• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۰۴۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۲
بین الملل » آمریکا

کاهش شاخص کل سهام بورس اوراق بهادار

با توجه به پیش بینی‌ها مبنی بر اینکه نرخ تورم در آمریکا در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت شاخص کل سهام بورس اوراق بهادار نیویورک، کاهش یافت.

کاهش شاخص کل سهام بورس اوراق بهاداربه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  با توجه به پیش بینی‌ها مبنی بر اینکه نرخ تورم در آمریکا در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت شاخص کل سهام بورس اوراق بهادار نیویورک، کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، شاخص میانگین صنعتی داو جونز، یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های بورس در آمریکا که فهرستی از سهامِ ۳۰ شرکت برترِ فعال، در بازار بورس نیویورک را اندازه گیری می‌کند، با ۴۸۳ واحد معادل یک و ۶۶ صدم درصد درصد کاهش نسبت به پایان معاملات پیشین، به ۲۸ هزار و ۷۲۷ واحد رسید.
شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰، یکی از شاخص‌های عملکرد ‏بورس اوراق بهادار نیویورک که ‏از فهرستی متشکل از سهام ‏۵۰۰ ‏شرکت مهم در ‏بازار بورس ‏نیویورک تشکیل شده است با دو و ۱۸ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات پیشین، به سه هزار و ۴۹۹ واحد رسید.
شاخص سهام نزدک، دیگر شاخص ‏عملکرد بورس اوراق بهادار ‏نیویورک که بزرگترین بازار ‏معاملات الکترونیک سهام در ‏آمریکا است، با سه و دو صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات پیشین، به ۱۰ هزار و ۱۰۲ واحد رسید.
وزارت کار آمریکا امروز اعلام کرد که شاخص قیمت کالا‌هایی مصرفی یا ‏میانگین ‏هزینه ‏ای ‏که ‏‏خانوار‌ها برای ‏خرید کالا و خدمات مصرفی ‏‏مورد ‏‏نیاز ‏خود در ماه می‌پردازند و در ‏واقع ‏نشان ‏دهنده میزان ‏‏تقاضای داخلی ‏برای ‏کالا و ‏خدمات است در ماه سپتامبر در در مقیاس سالانه، یعنی نسبت به مدت زمان و دوره مشابه در سال گذشته، هشت و دو دهم درصد افزایش یافته است.
کارشناسانی که این خبرگزاری نظر آن‌ها را در این باره جویا شده بود، پیش بینی کرده بودند که رقم این شاخص اقتصادی در این بازه زمانی از سال، به شش و نیم درصد برسد. نوسانات مربوط به ‏شاخص مصرف ‏از ‏آنجا ‏مهم است که یکی ‏از ‏‏پیشران‌های اقتصادی و ‏مولفه‌های تولید ناخالص ‏داخلی‏‏‏ است و از ‏همین رو ‏نقش ‏مهمی در ‏حرکت رو ‏‏به ‏جلو چرخه اقتصاد ‏‏کشور‌ها ‏‏‏ایفا می‌کند.
در بازار اوراق قرضه و بهادار نیز نرخ سود اوراق قرضه و بهاداری که وزارت خزانه داری آمریکا برای تامین نیاز‌های مالی دولت منتشر می‌کند مقداری افزایش یافت. افزایش نرخ سود اوراق بدین معناست که، چون سرمایه گذاری در این نوع دارایی‌ها کاهش یافته است دولت‌ها برای آنکه بتوانند اوراق قرضه و بهادار خود را بفروشند مجبورند نرخ سود بیشتری در نظر بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
افزایش نرخ سود اوراق بدین معناست که، چون سرمایه گذاری در این نوع دارایی‌ها کاهش یافته است دولت‌ها برای آنکه بتوانند اوراق قرضه و بهادار خود را بفروشند مجبورند نرخ سود بیشتری در نظر بگیرند.
نظر شما
آخرین اخبار
ورود لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای روستای چیر در استان زنجان
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
آمریکایی‌ها التماس کردند ایران آتش‌بس را بپذیرد
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)