• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹
سیاسی » عمومی

لاوروف: شواهد علیه سوریه متقاعد کننده نیست

وزیر خارجه روسیه شواهد امریکا، فرانسه و انگلیس در خصوص ادعای استفاده نظام سوریه از سلاح شیمیایی در ریف دمشق را متقاعد کننده ندانست.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی سوریه، سرگئی لاورف در سخنانی در دانشگاه روابط بین الملل وابسته به وزارت خارجه روسیه در مسکو گفت: آنچه آمریکایی ها و انگلیسی ها و فرانسویها در گذشته و به تازگی عرضه کرده اند طرف روسی را به هیچ وجه متقاعد نمی کند.
لاورف گفت: غرب سیاست یک بام و دوهوا را در خاورمیانه در پیش گرفته است و روسیه با مداخله خارجی برای تغییر نظامها مخالف است.
وی تصریح کرد: آنچه که غرب در خصوص ادعاهای استفاده از سلاح شیمیایی به وسیله نظام سوریه عرضه کرده است به هیچ وجه مسکو را متقاعد نمی کند و اگر روسیه از آنها شواهد مفصل بخواهد می گویند همه اینها محرمانه است و نمی توانیم شما را مطلع کنیم.
لاورف گفت: این مهم است که درباره ادعای استفاده از سلاح شیمیایی و مشخص کردن مسئول استفاده از آن تحقیق شود.
وی گفت :« برخی چیزهایی به ما عرضه شد که هیچ چیز مملوسی ندارد و مشخصات جغرافیایی و اسامی ندارد. مدرکی نیز وجود ندارد که نشان دهد نمونه ها را متخصصان حرفه ای داده اند اگر درباره صحنه های استفاده از سلاح شیمیایی و صحنه های قربانیان فرضی صحبت کنیم تناقض های زیادی وجود دارد و این به معنای آن است که چنین وقایعی روی نداده است تا همکاری بین المللی صورت گیرد».
لاورف گفت: روسیه و چین درباره لزوم حل وفصل بحران در سوریه از طریق مذاکره اتفاق نظر دارند و به صورت  اصولی درباره همه مسائل از جمله در خصوص بحران سوریه تلاش می کنند و با بازگشت به زبان زور مقابله می کنند.
وی تأکید کرد: روسیه و چین بر اساس منشور سازمان ملل متحد خواستار حل و فصل منازعات هستند.
لاوروف گفت: «موضع بازیگران خارجی در قبال  حوادث خاورمیانه و شمال آفریقا ناشی از معیارها و احساسات دوگانه در خصوص رهبران به خصوص در منطقه است . 
موضع شخصی روشن است . تنفر شخصی با کسی که با اختلاف واشنگتن اختلاف دارد به تلاش برای خلع وی با همه ابزارها منجر می شود اما کسی که از سیاست واشنگتن تبعیت کند با این تنفر روبرو نیست و کمک یار و هم پیمان غرب محسوب می شود و به  هیچ وجه از او صحبت نمی شود».
لاورف گفت: مخالفان سوری خواستار مداخله خارجی  هستند زیرا ضعیفند و قدرت ندارند و تحت تأثیر مواضع کشورهایی در منطقه قرار دارند که برای برگزاری هیچ کنفرانسی تلاش نمی کنند و به حل وفصل نظامی این بحران امیدوارند .
وی تصریح کرد: حمله نظامی به سوریه برگزاری کنفرانس بین المللی را به تعویق خواهد انداخت و مانع حل وفصل سیاسی خواهد شد .
لاورف گفت :« باید از تقسیم تروریستها به خوبها و بدها دست برداشت زیرا این سیاست دور نگرانه نیست و به هیچ عقلانی نیست سلاحهایی که بر اساس ارزیابی های سازمان ملل متحد از لیبی قاچاق شده در درگیریها در 12 کشور به کار گرفته شده است».
لاورف افزود روسیه برای مشخص کردن کنفرانس بین المللی ویژه در خصوص ایجاد منطقه عاری از سلاحهای کشتار جمعی در سوریه تلاش می کند و سوریه یکی از کشورهایی است که اقدام به برگزاری این کنفرانس کرد  اما مواضع واشنگتن مانع برگزاری این کنفرانس در سوریه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
۲۴ ساعته شدن فعالیت مرز بین‌المللی باشماق
ارائه خدمات پزشکی و درمانی رایگان به مردم مناطق کم برخوردار شمال سیستان و بلوچستان
برنامه های «پایان‌نامه» و «تهران ۲۰» از قاب سیما
دانشگاه‌ها محور توسعه استان هستند
دو پارکینگ طبقاتی در شهر یزد ساخته می‌شود
اعلام جزییات برگزاری راسم ۱۳ آبان در اصفهان
لزوم ساخت نیروگاه هسته‌ای
آتش سوزی در جنگل های صخره ای چالوس 
اهدای ۵ سری جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش بهزیستی کوهسرخ
رونمایی از ناوگان جدید حمل‌ونقل و آغاز ساخت زمین‌های چمن مصنوعی در محمدیه 
کاهش نسبی و تدریجی دما در روز‌های آینده
فراخوان رویداد سدرا در چهارمحال و بختیاری
جمع آوری ۳۵۸ نفر متکدی در مهرماه امسال از سطح مشهد
حمایت از زنان کارآفرین با برپایی نمایشگاه توانمندی
برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل در کردستان
اعلام برنامه‌های انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر
انتشار فراخوان جایزه مصطفی (ص)
ضبط ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در ماکو
دیدار صمیمانه دبیر هیئت دولت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)