• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۰۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

پایان کار همایش دانشجویی «مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت»

نخستین همایش ملی دانشجویی «مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت»، بعد از ظهر روز چهارشنبه، با انتشار بیانیه به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این بیانیه برای ارتقای و کاربردی سازی دانش تولیدی در حوزه آموزش، تحقیقات و مدیریت خدمات سلامت در حوادث و بلایا، به عنوان دستاورد‌های این همایش ملی، پیشنهاد‌هایی را مطرح کرد.

پیشنهاد اول، «با توجه به حادثه خیز بودن کشور و نیاز مبرم برای تقویت ساختار مدیریت کاهش خطر حوادث و بلایا در حوزه سلامت، در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اداره امور مرتبط تحت مدیریت فارغ التحصیلان این رشته ضروری بنظر می‌رسد».

دومین پیشنهاد، «تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم تغییر اقلیم بر سلامت در سال‌های اخیر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است که به همین دلیل، نیاز است، همکاری‌های بین رشته‌ای در راستای مطالعه و پژوهش در این خصوص و ارائه راهکار افزایش یابد».

پیشنهاد سوم، «توسعه همکاری‌های ملی و بین المللی، برگزاری کنگره‌های بین المللی و رویداد‌های مشترک با مراجع علمی مرتبط پیشنهاد می‌شود».

همچنین در پیشنهاد چهارم مطرح شد «برای تبادل تجربه‌ها و آشنایی با دانش بین المللی، توجه ویژه به برگزاری دوره‌های آموزشی پودمانی بین المللی، داخلی و خارجی و پذیرش دانشجوی بین الملل ضروری است».

پنجمین پیشنهاد، «برای استفاده از ظرفیت نخبگان این حوزه در سیاستگذاری ها، لازم است مرکز ملی مدیریت خطر بلایا، زیرنظر مقام عالی ریاست جمهوری تاسیس شود».

پیشنهاد ششم، «با توجه به آشنایی فارغ التحصیلان این رشته با ساختار‌ها و شرایط میدانی در فوریت‌ها و بلایا، ترجیحا مسئولیت EOC دانشگاه ها، مدیریت‌های اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستانی، به فارغ التحصیلان این رشته سپرده شود».

هفتمین پیشنهاد، «در تربیت دانشجویان رشته‌های کارشناسی فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی، سلامت ترافیک، پدافند غیرعامل در سلامت، پرستاری نظامی، کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس، کارشناسی ارشد سلامت در حوادث و بلایا و دکتری تخصصی سلامت در حوادث و فوریت‌ها، از فارغ التحصیلان دکتری تخصصی سلامت در بلایا و فوریت‌ها، در گروه آموزشی استفاده شود».

هشتمین پیشنهاد، «کمیته کاهش خطر بلایا در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و پدافند غیرعامل دانشگاه‌ها جدی گرفته شود و از توان علمی و اجرایی فارغ التحصیلان سلامت در بلایا و فوریت‌ها استفاده شود».

همچنین، «دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند نقش موثری برای راه اندازی و توسعه مراکز اختصاصی پژوهش در حوزه کاهش خطر بلایا در حوزه سلامت، ایفاء کنند»، به عنوان نهمین پیشنهاد ذکر شد.

دهمین پیشنهاد، «استفاده از ظرفیت رسانه ملی در تنویر افکار عمومی و هدایت بخشی صحیح و بدور از تعصبات و تعلقات گروهی، باید با تعامل سازنده سیاستگذاران وزارت بهداشت و رسانه ملی جامعیت بیشتری یابد».

یازدهمین پیشنهاد، «آگاهی بخشی عمومی درباره نقش مدیریت خطر بلایا در جامعه و ارتباط آن با مردم از طریق رسانه‌های شنیداری و دیداری، با مشارکت و مشاوره مستقیم متخصصان این امر، بطور مستمر گسترش و توسعه یابد».

در پایان، با قدردانی از زحمات عوامل اجرایی و علمی دست اندرکار برگزاری این همایش، بویژه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، «دبیرخانه دائمی همایش ملی دانشجویی مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت»، در این دانشگاه تاسیس می‌شود، و برای جمع آوری دانش تولید شده دانشجویان در خصوص کاهش خطر حوادث و بلایا و بیان تجربیات، این همایش به یاری خداوند، سالانه برگزار خواهد شد.

نخستین همایش ملی دانشجویی «مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت» صبح روز چهارشنبه به مناسبت روز جهانی کاهش خطر حوادث و بلایا (۱۳ اکتبر)، به همت مرکز تحقیقات و گروه آموزشی سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و انجمن علمی سلامت در حوادث و بلایا در سالن اجتماعات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

«فناوری‌های نوین در حوزه مدیریت خطر، مدیریت خطر و ارتقای تاب آوری نظام سلامت، تجارب و درس آموخته‌های نظام سلامت در مدیریت خطر، توسعه پایدار مبتنی بر مدیریت خطر، ارتباطات خطر، مدیریت رسانه‌ها و فضای مجازی و مشارکت جامعه در حاکمیت خطر و حوادث ترافیکی» محور‌های نخستین همایش ملی دانشجویی «مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت» را تشکیل داد که در قالب ۴۴ مقاله علمی (سخنرانی و پوستر) به شرکت کنندگان ارائه شد.

متخصصان و دانشجویان همچنین سه نشست تخصصی با عناوین «کاهش خطر در نظام سلامت»، «توسعه پایدار بر اساس مدیریت خطر» و «تاب آوری در نظام سلامت» برگزار کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)