• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۹۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
مازندران » اجتماعی

پانزدهمین اجلاسیه مجمع بسیج مازندران

رئیس سازمان بسیج مستضعفین : ملت ایران همواره در مقابل توطئه‌های دشمنان پیروز و سربلند است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس سازمان بسیج مستضعفین درپانزدهمین اجلاسیه مجمع بسیج مازندران با اشاره به سرمایه گذاری هنگفت و بی حساب آمریکا در عرصه فضای مجازی و رسانه‌ای علیه ایران، گفت: هدف آمریکا ، نا امیدسازی جوانان و ملت ایران است، اما مردم سربلند ایران ، همواره  با اتحاد و همدلی ، توطئه‌های استکبار را خنثی کرده و پیروز میدان است.
سردارغلامرضاسلیمانی ، ضمن تبریک هفته وحدت، و سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) و رئیس مذهب تشیع امام صادق (ع) بر ضرورت بسترسازی برای حضور مردم در تحقق دولت اسلامی تاکید کرد و افزود:در جهان تنها یک ملت مقابل قدرت‌های شیطانی به پیروزی رسیده که آن ملت بزرگ ایران است.
سردارسلیمانی با بیان اینکه پیروزی ملت و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران یک پیروزی بزرگ و منحصر بفرد بود که امام (ره) آن را موهبتی الهی و رهبر معظم انقلاب هم تشکیل جمهوری اسلامی را از عملی‌ترین اقدامات برای زمینه سازی ظهور حضرت حجت (عج) برشمرد ، تصریح کرد: گفتمان انقلاب اسلامی امروز جهانی شده و جهاد تبیین و روایت دستاورد‌های انقلاب نیز ضرورت امروز جامعه است. 

وی با اشاره به حوادث و وقایع اخیر در کشور افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که در غرب آن هم در بعد رسانه‌ای وجود دارد آن است که غربی‌ها به ویژه صهیونیست‌ها سرمایه گذاری هنگفت و غیر قابل حسابی در زمینه رسانه علیه ایران دارند.

پانزدهمین اجلاسیه مجمع بسیج مازندرانرئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه نظام سلطه با دستگاه‌های جاسوسی و با پشتیبانی ۱۷ نهاد اطلاعاتی تمام تمرکز خود را بر علیه ایران و ناامیدسازی جوانان از آینده انقلاب بکار گرفته افزود: دشمن با تولید دروغ و انتشار آن در فضای مجازی و رسانه، هدفی جز نا امیدی جوانان ایرانی ندارد.
سردار سلیمانی ، بیان دستاورد‌های نظام اسلامی را مهم‌ترین راه مقابله با اهداف دشمنان دانست و گفت: نظام اسلامی در سایه سار انقلاب اسلامی توانست از تمامیت ارضی خود دردوران دفاع مقدس دفاع کند و در دفاع از استقلال، شرف، ناموس، علم، عدم تجزیه دفاع طلبی، فناوری، مهار کرونا، زیرساخت‌های انرژی که در دنیا کم نظیر است، موفق بود.
وی با اشاره به اینکه آمریکا با راه اندازی بلوا و آشوب در کشور در تلاش برای امتیاز گرفتن در مذاکرات است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی و انقلاب ارزشمند اسلامی همواره خار چشم دشمنان نظام است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین با اشاره به اینکه مجامع بسیج تکمیل کننده الگوی مردم سالاری در کشورند و بستر حضور مردم را در تحقق دولت اسلامی فراهم می‌کند ، تصریح کرد: مجمع بسیج مازندران بعنوان طلایه دار در کشور، با سند راهبردی پنج ساله یک نقشه راه برای حل مشکلات است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین از تفاهم نامه بسیج و وزارت جهادکشاورزی هم خبر داد و گفت: این تفاهم نامه برای تامین پنج محصول راهبردی و ۲۱ محصول مزیت دار و نیاز پروتئین در کشور است که  مازندران میتواند نخستین استان برای اجرای این تفاهم نامه باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)