پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی گفت: مشارکت ذی نفعان و فعالان حوزه گردشگری برای ارائه پیشنهادات در برنامه هفتم لازم و ضروری است.
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای علی اصغر شالبافیان در همایش ایران و گردشگری خوراک در سده نو که در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه توسعه گردشگری موضوعی، یکی از راهکارهای پایدار کردن مزیت نسبی گردشگری است؛ گفت: استفاده از ظرفیتهای کمتر توجه شده یکی از سیاستهای اصلی ما بود و برای تحقق آن، میزهای تخصصی گردشگری راه اندازی کردیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای علی اصغر شالبافیان در همایش ایران و گردشگری خوراک در سده نو که در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه توسعه گردشگری موضوعی، یکی از راهکارهای پایدار کردن مزیت نسبی گردشگری است؛ گفت: استفاده از ظرفیتهای کمتر توجه شده یکی از سیاستهای اصلی ما بود و برای تحقق آن، میزهای تخصصی گردشگری راه اندازی کردیم.
معاون گردشگری کشور افزود: توسعه گردشگری موضوعی و محصولات جدید گردشگری از این مسیر قابل پیگیری است.
شالبافیان با بیان اینکه تجاربی که در اهالی این صنعت در گستره کشور وجود دارد، امکان بارور کردن صنعت و توسعه محصولات گردشگری را با حضور فعالان این صنعت بوجود میاورد گفت: تلاش کردیم ذی نفعان هر حوزه را در این زمینه مشارکت بدهیم.
معاون گردشگری افزود: تدوین سند راهبردی گردشگری خوراک نیز نیازمند اهتمام تمام ذینفعان صنعت گردشگری است، ضمن اینکه در حوزههای دیگر مانند گردشگری سلامت هم نیازمند مشارکت صاحب نظران و ذی نفعان هستیم تا اقدامات و فعالیتهایی که باید در هر حوزه انجام شود مشخص شود.
شالبافیان تاکید کرد: برای تدوین برنامه هفتم کشور نیازمند این هستیم که همه در ان مشارکت کرده و پیشنهاد دهند و بنا داریم به نحو مقتضی از این مشورتها استفاده کرده و پیشنهادات فعالان را غنیمت میشماریم و امیدواریم قوای سه گانه نیز برای توسعه این بخش اقدامات موثری داشته باشند.
 
 همیشه برای اینکه نتیجه بهتری از کارهایمان بگیریم حتما باید از ذینفعان حوزه کاری نظر خواهی و کمک خواست تا در آن موضوع موفق شویم
 							همیشه برای اینکه نتیجه بهتری از کارهایمان بگیریم حتما باید از ذینفعان حوزه کاری نظر خواهی و کمک خواست تا در آن موضوع موفق شویم 							 						 یکی از ایده هایی که به ذهن من برای گردشگری میرسد این است که هتل و محل هایی را آماده کنیم و در آنها فضای سنتی ایرانی و حتی لباسهای سنتی و غذاها و نان ها و هر کار و شکل سنتی ایرانی را اجرا کنیم که مثلا گردشگر وقتی به آن محل ها و یا هتل ها می رود برایش پوشاک سنتی ایرانی دوخته و در ظروف و محل اسکان هم سنت رعایت شود فکر کنم برای برخی گردشگران جالب باشد
 							یکی از ایده هایی که به ذهن من برای گردشگری میرسد این است که هتل و محل هایی را آماده کنیم و در آنها فضای سنتی ایرانی و حتی لباسهای سنتی و غذاها و نان ها و هر کار و شکل سنتی ایرانی را اجرا کنیم که مثلا گردشگر وقتی به آن محل ها و یا هتل ها می رود برایش پوشاک سنتی ایرانی دوخته و در ظروف و محل اسکان هم سنت رعایت شود فکر کنم برای برخی گردشگران جالب باشد