• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۹
اقتصادی » بازاروتجارت

ضرورت اقدام ویژه شهرداری تهران در حوزه نرم افزاری

رئیس شورای اسلامی شهر تهران: شهرداری تهران در سال های گذشته اقدامات قابل قبولی داشته است اما ضروری به نظر می ‌رسد در حوزه نرم افزاری نیز اقدامات بیشتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر،‌ احمد مسجد جامعی در پایان نخستین جلسه شورای شهر چهارم در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره عملکرد این دوره مدیریت شهری افزود : شهرداری تهران در سال های گذشته در حوزه‌های حمل و نقل و ترافیک ، فضای سبز و خدمت رسانی اقدامات قابل قبولی داشته است اما ضروری به نظر می ‌رسد در حوزه نرم افزاری نیز اقدامات بیشتری صورت گیرد و این مسائل را مورد توجه بیشتری قرار دهیم.
وی افزود: لازم است برای رسیدن به آنچه که برای شهر تهران مطلوب است از فرهیختگان و نخبگان بیشتری برای نظام ‌مند کردن امور و همچنین نشاط بیشتر در جامعه در همه زمینه‌ها استفاده کنیم.
احمد مسجد جامعی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا محمدباقر قالیباف شهردار فعلی تهران تا زمان انتخاب شهردار جدید می‌تواند در مسئولیت خود باقی بماند یا خیر گفت : این روال در دوره‌ های قبلی نیز وجود داشت که شهردار تهران تا زمان انتخاب شهردار جدید تمام اقدامات خود را متوقف می کرد و هیچ سند مالی یا حقوقی را امضا نمی کرد .
وی افزود: امیدوارم شهردار تهران در این دوره نیز با در نظر گرفتن قانون این موارد را رعایت کند و طبق روال معمول سال های گذشته در این فاصله زمانی تا انتخاب شهردار جدید هیچ سندی را امضا نکند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که پرسید آیا در جلسه روز یکشنبه که دومین جلسه  دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران است ، درباره شهردار جدید تهران تصمیم گیری خواهد شد یا خیر گفت: تاکنون گمانه زنی هایی که برای انتخاب شهردار مطرح شده به عنوان پیشنهاد اصلی شورای شهر چهارم نبوده است هر چند که این نوع گمانه‌زنی‌ها و پیشنهادات برای تسریع کار شورا خوب و مفید است .
مسجد جامعی گفت : روز یکشنبه نخستین دستور جلسه اعضای شورای چهارم انتخاب شهردار خواهد بود و طبق سنت سالهای گذشته نخستین جلسه شورای شهر تهران غیرعلنی است، در عین حال جلسات تصمیم گیری برای انتخاب شهردار نیز معمولا غیرعلنی برگزار می‌شود اما اگر قرار باشد تصمیم دیگری گرفته شود باید تصمیم همه اعضا شورا باشد تا جلسه انتخاب شهردار در جلسه ‌ای علنی انجام شود.
رییس دوره چهارم شورای شهر تهران گفت : طبق آیین‌نامه داخلی شورای شهر تهران در دوره سوم تعداد کمیسیون‌های داخلی شورا پنج کمیسیون بوده است اما به دلیل محدودیت تعداد اعضا امکان فعال شدن هر پنج کمیسیون وجود نداشت اکنون در دوره جدید این آیین نامه برای تشکیل پنج کمیسیون همچنان فعال است و با توجه به تعداد بیشتر اعضا احتمال تشکیل هر پنج کمیسیون شورای شهر تهران وجود دارد.
مسجد جامعی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره نهایی شدن محمدباقر قالیباف و محسن هاشمی به عنوان کاندیدای اصولگرایان و اصلاح طلبان شورای شهر تهران برای تصدی شهرداری تهران گفت: این افرد گزینه‌ های مطرح در میان اعضا قبل از تشکیل شورا بودند و در واقع طبق آیین نامه داخلی شورا روز یکشنبه به شورا معرفی می‌ شوند و پس از آن روند قانونی انتخاب شهردار پیگیری می‌ شود.
اعضای چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران قرار است عصر امروز(سه شنبه) با حضور در مرقد حضرت امام راحل با سید حسن خمینی دیدار و با آرمان های امام راحل تجدید بیعت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صرفه‌جویی سالانه ۹۶ میلیون مترمکعب آب با طرح لوله‌کشی در قزوین
پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵
کشف ۱۵۹ کیلوگرم تریاک در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان
تأکید رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر اصلاح نظام اداری با محوریت رضایت مردم
پایان اردوی تیم ملی کبدی بانوان در زنجان
شهردار نیویورک: اسلام دینی بر پایه مهاجرت است
برگزاری آئین گرامیداشت عملیات والفجر ۸ 
بررسی روند صدور مجوزهای واحدهای تولیدی در سمنان
آغاز مرحله دوم لیگ برتر تنیس روی میز با پیروزی مدعیان
بهره برداری از دستگاه ایکس‌ری در ایستگاه بازرسی شهید مدنی مهریز
کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق از دو کامیون عبوری در سیرجان
احیای مدیریت محلات در دوره ششم شورای شهر
دستگیری باند سرقت سیم و کابل در طارم
برگزاری مسابقات چندجانبه کشتی در اردستان
کشف سلاح و ادوات شکار غیرمجاز در سمیرم
دستگیری عاملین اغتشاشات در رضوانشهر
آسمانی شدن مادر شهید حسین رئیسی 
نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در مسیر عدالت فرهنگی و هنری
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در سروآباد
معرفی اعضای شورای راهبری کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)