• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۱۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۴
قزوین » اجتماعی

انتقال روزانه ۳ تن پسماند پزشکی به سایت محمد آباد 

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: بیمارستان‌های استان برای امحای پسماند‌ها مجهز به دستگاه هیدروکلاو هستند و روزانه ۳ تن پسماند پزشکی به سایت محمدآباد منتقل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سعیده خضیر مدیر کل حفاظت محیط زیست استان در کارگروه پسماند استان گفت:انتقال روزانه ۳ تن پسماند پزشکی به سایت محمد آباد  تمامی بیمارستان‌های استان برای امحای پسماند پزشکی مجهز به دستگاه هیدروکلاو هستند و پس از بی خطرسازی به سایت پسماند محمد آباد منتقل می‌شوند.
 
به کفته وی، روزانه ۳ تن پسماند پزشکی به سایت محمدآباد منتقل می‌شود.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت: در استان در حوزه پسماند جایگاه متوسط رو به بالا داریم و باید شاهد مدیریت مستمر در این زمینه باشیم.
 
خضیر افزود: در دنیا از پسماند به عنوان کالا می‌نگردند و پس از تفکیک پسماند در منازل، پسماند‌ها به کمپوست و یا کالای تجدیدپذیر تبدیل می‌شوند، اما در استان به این موضوع توجه نمی‌شود.
 
وی اضافه کرد: در سایت محمدآباد اقدامی برای تصفیه شیرابه زباله‌ها صورت نمی‌گیرد.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت:عدم مدیریت نخاله‌های ساختمانی، عدم مدیریت به ویژه پسماند خانگی و تفکیک نکردن آن‌ها در مبدا و فرار پسماند از برخی شهرستان ها، اشکالات مدیریت پسماند عادی در استان است که باید برای برطرف کردن آن‌ها اقدامات لازم صورت گیرد.
 
خضیر افزود:ورودی پسماند به سایت محمدآباد با سیستم پردازش آن متناسب نیست و باید خط‌های جدید پردازش پسماند راه اندازی شوند.
 
وی اضافه کرد: برای مدیریت پسماند پلاستیک‌ها باید خط جدید برای پردازش آن‌ها راه اندازی شود تا در مسیر تولید کمپوست با مشکل روبه رو نشوبم.
 
به گفته مدیر کل حفاظت محیط زیست استان، برای جمع آوری شیرابه، استخر جدید در حال ساخت است.
 
خضیر افزود: برای جلوگیری از نفوذ پسماند به خارج از محوطه سایت محمدآباد، دور تا دور سایت، فنس کشی شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به قانون حفاظت از خاک و آب، سیستم‌های پایش در استخر‌های شیرابه نصب شده تا از ورود مواد سمی به منابع آب زیرزمینی و آلوده شدن خاک جلوگیری کنیم.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت: سایت محمدآباد باید هر چه سریعتر به تجهیزات اطفای حریق مجهز شود چرا که هر ساله با آتش سوزی در سایت روبه رو هستیم.
 
خضیر افزود: در زمینه پسماند‌های کشاورزی، باید سازوکار‌های لازم برای امحای پسماند‌های دامپزشکی اتخاذ شود و هیچگونه آماری از پسماند‌های واحد‌های دامپزشکی وجود ندارد.
 
وی اضافه کرد: زندان ها، سازمان‌های صنعتی و بزرگ که بخش پزشکی دارند، پسماتد‌های پزشکی و عفونی شان به همراه پسماند‌های عادی به سایت محمدآباد منتقل می‌شوند.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت: جیوه از پسماند‌های بسیار بسبار خطرناک است و اصولا باید مشخص شود چه تعداد مطب دندانپزشکی از جیوه و آمالگام استفاده می‌کنند و باید پسماند‌های تولید شده در آن‌ها همانند پسماند‌های پزشکی و عفونی، بی خطرسازی شوند و مطب‌های بخش خصوصی هم در این زمینه باید با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری کنند.
 
خضیر افزود: منتظر موافقت نهایی برای همکاری شرکت‌هایی که نخاله‌های ساختمانی را تجزیه و باز استفاده می‌کنند، هستیم.
 
وی اضافه کرد: مطالعات تکمیلی برای سایت پسماند الموت شرقی در دست انجام است و تلاش می‌کنیم این جایگاه از وضعیت مناسبی برخوردار شود.
 
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت: سایت دوم مدیریت پسماند نجم آباد هم در دست اقدام است.
 
به گفته خضیر، استان قزوین جزو رتبه‌های اول تا سوم در مدیریت پسماند در کشور است.
 
رجحانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم گفت: بر اساس مصوبه ۲۲ اردیبهشت ماه باید ظرف ۵ ماه وضعیت دفن پسماند و ساماندهی سایت محمدآباد انجام می‌شد که به نظر می‌رسد اقدامات خوبی در این زمینه صورت نگرفته است.
اسماعیلی، مدیرکل دفتر امور شهری و روستایی هم گفت: بر اساس صورت جلسه اردیبهشت ماه باید اقدامات لازم برای توسعه سایت محمدآباد و اورهال آن انجام شود.
 
عمویی رئیس سایت پسماند محمدآباد هم گفت: اورهال مجموعه پسماند محمدآباد انجام شده، اما هنوز به بهره برداری نرسیده است.
 
وی افزود: ۶۵ هزار تن خاک‌های بیومکانیکال در سایت پسماند موجود است و چیزی حدود ۵۲ هزار تن خاک بیومکانیکال با بیش از ۹ هزار سرویس، جابه جا شده است و تا ۲۵ روز آینده فرایند انتقال باقیمانده خاک‌های بیومکانیکال به اتمام می‌رسد.
 
رئیس سایت پسماند محمدآباد گفت: استخر جدید جمع آوری شیرابه‌های سایت محمد آباد ساخته شده است و باید تا قبل از آغاز بارش های‌پاییزی، این استخر راه اندازی شود.
 
عمویی افزود: تا زمانی که خطوط پردازش راه اندازی نشود، همچنان شاهد وزش باد و رها شدن نایلکس‌ها به اطراف سایت محمدآباد و پخش شدن آن‌ها در زمین‌های کشاورزی خواهیم بود و باید فنس‌های دور تا دور سایت محمدآباد تقویت شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)