• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۹۵۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸
بین الملل » غرب آسیا

درخواست کویت برای پیوستن اسرائیل به پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای

نماینده دائم کویت در نهاد‌های وابسته به سازمان ملل متحد در وین از جامعه بین المللی خواست رژیم صهیونیستی را وادار کند تا به پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای بپیوندد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ روزنامه "الانباء" در گزارشی نوشت، «طلال الفصام» نماینده دائم کویت در نهاد‌های وابسته به سازمان ملل متحد در وین اتریش از جامعه بین المللی خواست رژیم صهیونیستی را وادار کند تا به سازمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای بپیوندد و تاسیسات هسته‌ای آن تحت نظارت کامل آژانس بین المللی انرژی اتمی (ان پی تی) قرار گیرد.درخواست کویت برای پیوستن اسرائیل به پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای

الفصام در سخنرانی خود در شصت و ششمین نشست عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی که برای بررسی (توانایی هسته‌ای اسرائیل) در حال برگزاری است، گفت: کویت بر اهمیت پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای و تعمیم اجرای اساسنامه پادمان‌های وابسته به آژانس بین المللی انرژی اتمی بر همه فعالیت‌ها و تاسیسات هسته‌ای در منطقه خاورمیانه تاکید دارد، چون آژانس تنها نهاد و مرجع تخصصی است که می‌تواند صلح آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ای را تایید کند.

طلال الفصام افزود: موضع کویت مبتنی براین اصل است که التزام به پیمان منع گسترش و تلاش برای ایجاد منطقه خالی از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه، تاثیر مستقیمی بر ثبات منطقه دارد و بر تقویت امنیت و صلح جهانی کمک می‌کند.

نماینده کویت تصریح کرد گزارش‌های مدیر کل (آژانس بین المللی انرژی اتمی) در ارتباط با این موضوع هر سال در بند چهار آن اشاره می‌کند که همه کشور‌های منطقه خاورمیانه به استثناء اسرائیل تحت نظارت معاهده منع گسترس تسلیحات هسته‌ای هستند و بنابراین همه کشور‌های منطقه به غیر اسرائیل به قبول پادمان‌های جامع آژانس متعهد شده اند.

الفصام خاطر نشان کرد: در بحبوحه گفتگو‌ها و بررسی‌های آژانس، که بر اهمیت ارتقای محیطی امن و ایمنی هسته ای، تقویت تمام ابعاد و جنبه‌های مرتبط به آن و اهمیت افزایش توانایی آژانس برای ایفای نقش خود در راستی آزمایی و اجرای جامع اساسنامه پادمانی تاکید دارد، از اینکه تمام جوانب مربوط به توانایی‌های هسته‌ای اسرائیل وتهدید‌ها و خطرات ناشی از آن همچنان نادیده گرفته می‌شود، متعجب هستیم.

وی از اینکه اسرائیل همچنان با هرگونه ابتکار و برداشتن گام‌های جدی در مسیر توانمندی آژانس برای اجرای کامل و جامع نظام پادمانی آن در خاورمیانه و یا در مسیر عاری سازی منطقه از سلاح هسته‌ای وکشتار جمعی مخالفت می‌کند، ابراز تاسف کرد.

نماینده دائم کویت در وین افزود: این درحالی است که برنامه‌ها و فعالیت‌های هسته‌ای اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ایمنی منطقه است و وضعیت متشنج موجود در منطقه را تشدید و آشکارا با تعداد زیادی از قطعنامه‌های بین المللی در مجامح مختلف بین المللی مخالفت می‌کند.

وی بر اهمیت دستیابی به پیشرفت ملموس در خصوص اجرای قطعنامه ۱۹۹۵ درباره خاورمیانه، که بخشی از قرارداد تمدید نامحدود معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای است، تاکید کرد.

الفصام در عین حال بر پایبندی کویت به نتایج و دستاورد‌ها نشست‌های بازنگری معاهده منع گسترش سلاح هسته‌ای (N P T) برای سال‌های ۱۹۹۵، ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ تاکید کرد.

وی به تلاش‌های کشور‌های عربی برای ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای و سایر سلاح‌های کشتار جمعی در خاورمیانه اشاره کرد و گفت که کویت به عنوان رئیس این دوره کنفرانس برتمایل اشتیاق کامل خود برای همکاری با کشور‌های مسئول و ذیربط برای دستیابی به تمام اهداف و خواسته‌های کنفرانس تاکید می‌کند.

نماینده دائم کویت در وین از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود در وادار کردن اسرائیل برای پیوستن به معاهده منع گسترش سلاح هسته‌ای عمل کند و تمام مراکز و تاسیسات هسته‌ای آن تحت نظارت کامل ان پی تی قرار گیرد.

وی همچنین ادامه بررسی موضوع توانایی‌های هسته‌ای اسرائیل در نهاد‌های سیاست گذارو تصمیم ساز آژانس بین المللی انرژی اتمی را خواستار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جامعه جهانی باید به مسئولیت خود در وادار کردن اسرائیل برای پیوستن به معاهده منع گسترش سلاح هسته‌ای عمل کند و تمام مراکز و تاسیسات هسته‌ای آن تحت نظارت کامل ان پی تی قرار گیرد.
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)