• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۶۱۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

برگزاری رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه رود ارس

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه گفت:حضور صهیونیستها در منطقه قفقاز جنوبی خط قرمز جمهوری اسلامی به حساب می آید.

برگزاری رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه رود ارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما،برنامه صبح به خیر ایران امروز صبح میزبان سردار سرتیپ پاسدار علی اکبر پورجمشیدیان معاون هماهنگ‌ کننده نیروی زمینی سپاه بود تا در خصوص رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه رود ارس که امشب برگزار می شود، اطلاعاتی را در میان بگذارد.

 
مجری: در مورد منطقه محل رزمایش بفرمائید، اینکه چه جغرافیایی را پوشش داده و و چرا آن جا را انتخاب کردید و چه کار می کنید؟
میهمان: این منطقه که ما این روزها رزمایش برگزار می کنیم در طول تاریخ یکی از حساس ترین مناطق ایران بوده منطقه قفقاز جنوبی حاشیه رود ارس شامل استان های آذربایجان شرقی و اردبیل و به لحاظ حساسیتهایی که داشته همواره مورد طمع ابرقدرت ها و دشمنان مردم این منطقه بوده از این جهت هم به لحاظ منافع ملی ما فوق العاده حساس است این منطقه و هم از جهت امنیت ملی کشورما بسیار منطقه مهمی است. به لحاظ شرایط خاصی که در این منطقه وجود داردو طمعی که صهیونیست ها نسبت به این منطقه دارند و تغییراتی که در دستور کار آنها است برای تغییر در جغرافیای این منطقه یا تهدید منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برابر تقویم سالیانه خودش رزمایش بزرگ اقتدار را در این منطقه ما در حال برگزاری هستیم البته با شعار صلح و دوستی برای کشورهای همسایه خودمان، برای دوستان خودمان و در کنار آن شعار اقتدار و عزت و سربلندی ملت اسلامی برای دشمنانی که طمع نسبت به این منطقه دارند. ما معتقدیم امنیت این منطقه باید توسط خود مردم این منطقه و کشورهای این منطقه تامین شود و حضور دشمنانی که هم دشمن ملت ایران اسلامی هستند هم دشمن مردم این منطقه هستند. خصوصا صهیونیست ها در این منطقه جزو خط قرمز نظام مقدس جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ما است و ما در کنار اعلام پیام همکاری با کشورهای منطقه و ارتش های کشورهای منطقه اعلام می کنیم که حضور دشمنان مردم این منطقه در این جا جز خط قرمز نیروهای مسلح ما است و ما این را قطعا برنمی تابیم و در کنار این ، ما از حضور مردم منطقه در استقبال با نیروهای مسلح و همکاری مردم منطقه ، مردم استان های آذربایجان شرقی و استان اردبیل مخصوصا مردم شهرها و روستاهای حاشیه رود ارس کمال تشکر را داریم چون همکاری بسیار خوبی با ما دارند و نسبت به آنها اعلام می کنیم که امنیت شما، امنیت ما است و عزت وسربلندی آنها جزو اهداف رزمندگان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و ما همواره در کنار مردم بزرگ این منطقه خواهیم بود.
مجری: سردار من داشتم نگاه می کردم برنامه ریزی که برای رزمایش پیش بینی کرده بودید، عملیات هلی بورن را داشتید، عملیات های پهپادی انتحاری و شناسایی را دیدم و احداث پل روی رود ارس که کار تاکتیکی و تکنیکی خیلی پیشرفه و خاص و فناورانه است که باید اتفاق بیفتد و در کنار ان عملایت های تخریب و شناسایی و موارد این چنینی مقداری توضیح دهید.
 میهمان: ما از امروز اقدامات عملیاتی و تاکتیکی خودمان را بصورت قطعی در این منطقه که جغرافیای بسیار پیچیده و صعب العبوری دارد اجرا خواهیم کرد امشب عملیات اجرای تاخت شبانه را در یکی از صعب العبورترین مناطق این منطقه انشاالله رزمندگان اجرا خواهند کرد. عملیات واکنش سریع توسط نیروهای واکنش سریع ما از دورترین مناطق کشورمان در کوتاه ترین زمان در این منطقه حضور پیدا می کنند و عملیات تهاجمی خودشان را بصورت شبیه سازی شده در این منطقه اجرا می کنند و همانطور که اشاره کردید مهمترین کاری که امروز انجام می شود عملیات عبور از رودخانه در این مناطق مورد نظر ما است. به حمدالله این قدرت امروز در یگان های نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، یگان های مهندسی ما وجود دارد که بطور همزمان این قدرت را دارند که در چندین نقطه عملیات پل گذاری و عبور از رودخانه انجام شود به حمدالله مناطق سرزمینی ما بخش هایی وجود دارد که امروز رزمندگان عزیز ما عملیات پل گذاری را برگزار می کنند و عبور از رودخانه انجام خواهد شد انشاالله مورد توجه مردم قرار خواهد گرفت و آنهایی که باید به پیام این رزمایش توجه کنندانشاالله مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مجری: سردار یک تجربه شخصی خودم داشتم بعد از جنگ آذربایجان و ارمنستان منطقه قره داغ و قره باغ و از این طرف مرز مشترک که ما داریم سد خداآفرین ، بچه های مرزبانی آنجا هشیارانه مشغول پاسداری از حریم کشور بودند و ما رفتیم تصویر بگیریم ، آن موقعی که بحث حضور رژیم صهیونیستی شده بود بعضا دیده شده بود نیروهایشان سمت آذربایجان و این تیزهوشی و هشدار صریحی که وزارت خارجه ما و نهادهای نظامی ما چه سپاه و چه ارتش اعلام کردند و حالا این رزمایش که با اقتدار آنجا برگزار می شود فکر می کنم پیامی را هم برای دوستان و همه دشمنان داشته باشد لطفا مقداری صریح تر نسبت به این موضوع اظهار نظر بفرمائید و پیامی که این رزمایش خواهد داشت.
میهمان: ما معتقدیم رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه رود ارسم امنیت این منطقه چون منطقه ای بسیار مهم است اگر بخواهد دخالت بیگانه و سایرین دشمنان مردم این منطقه باشد قطعا این منطقه روی امنیت و آرامش را به خودش نخواهد دید ما معتقدیم اگر این منطقه می خواهد منطقه امنی باشد برای همه مردم منطقه و برای همه کشورهای همسایه ما هم مهم است امنیت این جا، کشور آذربایجان و کشور ارمنستان و کشور ایران این تعامل می تواند باعث ایجاد امنیت شود این منطقه فوق العاده از نظر اقتصادی هم برای ما و هم کشورهای منطقه مهم است لذا تهدید اقتصاد اینجا که جزو منافع مردم این منطقه است و جزو منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است مهم است برای ما و حضور بیگانگان به هر بهانه ای خصوصا صهیونیست ها، قطعا صهیونیست ها دلسوز مردم این منطقه نیستند نه برای ما دلسوز هستند نه برای مردم کشور آذربایجان و نه برای مردم کشور ارمنستان، لذا پیام اصلی این رزمایش نسبت به دشمنان ما پیام مقاومت ما و جزو خط قرمزهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و مشخصا پیام این برای مردم و کشورهای همسایه ما این است که انشاالله به این موضوع توجه جدی داشته باشند و یک تعامل نزدیک برقرار شود و ما خودمان بتوانیم امنیت این منطقه را تامین کنیم.
مجری: خیلی ممنون .توضیحات کاملی را داشتید. اگر نکته ای مغفول مانده بفرمائید.
میهمان: از این فرصتی که دست داد اولا تشکر کنم از مردم مرزنشین ما در حاشیه رود ارس انصافا دیروز که این ستون بزرگ تجهیزات ما بیش از ۳۰۰ کیلومتر طول این ستون بوده وارد منطقه شده هرجایی که با مردم مواجه شدیم با چهره باز مردم دهها قربانی در طول مسیر مردم محبت داشتند نسبت به رزمنده ها و حضور پیدا کردند و ابراز شادمانی کردند از حضور رزمنده ها و جا دارد تشکر کنم از مردم استان اردبیل و مردم مرزنشین استان اذربایجان شرقی و عذرخواهی کنم از اینکه شاید حضور رزمنده های ما جاهایی سرو صدا و مزاحمت هایی رابرای مردم ایجاد کرده باشد . انشاالله که ما در کنار آنها هستیم و آنها هم مطمئن باشند که امنیت این منطقه را نمی گذاریم خدشه ای به آن وارد شود.
مجری: فرمودید طول تجهیزات و ادوات ۳۰۰ کیلومتر بوده است؟
میهمان: بله بیش از ۷۵۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین شامل تانک ها، نفربرها و موشک ها و توپخانه های ما از این مسیر عبور کردند که طول مسیر حرکت اینها بیش از ۳۰۰ کیلومتر از نقطه رهایی شان تا این منطقه که وارد شدند بوده و هنوز هم بخش بزرگی از این در طول مسیر در حال حرکت است.
مجری: برایتان آرزوی موفقیت می کنم و انشاالله یک رزمایش موفق اقتدار آنجا برگزار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سخنان سردار پورجمشیدیان را با عکس سردار پاکپور زدین!!!
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)