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: ثبت خام همه اتفاقاتی در دفاع مقدس، همچنین می‌تواند به عنوان منبعی معتبر در اختیار همه پژوهشگران، نخبگان، راویان قرار گیرد.
سردار سرتیپ کارگر با اشاره به تصویب آیین نامه‌هایی در هیأت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که ۱۲ نفرآن از اعضای هیأت دولت هستند افزود: این آیین نامه‌ها، نشر کتاب و ساخت فیلم را در بر می‌گیرد و و در آن‌ها برخورد انضباطی و قضایی با کسانی که با وجود این اطلاعات دانسته و ندانسته دست به تحریف می‌زنند، دیده شده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: علاوه بر کاروان‌های راهیان نور و حضور راویان در یادمان‌های ۵۸ گانه، داستان‌های دفاع مقدس و دروس دفاعی در آموزش و پرورش و دو واحد دفاع مقدس در دروس دانشگاه‌ها نیز گنجانده شده است.
سردار سرتیپ کارگر با قدردانی صدا و سیما در تولید ۱۰۰ قسمت مستند معتبر با موضوع دفاع مقدس اضافه کرد: درباره عملیات‌های دفاع مقدس موسسه صبای صدا و سیما برای ساخت ۱۰۰ قسمت پویانمایی اعلام آمادگی کرده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تجلیل از پخش برنامه‌ای درباره شهید ابراهیم هادی در شبکه سه سیما افزود: شبیه این اثر، روایتی معتبر درباره عملیات طریق القدس آماده نمایش شده است.
سردار سرتیپ کارگر با بیان این که فیلم سینمایی "موقعیت مهدی " بر اساس روایت معتبر ساخته شد گفت: البته بعضی موقع‌ها برای این که موضوعی به یک درام سینمایی تبدیل شود و شکل فیلم مستند به خود نگیرد باید بخش‌هایی به آن اضافه شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاطر نشان کرد: یکی از موضوعات راجع به همین طرح‌ها، جلوگیری از اختلافات صنفی و قشری، قومی است.
سردار سرتیپ کارگر با اشاره به وجود ۳۸ میلیون سند معتبر در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد: اگر راجع به یک عملیات کتابی بخواهد تهیه شود یا کتاب‌هایی برای نظارت از آموزش و پرورش می‌آید و اختلاف سلیقه‌ای وجود دارد، با توجه به اسناد موجود بررسی می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
متاسفانه در حوزه روایتگری دفاع مقدس ضعیف عمل شده است به گونه ای هنوز چندسالی از پایان جنگ تحمیلی نگذشته است که خیلی ها اومده اند و مغرضانه و غیر مغرضانه ارزش های دفاع مقدس رو زیرسوال می برند .
سردار سرتیپ کارگر با اشاره به وجود ۳۸ میلیون سند معتبر در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد: اگر راجع به یک عملیات کتابی بخواهد تهیه شود یا کتاب‌هایی برای نظارت از آموزش و پرورش می‌آید و اختلاف سلیقه‌ای وجود دارد، با توجه به اسناد موجود بررسی می‌شود.
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)