• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۶۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳
البرز » علمی فرهنگی

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی نیازمند توجه و حمایت دولتی است

امام جمعه کرج در بازدید از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: این موسسه با قدمتی صد ساله نیازمند توجه بیشتر است و ضمن این که نیاز است در شهر تبلیغاتی نیز در خصوص معرفی این موسسه و ویژگی هایش انجام شود.

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی نیازمند توجه و حمایت دولتی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ آیت الله حسینی همدانی افزود: نماینده ولی فقیه در استان در بازدید از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از تلاش پژوهشگران این موسسه قدردانی کرد.

او افزود: همه مسئولان باید تلاش کنند تا این موسسه دانش بنیان به فعالیت خود در ایجاد امنیت سلامت ادامه دهد.

مدیر تحقیق و توسعه R&D موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در این دیدار گفت: نبود بودجه و حمایت، موسسه رازی را با مشکلات بسیاری رو به رو کرده است.

دکتر بنی هاشمی افزود: تنها واکسن سازی بودیم که به وعده خود عمل کردیم و بنا به قراری که با دولت داشتیم ۵ میلیون دز واکسن را به وزارت بهداشت تحویل داده ایم و بنا به درخواست دولت الان ۳ ونیم میلیون دز واکسن تولید کرده ایم، اما نه پولی بابت واکسن‌ها دریافت کرده ایم و نه این که این واکسن هارا تحویل می‌گیرند.

مدیر تحقیق و توسعه R&D موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: تنها درخواست ما از دولت این است که ما خواستار این هستیم که به عنوان یک نهاد رسمی مارا حمایت کنند و به این موسسه توجه ویژه‌ای داشته باشند.

در اسفند سال ۹۸ با شیوع ویروس کرونا محققان و دانشمندان موسسه رازی با تلاش و همت خود توانستند واکسن تزریقی _ استنشاقی کووپارس رازی را تولید کنند.

او گفت: واکسن رازی اولین واکسن تزریقی_استنشاقی در جهان است که توسط موسسه واکسن سازی رازی ساخته شده است و این واکسن نوترکیب و جزء بی‌خطرترین و کم عارضه‌ترین دسته واکسن‌ها است.

بنی هاشمی می‌گوید: واکسن رازی کووپارس در سه دز تجویز می‌گردد که دو دز تزریق عضلانی به فاصله ۲۱ روز و یک دز استنشاقی که در روز ۵۱ در حفره بینی اسپری می‌شود. با توجه به اینکه راه ورود و تکثیر اولیه ویروس تنفسی است دز استنشاقی واکسن جهت ایجاد ایمنی موضعی در دستگاه تنفسی فوقانی می‌باشد و پس از دریافت دوز سوم استنشاقی رازی کووپارس احتمال انتقال ویروس توسط فرد واکسینه به حداقل می‌رسد که این امر موجب قطع زنجیره انتقال می‌گردد.

او افزود: مطالعه بالینی فاز اول واکسن از اسفند ماه ۱۳۹۹ و با شرکت ۱۳۳ داوطلب ۱۸ الی ۵۵ ساله در چهار گروه انجام گرفت. از این تعداد ۱۳ داوطلب پیشقراول بودند و تزریق روی ۱۲۰ داوطلب دیگر در چهار گروه (سه گروه اصلی (دریافت کننده واکسن) و یک گروه شاهد) انجام گرفت.

بنی هاشمی گفت: فاز دوم کارازمایی بالینی واکسن رازی کووپارس بر روی ۵۰۰ نفر داوطلب ۱۸ تا ۷۰ ساله سالم و همچنین برخی از بیماری‌ها (فشار خون و دیابت کنترل شده) مطالعه شده و تا این زمان، عارضه خطرناک و جدی مرتبط با آن مشاهده نشده است. دو گروه ۲۵۰ نفری مورد مطالعه قرار گرفتند. از این تعداد ۲۵۰ داوطلب گروه شاهد و ۲۵۰ داوطلب جزء گروه اصلی این مطالعه بودند.

او گفت: بر اساس نتایج فاز اول و دوم مطالعات بالینی، واکسن عارضه جدی در بین داوطلبین ایجاد نکرده و ایمنی زایی نسبتا مناسبی دارد. این واکسن علاوه بر ایمنی هومورال و خنثی کننده، ایمنی سلولی را نیز به خوبی فعال می‌کند.

دکتر بنی هاشمی افزود: حالا با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد این موسسه و بخصوص واکسن کووپارس در دنیا خواستار حمایت‌های دولتی برای بروز کردن تجهیزات و ساختمان این موسسه هستیم.

او می‌گوید: مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با سابقه‌ای ۱۰۰ ساله یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور شناخته می‌شود و توجه نکردن به این موسسه که جز سرمایه‌های کشور است امید را از محققان و دانشمندان این موسسه گرفته است.

دکتر بنی هاشمی افزود: با توجه به این که صد سال از تاسیس این موسسه می‌گذرد تجهیزات آزمایشگاهی موسسه رازی نیاز به تعمیر و نو شدن دارد.

این موسسه در تولید سرم‌های درمانی، فرآورده‌های خونی و پادگن‌ها بسیار موفق عمل کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکایی‌ها راهی جز مذاکره ندارند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
غرس نهال به یاد شهدای مدافع امنیت در مازندران
رسیدگی جانشین انتظامی استان به مشکلات شهروندان در سامانه ۱۹۷
جلسه‌ی ستاد بیمه محصولات کشاورزی با محوریت بیمه گندم برگزار شد
صدور رایگان مجوز ساخت واحد‌های گردشگری در هوراند
ورزشی‌های بیست و هشتم بهمن ماه در استان سمنان
اعزام مشمولان وظیفه عمومی گیلان به مراکز آموزشی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری نخستین پویش رسانه ای و نقاشی نان کامل در مراغه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
ایران درباره مسائل دفاعی خود مذاکره نمی کند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)