• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۳۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۰۵:۲۰
بین الملل » آمریکا

افزایش تماس‌ها با خط تلفنی جلوگیری از خودکشی در آمریکا

براساس نظرسنجی شبکه تلویزیونی سی ان ان و موسسه کی اف اف، ۹۰ درصد از بزرگسالان آمریکایی گفتند که بهداشت روان، یک بحران در آمریکا است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی آمریکایی "سی ان ان" گزارش داد: تماس‌ها با خط تلفنی اضطراری جلوگیری از خودکشی در آمریکا ۴۵ درصد افزایش یافته است.

نظرسنجی سی‌ان‌ان و کی‌اف‌اف درباره سلامت روانی در آمریکا
براساس گزارش سی ان ان، با وجود افزایش علل مشترک اضطراب آور و بالا رفتن گرایش به بیان آن، بیشتر بزرگسالان آمریکایی که تنها از سلامت روحی روانی مناسب یا ضعیف برخوردارند، می‌گویند از بیان این موضوع به عزیزانشان احساس ناراحتی می‌کنند. برخی نیز تمایل دارند آن را موضوع شخصی بدانند و درباره آن چیزی نگویند و برخی دیگر دچار بودن به چنین مشکلاتی را مایه شرمساری و ننگ می‌دانند.

با این حال، اکثریت بزرگی - بیش از ۴ تن از هر پنج نفری که در بررسی شرکت داشتند، می‌گویند افراد و خانواده‌ها باید نقش بزرگی در رسیدگی به مشکلات روحی - روانی در آمریکا بر عهده بگیرند و این سهم باید با سهمی که کارکنان بخش بهداشت روان ایفا می‌کنند، برابر باشد.

کارشناسان می‌گویند، این فرصت فراهم است که این ایده ترویج داده شود که بهداشت و سلامت روان بخشی از سلامت کلی جسمی است و چگونه باید به بحران‌های سلامت روان رسیدگی کرد.

در بخشی دیگر از گزارش سی ان ان آمده است: بررسی مرکز پیشگیری و مهار بیماری‌های آمریکا نشان داد: نزدیک به یک نفر از هر چهار بزرگسال جوان در آمریکا در دوره همه گیری کرونا ویروس به علت بهداشت تحت درمان قرار گرفته اند.

این بررسی همچنین حاکی است نزدیک به ۶ نفر از هر ۱۰ بزرگسال آمریکایی که می‌گویند سلامت روانشان در حد متوسط یا ضعیف است، نتوانسته اند به درمان لازم دسترسی داشته باشند.

براساس نتیجه بررسی شبکه سی ان ان و موسسه کی اف اف، برای آن دسته از بیماران روحی - روانی که بی کمک مانده اند، بیشترین علت‌هایی که بیان کرده اند، داشتن مشغله بیش از حد کاری یا ناتوانی در گرفتن مرخصی از کار، ناتوانی در پرداخت هزینه‌های درمان، و ترس و نگرانی از پیگیری کار‌های درمان است.

برابر این نظرسنجی، بیشتر آمریکایی‌ها این موضوع‌ها را به عنوان مشکلات مهم می‌دانند. اکثریت ۵۵ درصدی می‌گویند این مشکل بزرگی است که به میزان کافی نیرو‌های تامین کننده بهداشت روان وجود ندارد. نزدیک به سه چهارم نیز می‌گویند که شرکت‌های بیمه، بهداشت روان را به آن شیوه که برای بهداشت جسمانی اهمیت قائل اند، پوشش نمی‌دهند. هشتاد درصد نیز همین دیدگاه را درباره هزینه مراقبت بهداشت روانی دارند.

در بخشی دیگر از این نظرسنجی، ۹۰ درصد از بزرگسالان آمریکایی گفتند که بهداشت روان یک بحران در ایالات متحده است. این نظرسنجی از ۲۰۰۴ بزرگسال از ۲۸ ژوئیه تا ۹ اوت انجام گرفت. نُه نفر از هر ۱۰ بزرگسال می‌گویند که معتقدند در حال حاضر بحران بهداشت روان در آمریکا وجود دارد.

بر اساس نظرسنجی سی ان ان و کی اف اف، نزدیک به نیمی از بزرگسالان می‌گویند که آن‌ها به بحران شدید سلامت روان در خانواده شان گرفتارند.

طبق نظرسنجی جدید، تقریبا یک نفر از پنج بزرگسال در سال گذشته خدمات بهداشت روان دریافت کرده اند. نزدیک به ۲۲ درصد از بزرگسالان در سال ۲۰۲۱ خدمات بهداشت روان دریافت کردند که در مقایسه با آمار ۱۹ درصدی سال ۲۰۱۹ افزایش نشان می‌دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)