• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۷۸۸۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۹
خوزستان » اقتصادی

صرف اعتبارهای آلایندگی برای طرح‌های عمرانی و زیرساختی شیبان

بهبود زیرساخت‌ها و اجرای طرح‌های جدید عمرانی در شیبان با استفاده از اعتبار‌های آلایندگی اختصاص یافته به این شهر محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، سرپرست شهرداری شیبان گفت: این شهر دارای ۵ هسته شهری شامل؛ هسته مرکزی شهر، کوی امام خمینی، کوی شهید بهشتی، کوی طالقانی و کوی گلستان است و بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.صرف اعتبارهای آلایندگی برای طرح‌های عمرانی و زیرساختی شیبان

حمید عنافچه محدوده قانونی و خدماتی شهر شیبان را بیش از ۶۵۴ هکتار و مناطق مسکونی آن را حدود ۳ هزار و ۹۱۶ هکتار عنوان کرد و افزود: به دلیل قرار داشتن این شهر در مجاورت کریدور اهواز-شوشتر- مسجدسلیمان، خدمات و زیرساخت‌های آن محدود به شهروندان آن نمی‌شود و قشر قابل توجهی از مسافران و هموطنان را در بر می‌گیرد.

وی بهسازی و بهبود زیرساخت‌های شهری شیبان ضروری دانست و ادامه داد: ۳۸۰ میلیارد ریال از اعتبار‌های آلایندگی به این شهر اختصاص یافته که فرصت مناسبی برای اجرای طرح‌های عمرانی جدید و همچنین بهسازی برخی زیرساخت‌های موجود محسوب می‌شود.

عنافچه با بیان اینکه فرآیند‌های قانونی برای صرف ۶۰ درصد از این منابع جهت اجرای طرح‌های عمرانی سپری و مجوز‌ها دریافت شده است، اضافه کرد: این در حالی است که شهرداری و شورای شهر شیبان قصد دارد ۱۰۰ درصد این منابع را در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی را به منظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان هزینه کند.

اجرای ۱۸ طرح عمرانی در شیبان از محل اعتبار‌های حق آلایندگی

این مقام مسئول با بیان اینکه برای اجرای ۱۸ طرح عمرانی اصلی از محل اعتبار‌های حق آلایندگی برنامه ریزی شده است، افزود: فرآیند‌های قانونی برای آغاز عملیات اجرایی این طرح‌ها سپری شده و پیش بینی می‌شود قبل از پایان امسال، این طرح‌ها به بهره برداری برسند.

عنافچه زیرسازی و لکه گیری آسفالت معابر شهری شیبان به منظور بهبود فضای شهری و زیرساختی شهر، ساخت جوی و جدول دفع آب‌های سطحی معابر کوی امام خمینی و کوی طالقانی را از طرح‌های عمرانی برشمرد و گفت: عملیات‌های اجرایی این طرح‌ها به زودی آغاز می‌شوند.

وی ساخت خیابان کوی گلستان شامل؛ ساخت معابر، روشنایی و فضاسازی شهری را از دیگری طرح‌ها عنوان کرد و ادامه داد: باتوجه به اهمیت اوقات فراغت و بهبود فضا‌های ورزشی شهری، بازسازی زیرساخت‌های ۲ قطعه زمین چمن مصنوعی شهر شیبان در مناطق گلستان و امام خمینی و ساخت زمین ورزشی (چمن مصنوعی) در کوی طالقانی در دستور کار شهرداری قرار دارند.

به گفته عنافچه؛ با استفاده از منابع مالی از محل اعتبار‌های عوارض آلایندگی ساخت یک بوستان محله‌ای ویژه مسکن مهر شهر شیبان، تجهیز مجموعه ورزشی بانوان و تکمیل و بهسازی پارک‌های شهر انجام خواهد شد.

وی می‌گوید: بخش دیگری از این اعتبار‌ها به اجرای طرح تامین آب خام پارک جنوبی کوی امام خمینی و مسکن مهر، دفع آب‌های سطحی کوی بوستان با مشارکت ۵۰ درصدی شهرداری، ساخت سرعتگیر و نصب علائم ایمنی، مطالعه‌های ترافیکی و اصلاح میدان شهدای هسته‌ای اختصاص می‌یابد.

حمید عنافچه اضافه کرد: مسقف نمودن بازار شیبان (فاز اول) از خیابان چهارم تا خیابان سوم، خرید یک دستگاه پمپ شناور ویژه ایستگاه پمپاژ دفع آب‌های سطحی شیبان، خرید و نصب یک دستگاه الکتروپمپ برای تقویت فشار آب خام شهر، تهیه دستگاه جمع آوری و حمل زباله پرسی از طرح‌های مربوط به اعتبار‌های حق آلایندگی شهر شیبان به شمار می‌روند.

سرپرست شهرداری شیبان به برنامه ریزی‌های انجام شده برای مکانیزه شدن برخی از خدمات شهری اشاره کرد و ادامه داد: بخشی از سهم شهرداری از عوارض آلایندگی به خرید یک دستگاه خودروی شست و شوی جداول، خودروی شست و شوی مخازن زباله و خرید ۲۰۰ مخزن ۶۶۰ لیتری زباله اختصاص خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)