• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۶۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
یادواره شهداء چین؛

دشمن به دنبال ضربه زدن و ایجاد اختلاف بین قومیت‌های ایرانی است

دشمن به دنبال ضربه زدن و ایجاد اختلاف بین قومیت‌های مختلف اهم از لر، بلوچ، شیعه و سنی و کلیمی است و ما باید هوشیار باشیم و نگذاریم فتنه دشمن انجام شود.

دشمن به دنبال ضربه زدن و ایجاد اختلاف بین قومیت‌های ایرانی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان هم جهاد تبیین را لازمه امروز جامعه دانست و گفت: وظیفه همه ما است که از معارف و حقایق دین آشنا شویم، زیرا دشمن به دنبال ضربه زدن و ایجاد اختلاف بین قومیت‌های مختلف اهم از لر، بلوچ، شیعه و سنی و کلیمی است و ما باید هوشیار باشیم و نگذاریم فتنه دشمن انجام شود.
حجت الاسلام حکمتی نیک دو دشمن بیرونی و درونی را مهمترین خطر‌های در کمین اسلام نام برد و افزود: دشمن بیرونی که مجاهدین، منافقین و کفار هستند که به دنبال نشانه گرفتن مرز‌های اعتقادی ما هستند لذا ما باید با بصیرت و آگاهی از این خطرات جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه امام حسین (ره) به خاطر در خطر افتادن آموزه‌های دینی و بی تفاوتی حاکم وقت، انقلاب کرد، ادامه داد: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با تحمیل کردن جنگ هشت ساله و ایجاد آشوب و اغتشاش داخلی به دنبال ضربه زدن به ایران بود که در همین رابطه مقام معظم رهبری فرمودند: آمریکا در ایجاد طراحی و توطعه بر علیه ما حد یقف ندارد و همیشه در طراحی فتنه هستند و خواهد بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح استان یکی از فتنه‌های جدید دشمن را نشانه گرفتن مولفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و یادآور شد: دشمن  در ابتدا به دنبال براندازی و کودتا بود، حال با تغییر راهبرد به دنبال مهار جمهوری اسلامی در منطقه هستند و دلیل آن‌ها نفوذ جمهوری اسلامی در کشور‌های منطقه اعم از یمن، لبنان، عراق، سوریه و فلسطین است.
وی این موئلفه ها را شامل قدرت های ملی، علمی، دفاعی و نفوذ در منطقه نام برد و اضافه کرد:  ایران اسلامی جزء پنج قدرت موشکی برتر دنیا است و به همین علت اگر دشمن می‌توانست جمهوری اسلامی را در جنگ سرد از بین ببرد بار‌های بار اینکار را می‌کرد لذا بداند ملت ایران با داشتن رهبری و مردمی با بصیرت از این فتنه‌ها عبور خواهد کرد.
عزت امروز ما در دنیا مدیون شهداست
فرمانده سپاه ناحیه بویراحمد در یادواره شهدای دهدستان چین در بخش لوداب با بیان اینکه عزت و افتخار ایران اسلامی مدیون رشادت‌های رزمندگان و ایثارگران و از خودگذشتگی شهدا استف گفت: اگر ما امروزه در دنیا حرفی برای گفتن داریم، این عزت را شهدا به ما ارزانی داشتند.
سرهنگ حسین انوری با اشاره به اینکه شهدا اطاعت از ولایت مطلقه فقیه را عبادت می‌دانستند و عزت و جهاد در راه خدا را با لذت دنیوی عوض نکردند، افزود: شهدا در نزد خداوند به بالاترین درجه رسیدند و لذا پیامبر (ص) در این رابطه می فرماید: بالاتر از هر نیکی، نیکی دیگری وجود دارد تا اینکه انسان در راه خدا کشته شود.
 
وی با بیان اینکه شهدا ما را در صحرای محشر شفاعت می‌کنند، بیان کرد: اخلاق و سیره شهداء باید درس زندگی ما باشد و ما هم باید با نگارش وصیت نامه آن‌ها این خصوصیات را به نسل جوان منتقل کنیم و ادامه دهنده راهشان باشیم.
فرمانده سپاه ناحیه بویراحمد با بیان خاطره‌ای از شهید سعید زقاقی، بیان کرد: این شهید خطاب به مادر خود می‌گوید، مادرم اگر خبر شهادتم را شنیدی و در مراسم تشییع و تدفینم شرکت کردی گریه نکن، مادرم وقتی گریه کن که مردان ما غیرت و زنان عفت و حجاب را فراموش کرده باشند و بد دینی و بدحجابی اسلام را دربرگرفته باشد، این شهید بزرگوار چهل سال پیش این موضوع را عنوان می‌کند، زیرا شهدای ما این روز‌ها را می‌دیدند پس ما باید با سخن و اعمال خود ادامه دهنده راه آن‌ها باشیم.
وی با بیان اینکه آمریکا، رژیم صهونیستی، انگلیس استعمارگر و آل سعود به دنبال ناامنی در کشورمان هستند، ادامه داد: این دشمنان غافل از این هستند که  خدا دست برتری دارد و کمک کار ماست، لذا این اغتشاشات را انجام می‌دهند و شاید باد‌هایی با این اقدامات وزیده شود و برگ درختی هم بیوفتد، اما آن‌ها بدانند شهدایی نیز در راه اعتلای این نظام می دهیم و درخت نظام جمهوری اسلامی تنومندتر می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)