• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۶۵۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
سیاسی » مجلس
قالیباف:

رمز پیروزی ایران،وحدت و یکپارچگی همه فرقه های مختلف است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی، همدلی و حرکت‌های دو شادوش بین تشیع و اهل سنت در تمام عرصه‌های خدمت به ایران عزیز و انقلاب اسلامی است.

هفته وحدت، نمادتبلور همدلی تشیع و اهل سنتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی گفت: فرا رسیدن ولادت رسول اکرم (ص) را به تمامی خواهران و برادران دینی خود در سراسر جهان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. همچنین آغاز هفته وحدت را نیز گرامی می‌دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در آغاز هفته وحدت، این ایام را به تمامی برادران اهل سنتِ خود تبریک عرض می‌کنم، تصریح کرد: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی، همدلی و حرکت‌های همه جانبه و دوشادوش بین تشیع و اهل سنت با یکدیگر در تمامی عرصه‌های خدمت به ایران عزیز و انقلاب اسلامی است، چه در دوران دفاع مقدس و چه در حوادث داخلی، هر کجا که نیاز به حضور، جانفشانی و تقدیم شهید بوده، اهل سنت و اهل تشیع در کنار یکدیگر توانستند هر روز ایران عزیز را قوی‌تر کنند.

وی افزود: رمز پیروزی ما، وحدت و یکپارچگی همه فرقه‌های مختلف در ایران عزیز است. در اینجا لازم می‌دانم بگویم آن‌هایی که به تعبیر مقام معظم رهبری، شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی هستند، هر دو، دو لبه یک قیچی بوده و به گونه‌ای عمل می‌کنند که مسلمانان را به جان یکدیگر بیاندازند و در حقیقت آب در آسیاب رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار می‌ریزند و آن‌ها دشمنان قسم خورده ما هستند.

دکتر قالیباف ادامه داد: امروز وحدت مسلمین از آموزش‌های اصیل و آموزه‌های اساسی قرآن کریم است و ما در سایه نبی مکرم اسلام و قرآن کریم از همه دشمنان دین خدا و رسول خدا، کفار، منافقین و مشرکین برائت می‌جوییم. شرط انکارناپذیر به جا آوردن دستورات الهی برائت جستن از این‌ها است.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه لازم می‌دانم هفته نیروی انتظامی را به همه عزیزان و خدمتگزاران در فرماندهی کل انتظامی تبریک و تهنیت عرض کنم، عنوان کرد: انصافاً مجموعه فرماندهی کل انتظامی در تمامی شرایط کشور، چه در برقراری امنیت و چه در رشد و توسعه اقتصادی کشور و رسیدگی به امورات جاری و در تمامی شئونات زندگی مردم اثرگذار هستند. از اینجا درود می‌فرستیم به روح پرفتوح شهدای فرماندهی کل انتظامی و خداقوت می‌گوییم به همه عزیزانی که در اقصی نقاط کشور و در کوه‌های سر به فلک کشیده شمال غرب تا دریای نیلگون خلیج فارس در تمامی شرایط تلاش می‌کنند و برای تمامی این عزیزان آرزوی موفقیت دارم.

وی افزود: لازم می‌دانم روز ملی عشایر را نیز تبریک و تهنیت عرض کنم، عشایری که در دوران دفاع مقدس درخشیدند و شهدای بزرگی را در این دوران برای امنیت کشور، تقدیم انقلاب کردند. عشایر به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) ذخایر انقلاب هستند و امروز نیز در تولید ملی و اقتصاد مقاومتی نقش جدی دارند و مجاهدین این عرصه نیز هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
رمز پیروزی ایران،وحدت و یکپارچگی همه فرقه های مختلف است و جلوگیری از اختلاس و حیف و میل اموال توسط مزدوران
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)