• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

برگزاری اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی

در نخستین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی، سند کشت محصولات استان‌ها در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ رونمایی و ابلاغ شد.

برگزاری اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نخستین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی، رونمایی و ابلاغ سند کشت محصولات استان‌ها در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی و روسای کمسیسون‌های محیط زیست، اقتصادی، کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، روز دوشنبه در محل این وزارتخانه برگزار شد.
در این اجلاس که شاهرخ رمضان‌نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاونین وزیر جهاد کشاورزی و مدیران کل و روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی ستادی و استانی حضور داشتند، از سند الگوی کشت محصولات کشاورزی توسط معاون اول رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
شاهرخ رمضان نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در این مراسم با اشاره به ویژگی مردمی دولت سیزدهم، گفت: به طور نمونه دولت سیزدهم، مردمی‌سازی الگوی کشت را در دستور کار قرار داده که به صورت سلبی نبوده و براساس مشوق‌هایی است که برای آن در نظر گرفته شده است.
رمضان نژاد افزود کشاورزی نقش برجسته‌ای در کشور دارد و این نقش برجسته در حوزه غذا به مفهوم عام "غلات" است. رمضان نژاد با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و اهمیت دانش در جلوافتادگی سازمان‌ها و جامعه، تصریح کرد: اقتدار غذایی قبل از همه‌گیری بیماری کرونا تعریف متفاوتی داشت.
به گفته رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، حاکمیت غذایی باید بر اساس سرانه محصولات کشور، با کشاورزی محصولات را در سرزمین خودش تامین کند و باید اقتدار غذایی بومی شده را که باعث ایجاد حاکمیت غذایی است بپروراند.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه در گذشته یارانه برای نهاده‌های تولید و عوامل آن در نظر گرفته شده بود، تصریح کرد:، اما یارانه صرفا برای نهاده‌های تولیدی در نظر گرفته می‌شد و عوامل تولید از یارانه بی‌بهره بودند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه یارانه دانش و فناوری در ابلاغیه مربوط به خرید تضمینی توسط وزیر جهاد کشاورزی به رسمیت شناخته شده است، گفت: همچنین پاداش بهره‌وری که در راستای ارج نهادن نقش دانش و عوامل تولید است نیز توسط وزیر جهاد کشاورزی لحاظ شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)