• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۴۶۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۴
بین الملل » غرب آسیا
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن

محمد البخیتی: تهدیدات ما جدی است

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن: اگر خواسته‌های عادلانه صنعا تحقق نیابد، نیرو‌های یمنی از توانایی نظامی خود استفاده خواهند کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با اشاره به هشدار صنعا به شرکت‌های خارجی برای خروج از عربستان و امارات گفت اگر خواسته‌های عادلانه صنعا تحقق نیابد، نیرو‌های یمنی از توانایی نظامی خود استفاده خواهند کرد.
مجری از محمد البخیتی پرسید تهدیدات صنعاء از زبان مقامات سیاسی و نظامی در حال گسترش است و این تهدیدات از مرز‌های جغرافیایی یمن و نیز کشور‌های سعودی و امارات فراتر رفته و شرکت‌های انرژی و سرمایه گذاری را که در عربستان و امارات حضور دارند در برگرفته است. هدف از تکرار این تهدیدات و گسترش دایره آن چیست؟

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


البخیتی در پاسخ به اين سئوال افزود ابتدا از ملت یمن به ويژه ساکنان استان ذمار که در تدارک برای این جشن‌های میلاد حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم پیشتاز هستند؛ سپاسگزارم. اولا خواسته‌های ما خواسته‌های عادلانه‌ای است. ما خواهان افزایش پرواز‌ها و افزایش مقصد‌ها هستیم، زیرا بیشتر یمنی‌ها برای درمان نیاز دارند که به مصر یا هند بروند ضمن اینکه خواهان گشودن بندر الحدیده برای کالاهاي تجاری هستیم و این خواسته‌ها بر کشور‌های متجاوز تأثیر منفی ندارد بلکه بسیاری از مشکلات انسانی را که ملت یمن از آن‌ها رنج می‌برد؛ حل خواهد کرد. سومین خواسته ما پرداخت حقوق کارمندان یمنی از درآمد‌های نفت و گاز است که حق ملت یمن است و همگان می‌دانند یمن در پرداخت حقوق کارمندان به درآمد‌های نفت و گاز متکی بوده است؛ ضمن آنکه بودجه همه بخش‌های حیاتی اعم از آموزشی و بهداشتی و ... از محل درآمد‌های نفت و گاز تأمین می‌شد.

وي در ادامه تاکيد کرد تداوم محاصره به معنای ادامه جنگ است، زیرا کشور‌های متجاوز از قدرت نظامی برای جلوگیری از ورود کشتی‌های تجاری به یمن به ويژه فرآورده‌های نفتی به یمن استفاده می‌کنند در صورتیکه می‌دانند این محموله‌ها، نظامی نیست و در نتیجه خواسته‌های ما عادلانه است ما در گذشته با آتش بس موافقت کردیم. تسهیلات ناشی از آتش بس‌های گذشته بسیار محدود بود و مدت آتش بس نیز محدود بود در نتیجه با وجود ادامه محاصره نمی‌توان با آتش بس طولانی مدت موافقت کرد، زیرا محاصره یکی از اشکال تجاوز و ادامه جنگ است.
مجری شبکه المیادین از وي درباره بی نتیجه ماندن تلاش ها برای تمدید آتش بس پرسيد و اينکه شما می‌گویید خواسته‌های شما از جمله مسائل انسانی برآورده نشده است الان شرايط وارد مرحله دیگری شده است و لحن تهدید شما گسترده شده است و می‌گویید شرکت‌های خارجی که نفت و گاز در خاک یمن استخراج می‌کنند در معرض تهدید قرار دارند و شرکت‌های خارجی در سعودی و امارات در معرض تهدید هستند. افزون بر این میدان جدیدی را باز می‌کنید که نه تنها در خاک یمن بلکه در عمق سعودی و امارات است این تهدیدات در حال گسترش است سئوال اینجاست چه واکنشی به این تهدیدات وجود دارد؟
البخیتی در پاسخ به اين سئوال گفت همچنانکه گفتم خواسته‌های ما عادلانه است و بر کشور‌های متجاوز تأثیر منفی ندارد و هیچ توجیهی برای ادامه محاصره وجود ندارد. از طرف دیگر ما در یمن تأکید می‌کنیم قدرت و جرائت حمله به تاسیسات نفتی سعودی و اماراتی و متوقف کردن کشتیرانی را از یمن به کشور‌های متجاوز به ويژه سعودی و امارات و بالعکس داریم و این در صورتی است که به خواسته‌های عادلانه و انسانی یمن توجه نکنند. این حق ماست. به همین سبب شرکت‌های خارجی فعال در سعودی و امارات باید خروج از این دو کشور را آغاز کنند و کشتی‌های تجاری که به کشور‌های متجاوز تردد دارند باید به دستورالعمل‌هایی که نیرو‌های مسلح یمن در آینده صادر خواهند کرد؛ توجه کنند. اقدام یمن به چنین عملیات نظامی حق ماست. اگر هر کشتی جرائت کند و از این هشدار‌ها عدول کند به آن حمله خواهد شد.

وي افزود آن‌ها بیشتر زیرساخت‌های یمن را ویران کرده‌اند. اگر به خواسته‌های ما توجه نشود در عمق سعودی و امارات عملیات نظامی انجام خواهیم داد. همچنین در دریا عملیات انجام خواهیم داد. جلوی کشتیرانی را از یمن به مقصد کشور‌های متجاوز خواهیم گرفت و این حق مشروع و قانونی ماست. ما تصمیمات را براساس دستورالعمل‌های الهی می‌گیریم. آمریکا فکر نکند ما از برداشتن چنین گام‌های نظامی می‌ترسیم، چون همچنانکه گفتم ما هیچ گام نظامی را بدون محاسبه بر نمی‌داریم. در گذشته بسیاری از تهدیدات‌‎مان را اجرا کردیم و به اهدافمان نیز رسیدیم.
وي تصريح کرد زمانی که از عبارت تجاوز یا محاصره استفاده می‌کنیم یک توصیف بسیار دقیق است. سعودی و امارات از آمریکا فرمانبرداری می‌کنند و جنگ امارات و سعودی به نفع آمریکاست علتش آن است که این حمله و تجاوز از واشنگتن و به زبان انگلیسی اعلام شد. آمریکا تمایلی به متوقف کردن جنگ در یمن ندارد، زیرا ادامه جنگ بین کشور‌های عربی و اسلامی به نفع آمریکاست خواه از نظر اقتصادی، زیرا این جنگ‌ها و مشکلات موجب می‌شود کشور‌های منطقه از آمریکا سلاح بخرند ضمن آنکه چنین جنگی به تضعیف کشور‌های عربی و اسلامی در رویارویی با اسرائیل منجر می‌شود. در نتیجه می‌توانند برتری نظامی رژیم صهیونیستی را در منطقه حفظ کنند، زیرا اگر کشور‌های اسلامی و عربی متحد شوند در آن صورت آمریکا باید انتخاب کند. یعنی منافع اقتصادی اش را با یک میلیارد و نیم مسلمان ادامه دهد یا با نه میلیون یهودی در فلسطین اشغالی. در آن صورت آمریکا نخستین کشوری خواهد بود که دست از حمایت رژیم صهیونیستی خواهد کشید و چنین چیزی به مجرد فشار اقتصادی به واشنگتن اتفاق خواهد افتاد.
محمد البخيتي گفت تماس‌هایی وجود دارد، اما نمی‌خواهم به جزئیات اشاره کنم. سران سعودی و اماراتی و آمریکا و انگلیس به میزان جدیت ما درباره خواسته‌های عادلانه‌‌مان پی برده اند.
البخيتي در پاسخ به سئوال مجري مبني بر اينکه آیا ارتباط آمریکا و سعودی با شما ادامه دارد افزود نه، اما تلاش‌هایی وجود دارد که نمی‌خواهم به جزئیات وارد شوم. هشدار‌ها و تهدیدات ما جدی است.
یمن در این مدت توانایی‌های نظامی‌اش را به ويژه در بعد برد موشک‌های دریایی ارتقا داده است. این موشک‌ها در آینده در تعیین تکلیف نبرد نقش موثری خواهند داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
یمن در این مدت توانایی‌های نظامی‌اش را به ويژه در بعد برد موشک‌های دریایی ارتقا داده است؟ دقیقا چطوری؟
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)