• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۶۰۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

افزایش ۴۰۰ برابری تولید تخم مرغ در ۳۰ سال اخیر

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی می‌گوید: تولید تخم‌مرغ از سال ۶۸ تاکنون ۴۰۰ برابر افزایش داشته و در سال ۱۴۰۱ این میزان به ۱.۲ میلیون تن افزایش می‌یابد که با این رقم، دهمین کشور تولید کننده تخم‌مرغ در دنیا می‌شویم.

جایگاه دهمی ایران در جهان در تولید تخم مرغبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین دماوندی‌نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی روز شنبه ۱۶ مهر در مراسم روز جهانی تخم‌مرغ که با حضور مسئولان و تشکل‌های مرغ تخم‌گذار در این وزارتخانه برگزار شد، از تخم‌مرغ به عنوان محصولی سازگار با محیط زیست یاد کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در میان سایر محصولات پروتئینی کمترین آلایندگی زیست محیطی را دارد و در مقایسه با دانه‌های آجیلی دارای ارزش غذایی برابر و آب‌بری کمتر است.
به گفته دماوندی نژاد، هم اکنون رشد تخم‌مرغ عمودی است و در استان‌های وارد کننده، طرح توسعه افقی و سرمایه‌گذاری این محصول مد نظر است.
معاون وزیر در امور تولیدات دامی با اشاره به اصلاح ساختار اقتصادی در سال 1401 افزود: امسال تجربه بی‌نظیر در طول تاریخ کشور رخ داد و آن اصلاح ساختار اقتصادی بود. تغییر نرخ نهاده به عنوان موثرترین متغیر در تولید محصولات و کالا‌های کشاورزی ما را بر آن داشت تا مدل مناسب برای تولید و مدیریت بازار طراحی کنیم که با لطف خدا و همراهی و تلاش شما این امر حساس مدیریت شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه وقتی دست به اقدام اساسی و زیرساختی می‌زنیم باید دائم انتظار پس‌لرزه‌ها و فراز و فرود آن را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در زمان آغاز طرح اصلاح قیمت، نگرانی‌هایی در مورد کاهش تقاضا بود و قیمت جدید اعلام شد که هم به کاهش تقاضا کمک کرد، ما با کمک هم و با پیش گرفتن سیاست ذخیره‌سازی و کمک برای توسعه بازار صادراتی، توانستیم فشار ایجاد شده را بکاهیم و از مرحله کاهش تقاضا عبور کنیم و امروز در مدخل روند افزایشی و اوج تقاضا قرار داریم.
معاون وزیر در امور تولیدات دامی گفت: برای تولید در عرضه تخم‌مرغ سه نقطه افزایش، کاهش و تثبیت تقاضا وجود دارد و تولید کننده زیان‌هایی را که در نقطه کاهش تقاضا دیده در نقطه افزایش جبران می‌کند و مصرف کننده نیز در نقطه افزایش تقاضا متضرر می‌شود. این در حالی است که عرضه کننده در هیچ نقطه‌ای زیان نمی‌بیند.
دماوندی نژاد افزود: معاونت تولیدات دامی به عنوان سیاستگذار و تامین کننده حقوق تولید کننده و مصرف کننده مدل‌هایی را تعریف کرده تا دامنه فراز و فرود‌های بازار به پایین‌ترین حد ممکن برسد و تنها راه برای آن ایجاد زنجیره ارزش تامین است که ما هم برنامه‌هایی در این خصوص داریم.
دماوندی‌نژاد در خصوص قیمت‌گذاری تخم‌مرغ نیز گفت: در این خصوص کار کارشناسی صورت گرفته و با اتحادیه‌ها تفاهماتی انجام داده‌ایم و مترصد برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار هستیم البته در ماه‌های پایانی سال وارد روند افزایش تقاضا می‌شویم که امیدواریم بتوانیم با طراحی مدل‌های جدید و برنامه‌ریزی صورت گرفته بازار را به بهترین شکل مدیریت کنیم.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که با اجرای کامل طرح زنجیره ارزش تامین، دست سوداگران از بازار کوتاه می‌شود، گفت: برخی از واسطه‌ها یاور ما هستند و به تولید و تثبیت بازار کمک می‌کنند، ولی عوامل خارج از حلقه سوداگرند و بازار را بی‌ثبات می‌کنند، چون سود آن‌ها در بی‌نظمی بازار است و امیدواریم با اجرای کامل طرح زنجیره ارزش تامین، دست سوداگران بازار کوتاه شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ثبات بازار مرغ در کشور گفت: بیش از ۵۰ هزار تن خرید مازاد مرغ داشتیم و مرغ منجمد را به وفور و با قیمت ۴۰ هزار تومان به دست عاملان توزیع رسانده‌ایم تا با قیمت ۴۳ هزار تومان در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا در هر چیزی افزایش تولید داشتیم به همان اندازه یا چندین برابر افزایش تولید آن محصول افزایش قیمت داشتهایم.؟؟؟!!
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)