• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۲۴۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
سیاسی » مجلس
مخالف وزیر پیشنهادی تعاون:

تابعیت کانادا برای فرزندان وزیر قابل قبول نیست

نماینده مردم نیشابور در مجلس با انتقاد از معرفی وزیری که دارای فرزندانی با تابعیت کانادا است، گفت: چطور می‌شود فرزندان وزیر پیشنهادی در کشوری باشند که کشوری متجاوز و متخاصم شناخته می‌شود.

تابعیت کانادا برای فرزندان وزیر قابل قبول نیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، هاجر چنارانی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۲ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهاد تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مخالفت با معرفی زاهدی وفا پرداخت و گفت: اینجا خانه ملت است و امروز یکی از حساس‌ترین روز‌های مجلس یازدهم است لذا باید بدانیم امروز برای تعیین یک مشاور تصمیم نمی‌گیریم بلکه برای سکانداری وزارتخانه‌ای تصمیم می‌گیریم که وزارتخانه مردم است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس در ادامه با بیان اینکه نمی‌شود درد محرومیت نداشت، اما برای محرومان تصمیم‌گیری کرد، اظهار داشت: نمی‌شود سفره خالی نداشت، ولی برای زنان سرپرست خانوار و معلولان فراموش شده تصمیم‌گیری کرد.

وی ادامه داد: متأسفانه این وزارتخانه تبدیل به محلی برای جمع کردن سوابق و آزمون و خطا شده است چنانچه در دوره قبل نیز گفتم آقای عبدالملکی تجربه و تعهد لازم را برای وزارت کار ندارد تا جایی که دولت خود به جایی رسید که وی را تغییر دهد.

چنارانی در ادامه با بیان اینکه ما با رأی بالای ۲۰۰ به کابینه رئیسی اعتماد کردیم، اما این موضوع فرق دارد، یادآور شد: من فرزند شهید هستم و پدرم بعد از ۷۴ ماه بسیجی در جبهه، فقط پلاک او برگشت و سه فرزند دارم که در خراسان رضوی به دنیا آمده‌اند لذا نمی‌شود یک وزیر دو فرزند داشته باشد که در کانادا متولد شده باشد و نمی‌شود تحصیلات وزیر حتی با بورسیه از دانشگاه امام صادق (ع) از کشور دیگری باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با بیان اینکه آقای زاهدی وفا انسانی نیکو و با سرمایه هزار میلیاردی که کاری نداریم از کجا آمده، گفت: با این حال انقلاب ما، انقلاب مستعضعفان و محرومان است لذا قرار نبود بعد از ۴۳ سال اینگونه تصمیم بگیریم ضمن اینکه آقای رئیسی گفته بود هر کس فرزندش تابعیت خارج داشته باشد خودش هم باید برود پس ما منتظر اجرای آن هستیم در حالی که فرزند ۵ هزار و ۴۰۰ و اندی از مسئولان در خارج از کشور هستند. چطور می‌شود که درآمد، حقوق و مسئولیت در ایران خوب است، اما تابعیت آن بد است؟ آن هم تابعیت کشوری که متجاوز و متخاصم است.

وی افزود: دل ما خانواده شهدا که برای کشورمان می‌تپید، این شرایط را درک نمی‌کند. امروز در خانه ملت نشسته‌ایم و برای مردم تصمیم می‌گیریم لذا شما نمایندگان باید فریاد من را که از سینه دلسوخته درمی‌آید، بشنوید چرا که برخی نمی‌توانند درک کنند سفره خالی به چه معنا است.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: این اتفاقات در خاطرات مجلس یازدهم می‌ماند، ولی متأسفانه ما فراموش می‌کنیم، وزیر پیشنهادی در جلسه صبح فراکسیون ۴۲ درصد رأی آورد، اما در رسانه‌ها گفته شد که اکثریت آراء را کسب کرده است، همچنین در کمیسیون اصل ۹۰ رأی‌گیری در این خصوص نشد و در کمیسیون قضایی نیز ایشان رأی نیاورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
یعنی در اهالی رسانه، هیچکس نیست که این موضوع رو با شجاعت همین خانم پیگیری کنه تا حداقل این مسوالان سطح بندی بشوند
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)