• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۶۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

روایت فرهنگ و روابط خانواده با بازنمایی «لالایی» در شبکه نسیم

برنامه «لالایی» با شعار آرامش در آغوش کشیدن مادر با اجرای گیتی خامنه و تهیه‌کنندگی و کارگردانی سید احسان حسینی چهارشنبه تا جمعه از شبکه نسیم پخش می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه «لالایی» این برنامه روایت فرهنگ و روابط خانواده با بازنمایی لالایی در اقوام ایرانی است.
سید احسان حسینی تهیه کننده و کارگردان برنامه «لالایی» گفت: از آن جا که مباحث مربوط به خانواده، تربیت فرزندان و تکریم فرهنگ غنی کشورمان همواره مورد توجه و دغدغه برنامه سازان است، شبکه نسیم با پیشنهاد خود، ما را به ساخت برنامه ای با ماهیت روایت فرهنگ و روابط خانواده با بازنمایی آوای لالایی در اقوام مختلف ایرانی رهنمون ساخت.
تهیه کننده برنامه «لالایی» افزود: لالایی مخرج مشترک مادران ایرانی است و هر مادر ایرانی از هر قومی و هر گوشه از سرزمین مان برای فرزندش لالایی خوانده و می خواند. ما هم این را دستمایه قرار دادیم تا از دل این فرهنگ زیبا به برنامه ای با این ساختار و ماهیت برسیم.
حسینی ادامه داد : «لالایی» به نوعی احیاء و تکریم فرهنگ لالایی در کشورمان و بازنمایی روایت های مادران این مرز و بوم است و ما درصدد هستیم به واسطه «لالایی»، روایت های مادرانه در اقوام مختلف را به تصویر بکشیم.
تهیه کننده و کارگردان برنامه «لالایی« خاطرنشان کرد: اگر در لالایی داستان‌های کودکانه و سنت‌ها در قالب موسیقی و شعر برای نوزاد یا کودک خوانده شود، او بیشتر به مضامین داستان پی و از موضوع آن لذت می‌برد. خواندن آوازهای محلی یا داستان‌های کودکانه در قالب شعر و موسیقی، موجب شناخت بیشتر کودک از فرهنگ‌های مختلف و شکل‌گیری تفکر شناختی می‌شود.
کارگردان این برنامه افزود: در هر برنامه سه نسل از یک خانواده ؛ مادربزرگ، مادر و نوه از شهرهای مختلف و قومیت های گوناگون دعوت می شوند که درباره شهر، فرهنگ و قصه زندگی خودشان و لالایی هایی که برای فرزندانشان در کودکی می خواندند در برنامه صحبت می کنند.
وی افزود: ویژگی اصلی مهمانان ما در برنامه مادر بودن است و نگاه عام به لالایی داریم. خیلی از این لالایی ها نسل به نسل به مادران منتقل شدند و دنبال این هستیم مادران چه چیزهایی به فرزندان خود منتقل کردند.

یک نگاه تربیتی هم وجود دارد که از نسل های مختلف چه چیزهایی را به نسل بعد منتقل می کنیم و این لالایی یک نگاه امیدبخشی هم به نسل آینده می دهد .
حسینی ادامه داد: این برنامه از چندین بخش تشکیل شده است و حدود 15 بخش دارد که به صورت چرخشی در قسمت های مختلف برنامه جانمایی شده است. در بخشی از برنامه با خردسالان هم گفت و گو می کنیم که درباره لالایی هایی که گوش می دهند با آن ها صحبت می شود.
آیتم دیگر برنامه «روایت دیگران» است که با افراد در جایگاه های مختلف و کارآفرینان درباره خاطراتشان صحبت می کنیم. در بخشی از برنامه هم گزارش های مردمی خواهیم داشت.
برنامه «لالایی» 54 قسمت است که روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ساعت 21 از آنتن شبکه نسیم پخش می شود و پخش آن تا پایان امسال ادامه دارد.
 
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
از یادبودی در خور نیما تا گلایه‌های رامسر و معضل آرد و نان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
تدوین ۱۲۰ عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مزیت‌دار در خراسان جنوبی
شهید مهدی زین‌الدین و فرماندهی لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)
شکست تیم «ب» والیبال ساحلی ایران مقابل اتریش
افزایش ۲.۳ درصدی کسری مخزن خراسان جنوبی
آغاز طرح‌های ملی خاتم و مانا توسط بهزیستی در خراسان جنوبی
تیم میکس تپانچه ۱۰ متر ایران به فینال نرسید
معرفی برگزیدگان پویش ملی کاغذ سرخ
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
بهره‌مندی بیش از ۳۰۰ نفر از خدمات درمانی رایگان در شهرستان زیرکوه
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
گلایه شهروندان از نامناسب بودن روشنایی مسیر سلماس- خوی
زلزله ۳.۸ ریشتری در کُنار تَخته فارس
تیم ملی جوجیتسو ایران وارد ریاض شد
سه نشان برنز دیگر برای ناشنوایان کشورمان
امیر سرخوش در جمع ۱۶ بازیکن برتر جام جهانی اسنوکر ایستاد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ آبان
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)