• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۷۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶
خراسان رضوی » اجتماعی

جمعی از دانشگاهیان خراسان رضوی اغتشاشات اخیر را محکوم کردند

جمعی از دانشگاهیان خراسان رضوی و بسیج دانشجویی در بیانیه های جداگانه‌ای نسبت به وقایع اخیر واکنش نشان داده و این اغتشاشات را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،جمعی از دانشگاهیان خراسان رضوی شامل کانون بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان، جبهه هماهنگی نهادهای انقلابی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بسیج دانشجویی این دانشگاه در بیانیه های جداگانه‌ای نسبت به وقایع اخیر واکنش نشان داده و این اغتشاشات را محکوم کردند.

از دانشگاهیان خراسان رضوی شامل کانون بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان، جبهه هماهنگی نهادهای انقلابی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بسیج دانشجویی این دانشگاه در بیانیه های جداگانه‌ای نسبت به وقایع اخیر واکنش نشان داده و این اغتشاشات را محکوم کردند.جمعی از دانشگاهیان خراسان رضوی اغتشاشات اخیر را محکوم کردند

در بیانیه اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نسبت به محکومیت اغتشاشات اخیر آمده است: در روزهای گذشته اتفاقات و حوادث ناگواری در کشور عزیزمان به وقوع پیوست که قلب همه دوستداران و وفاداران ایران و نظام مقدس اسلامی را به درد آورد. بی شک هیچ انسان وطن دوستی اقدامات شرورانه گروه معدودی را که به بهانه درگذشت یکی از هموطنان با تعرض به جان و مال مردم، امنیت، آرامش و یکپارچگی کشور را مورد هدف قرار دادند، تایید نمی کند.

این دانشگاهیان افزوده اند: اتفاقات اخیر هر چند تلخ و اسفناک بود، اما بار دیگر ماهیت دشمنان واقعی این مرز و بوم را برملا کرد، آنانی که برای رسیدن به اهداف شوم خود از هیچ عمل ضدانسانی فروگذار نمی کنند. وقایع اخیر و گذشته نشان می دهد سیاستی که دشمن در اینگونه حوادث از طریق بازوهای رسانه ای خود دنبال می کند، شبهه افکنی، غبارآلود کردن فضا و سوء استفاده از احساسات پاک جوانان به منظور ایجاد تقابل درون ملت و نیز تفرقه بین ملت و حاکمیت است، لذا همگان باید مراقب باشند تا اختلاف دیدگاه ها و سلایق موجب ایجاد دوقطبی های کاذب و تفرقه افکن نشود.

در این بیانیه با تاکید بر اتحاد، همدلی و تبعیت محض از فرامین ولایت فقیه در برابر دشمنان نظام اسلامی آمده است: حضور پرشور اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی پس از این اغتشاشات در حمایت از مقدسات اسلامی و مخالفت با اقدامات خرابکارانه گروهی آشوب طلب گواهی بر این مطلب است و نشان می دهد که جامعه دانشگاهیان حتی اگر نسبت به برخی مسائل و عملکردها نقد و اعتراض داشته باشند، در مقابل اینگونه اقدامات ساختارشکنانه خواهند ایستاد و خواستار برخورد جدی و بازدارنده دستگاه قضایی با برهم زنندگان نظم و امنیت کشور و محرکین داخلی و خارجی هستند.

همچنین در بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد پیرامون وقایع و حوادث اخیر نیز آمده است: در شرایطی که پیشرفت های خیره کننده جمهوری اسلامی ایران،امید دشمنان در مقابله مستقیم با ما را به یاس تبدیل کرده است، دشمنان غربی و صهیونیستی، با کمک ایادی داخلی مزدور و غرب زده خود، جنگی ترکیبی را علیه کشور عزیزمان آغاز کرده است. تحریم اقتصادی، القای ناامیدی، سیاه نمایی و بزرگ جلوه دادن مشکلات، کوچک نشان دادن پیشرفت های بزرگ، سم پاشی و دروغ پردازی های فراوان در شبکه های اجتماعی و دیگر فضاهای رسانه ای متعدد از جمله شگردهای آنان است.

استادان بسیجی دانشگاه فردوسی مشهد افزودند: با درک این واقعیت ها و بر اساس تحلیل و رهنمود های اخیر مقام معظم رهبری و اشاره به این موضوع که دشمن برای دانشگاه ها برنامه ریزی کرده است، ضمن محکومیت رفتارهای ساختار شکنانه و ایجاد اغتشاش و ناامنی، تحریک احساسات برخی از دانشجویان برای ایجاد اختلال در دانشگاه را سوء استفاده دانسته و خواهان گفتگوی آزاد، علمی، عقلانی و منطقی به دور از هرگونه تشنج، ناسزاگویی و رفتارهای احساسی هستیم و از همه دانشجویان و اساتید انقلابی که طی چند روز اخیر با حضور پرشمار خود در صحنه، توطئه های دشمن را خنثی نموده اند، صمیمانه قدردانی می شود.

همچنین در بیانیه جبهه هماهنگی نهادهای انقلابی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل بسیج جامعه پزشکی، انجمن اسلامی پزشکان، مدیریت بسیج اساتید علوم پزشکی، جامعه اسلامی دانشجویان، کارگروه سلامت مجمع بسیج استان، دانش آموختگان علوم پزشکی(هیات فاطمیون) و بسیج دانشجویی، آمده است: هرچه حرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به سمت قله های برگشت ناپذیر پیشرفت و اقتدار شتاب بیشتری می گیرد، خباثت ها و توطئه های دشمنان هم پردامنه تر و پیچیده تر می گردد.

این دانشگاهیان افزودند: نظامی که از دل بحرانهای سهمگینی همچون جنگ تحمیلی، ترور مقامات ارشد نظام، کودتا، فتنه برانداری سال ۸۸، تحریم های بی سابقه ی غرب و صدها اقدام توحش‌آمیز دیگر سربلند و سرافراز بیرون آمده است، امروز نه تنها اثرات تحریم های کمرشکن غرب را تا حد زیادی مهار نموده، بلکه الهام بخش ملتهای زیادی در منطقه و دنیا گشته است تاهم خار چشمی برای دشمن باشد و هم بزرگترین عامل تهدید برای تمدن منحط محسوب شود.

در ادامه این بیانیه آمده است: اغتشاشات اخیر کشور را بی تردید باید از همین دریچه تحلیل نمود و البته بار دیگر دستهای استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا، صهیونیستها و آل سعود از آستین گروهک های تروریستی و تجزیه طلب منفور ملت ایران بیرون آمد و چند صباحی مزاحمتهایی برای کشور ایجاد نمود.

دانشگاهیان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کردند: همانگونه که در فرمایشات یازدهم مهرماه مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت، آن عده از خواصی که در اوایل اغتشاشات به صورت شتابزده و بدون کارشناسی؛ اظهار نظرهای نپخته ای داشتند و حتی باعث تحریک عواطف بعضی از عوام شدند بایستی سریعا مواضع خود را اصلاح و اطلاع رسانی کنند و افکار عمومی بخشی از عوام را بازسازی و احیاء کنند تا شاید از گناه سنگینشان کاسته شود.

آنان در ادامه این بیانیه از قوه قضاییه و سایر مسوولان خواسته اند، ضمن رسیدگی علمی و عاجل به چگونگی فوت مرحومه امینی نتایج آن را هر چه سریعتر برای تنویر افکار عمومی منتشر کنند و از مسوولان میخواهیم شرایط مکانی و زمانی لازم را برای مطالبه گری های عمومی و ایجاد کرسی های آزاداندیشی فراهم کنند تا براساس قانون اساسی امکان نقد سالم دست اندرکاران حکومتی توسط مردم فراهم شود.

آنان در این بیانیه خاطر نشان کرده‌اند: از عموم مردم عزیز تقاضا داریم با هوشمندی همیشگی خود ضمن فاصله گذاری ما بین اعتراض و اغتشاش، نقشه های دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را نقش برآب سازند و ضمن حمایت از حافظان امنیت کشور از بروز اخلال در نظم و آسایش عمومی جلوگیری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)